247MAU:'15 Honda Civic 1.8 ES, Alabaster Silver Metallic

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • roval1972
  replied
  Sa o stapanesti sanatos. Si multi km cu folos.

  Leave a comment:


 • Delphi
  replied
  Sa o stapanesti sanatos!

  Masina ta are DBW si s-ar putea ca de acolo sa simti tremuratul din pedala de acceleratie. Consumul e ok, probabil o sa mai scada in timp. Sfatul meu este sa pui benzina de 95 si sa renunti la 98, 99, si 100.

  Leave a comment:


 • 247MAU:'15 Honda Civic 1.8 ES, Alabaster Silver Metallic

  Salutare comunitate,

  Intru si eu in clubul mandrilor posesori de Honda cu o Civic ES , Alabaster Silver Metallic luata din Brasov dar inmatriculata in Bucuresti.
  O am deja de o luna si am 3000 de km cu ea. Consum 8,2 pana acum, neresetat niciodata, 60% exterior , 40% oras.
  In primele 10 zile de cand am luat-o am facut de trei ori drumul pana la mare(de doua ori cu munca , o data in concediu).
  Nici un repros.
  In plan urmeaza niste folie pentru luneta si geamurile din spate, covorase din cauciuc si huse(kinderu' deja a patat un pic tapiteria in spate).

  O singura intrebare am pentru moment:

  - la acceleratie constanta (de exemplu pe autostrada,fara a folosi cruise control) simt in pedala un mic tremur. Pasagerii nu s-au plans de nimic , aparent doar eu il simt. E un pic enervant , nu e puternic , e doar acolo si e constant. Nu se simte in habitaclu deloc.
  Sa fie de la benzina? Pana acum nu pot sa zic ca am pus constant de la vreo benzinarie , am pus Rompetrol, Mol si Petrom , intotdeauna varianta superioara - Efix , Evo si respectiv 99.

  Poate sunt eu ciudat si e o chestie normala , pana acum nu am avut o masina in adevaratul sens al cuvantului , doar buburuze de oras.

  Anyways , am citit toate threadurile din sectiunea asta si am aflat o gramada de lucruri interesante.
  Am sa revin cu intrebari daca mai apar, pana atunci orice idee e binevenita.
  Bine v-am gasit!
Working...
X