GHELA: '14 Honda Civic 4D ES 1.8 M/T, Taffeta White

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Revin. Intretimp am cautat nr de piesa pe spatele ECU. Este 37820-R1A-T21. Ar trebui sa fie ca al tau, că doara nu fac aia la fiecare model alt ECU....
    https://www.b-parts.com/en/store/pro...039402011-2018
    Derek
    Junior Member
    Last edited by Derek; 02-04-19, 18:07.

Comment

Mi-au răspuns domnii de la Honda. NU SE POATE! Adica avem o masina, avem un motor si mai avem alte masini la fel dar cu cruise control pe ele si ei imi zic ca NU SE POATE. Mai să vezi! Io zic ca sigur se poate. Schimbi ECU, schimbi cablajul, schimbi volanul si pedalele daca trebuie. S-ar purea sa ai nevoie de un soft ca sa faci ECU sa recunoasca cheia de contact. Nu vor sa-mi dea codurile la piesele necesare dar cu ajutorul vostru le pot avea. Deci cod piesa ECU( la mine este 3870-R1A-T21), cod la cablajul din bord.

Comment

Update 102.000km. O mica revizie de weekend.
        Cu toate că mai era pana la 120mii azi am schimbat uleiul in cutie Honda MTF3 , mi se parea ca dupa 30-40km de autostrada cam agata, cel vechi a iesit un pic mai inchis la culoare decat cel nou dar cu un miros specific mult mai persistent . Am făcut dupa aceea 40km si parca e alta viata.
        Curatat filtrul K&N( fac asta cam la 8mii) si dat cu ulei. Dat jos carcasa filtru aer ca să ajung la butonul de la cutie, tubulatura este foarte curata intre MAF si clapeta, nu a intrat praf si nici depuneri de ulei de la filtru.
        Schimbat bujiile originale cu NGK 94742 SILZKR7C11DS, cele originale lipseste S din coada, parca s-a mai dus consumul in jos pe acelasi traseu Fetesti-Slobozia de la 6.5 la 6, ori am mers eu mai constant.
        Era si timpul placutelor pe spate care mai aveau 1mm pana la tablita de avertizare. Am pus BREMBO P 28 022. Placutele pe fata inca mai au viata multa.Intai ma apucasem de fata dar cand le-am dat jos si am vazut ca arata foarte bine si sunt cam 75% fata de plăcută noua le-am pus la loc.
        Pentru fata luasem BREMBO P 28 034, dar nu recomand, lipsesc gaurile pentru arcurile de revenire, pe care le-am dat cu bormasina si nici nu au acel canal pe mijloc, vin fara accesorii si ambalate in sictir, am studiat si asa se procedeaza in Europa, in SUA luau bataie pentru asa ceva si sunt altfel ambalate. O sa le pun asa cand o sa fie cazul si daca nu o sa imi placa le arunc instantaneu.
        Am descoperit culisantul superior de la etrierul stanga spate cam intepenit cu toate ca i-am mai curatat si gresat acum 2 ani, ceilalti erau ok. Aceiasi problema pe care o descoperisem si la CL9.
        Pe la 107mii o sa urmeze schimbul de ulei si cam atat pe anul ăsta. La anul ar fi pe lista schimb antigel, lichid frana( cand o sa fac si placutele pe fata) poate si un filtru de benzina.
        Drumuri bune tuturor!

Comment

"Pentru fata luasem BREMBO P 28 034, dar nu recomand, lipsesc gaurile pentru arcurile de revenire, pe care le-am dat cu bormasina si nici nu au acel canal pe mijlo" Ai dat gauri cu bormasina in placute?

Comment

Am dat gauri cu un burghiu de 2 si adancime de 5mm pe partea metalica a placutelor, nu este un material foarte tare, mai retusez cand o sa fie cazul sa le montez.

Comment

De ce nu ai luat unele care sa se potriveasca? Adica sa fie precum cele originale

Comment

Cine a știut că vin asa!?Asta e! Ne descurcam cu ce avem deocamdată! Data viitoare stim ce avem de făcut. Daca le schimbam intr-un service era alta treaba, aveam pretentii, in curte la umbra pomului imi asum sa mai stau 10min pentru niște gauri, scule avem si o bere rece langa se gaseste. Daca nu aveam cu ce sa fac treaba le returnam.

Comment

Working...
                X