GHELA: '14 Honda Civic 4D ES 1.8 M/T, Taffeta White

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• GHELA: '14 Honda Civic 4D ES 1.8 M/T, Taffeta White

A sosit momentul sa va prezint si achizitia mea. Dupa indelungi ore si luni petrecute pentru a lectura forumul si avand ocazia rarisima de a scapa de vechiul Cielo de care nu ma induram( dauna totala dupa ce s-a pus un Logan in fata mea) M-AM HOTARAT. Apare pe Autovit la Autoklass Constanta o Honda Civic Sedan gri si una alba.
    Am sunat, am programat drive test cu una gri metalizat de service din 2012, masina de clienti care va dati seama ca cine o prindea o chinuia si spre surprinderea mea era fara defecte dupa atata timp. Ii multumesc pe aceasta cale domnului Daniel Neacsu de la Autoklass un baiat de nota 20. Cea gri sobolan se vanduse dar ramasese cea alba. Foarte frumoasa. Si gata, in o saptamana a ajuns in fata curtii.
    A venit cu anvelope de vara si sambata dupa viscol i-am montat unele de iarna pt ca baietii abia asteapta sa ma prinda la ananghie si sa ma arda la buzunar dupa indelungi conflicte verbale( aviz celor care treceti prin Fetesti si localitatile invecinate sa fiti OK din toate punctele de vedere)
    Acum masina este murdara dar i-am facut cateva poze in strada.
    O HONDA in zona aceasta intoarce dupa cum am observat multe capete( astia nu stiu decat vw , bmw, mert, opel cu numere de BG) si de multe ori ii gasesc cate 4-10 in dreptul ei ca la showroom.
    Consumul a inceput sa scada sub 10, pana la 4000rpm e silentioasa, apoi se declanseaza o bestie, se putea mai bine din 1798cmc dar fiind E6 au mai sugrumat-o.
    Saptamana care vine demarez procedurile de inmatriculare pe numele meu.
    Scuze de mudarie.

Attached Files
    ticker
    Administrator
    Last edited by ticker; 09-05-15, 11:51.

Foarte frumoasa! Sa te bucuri de ea fara incidente!

Sunt foarte curios daca sunt diferente intre facelift si modelul fara facelift, mai ales in ce priveste tinuta de drum.

Comment

Arata bine. Sa ai noroc de ea!
      '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

Originally posted by vtin View Post
        Foarte frumoasa! Sa te bucuri de ea fara incidente!

Sunt foarte curios daca sunt diferente intre facelift si modelul fara facelift, mai ales in ce priveste tinuta de drum.
        Nu pot sa iti spun daca sunt diferente, dar daca sunt ar fi foarte mici. Ce pot sa iti spun la primele impresii este ca directia este foarte precisa, suspensia este destul de comfortabila, pe viraje nu se inclina deloc, puntea spate independenta chiar o simti ca isi face treaba la fel si VSA, ABS foarte precise, franarea este OK. Pe autostrada se aseaza bine chiar daca este vant puternic din lateral nu simti ca la alte marci.

Comment

Cand am luat la drivetest chiar sedanul gri de la Autoklass mi s-a parut ca masinuta se inclina ceva mai pronuntat pe viraje fata de sedanul anterior (2006-2011), in schimb mi s-a parut binisor mai sprintena la plecarea de pe loc.
          Una peste alta, suspensia spate isi face toti banii si dupa ce te vei obisnui cu masinuta, cred eu ca o sa-ti cam placa drumurile virajate. Spun asta bazandu-ma pe asemanarea dintre modelul pe care-l ai cu cel anterior.

Comment

De obisnuit m-am obisnuit repede, de parca mai condusesem asa ceva, am fost surprins, poate intr-o viata anterioara am avut Honda, toate comenzile sunt usor de accesat, totul mi se pare ca este acolo unde trebuie sa fie din punctul meu de vedere si asezare mecanica imi place. In meseria mea am avut de a face cu multe auto din toate categoriile de la masina de tuns iarba la mastodonti ai drumurilor. Designul si organizarea tehnica se vede ca e japoneza 100%.

Comment

Asta m-a convins si pe mine la Honda si dupa primul drive test ,am zis ca o vreau. E foarte user friendly!

Sa o alergi fara probleme!

Comment

Multumesc de urari, sa speram la drumuri mai bune, imi e si mila de ea mai ales acum cand au aparut multe gropi dupa dezghet, ne miscam batraneste si cu atentie.
                Drumuri bune tuturor!

Comment

Colegu drumuri line si fara gropitze
                  Sa ai grija de ea si ea de tine !!!

Comment

Originally posted by CivicTM View Post
                    Colegu drumuri line si fara gropitze
                    Sa ai grija de ea si ea de tine !!!
                    Multumesc colegu. Pana vineri o inmatriculez cu numere de IL si o sa pun si niste poze mai proaspete.
                    Am uitat sa fac poze la consumul din seara asta. In 20 km de la resetare si alimentare un 6.3 , dar nu prea ii place.

Comment

5300 km coafura rezista in afara de o mica ciupitura pe capota si parbriz

Comment

Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1430646839332.jpg
Views:	1
Size:	27.4 KB
ID:	721601 filtru aer după 5200

Comment

Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1430646899694.jpg
Size:	34.0 KB
ID:	721602 sa mai vedem si muntele nu numai praful de bărăgan si dobrogeaClick image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1430646968203.jpg
Size:	34.0 KB
ID:	721603

Comment

Azi ii fac o ceruire vopseaua si lacul sunt cam slăbuțe si am observat ca se impregnează foarte repede mai ales ca e alba si cānd o speli se vede, de aici incolo se īncălzește si praful e dat naibii

Comment

Uitasem sa va zic mașină era īncuiată si am īncercat sa o deschid cu cheia ei, rezultatul fiind ca am sărit in sus a īnceput sa urle deci are si un fel de alarma pt uși. [emoji33]

Comment

Working...
                              X