CRISSA_H: '09 Honda Civic Hybrid 1.3 IMA, culoare?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • CRISSA_H: '09 Honda Civic Hybrid 1.3 IMA, culoare?

  Buna tuturor!
  Tocmai ce m-am inregistrat pe acest forum, deoarece sper ca zilele ce urmeaza sa devin fericita posesoare a unei Honda Civic Hybrid din 2009. Sper sa iasa bine la testele de la reprezentanta.
  Motivul firesc pentru care postez acest mesaj este urmatorul: proprietarii de astfel de tipuri de masina, Civic Hybrid, pot fi atat de draguti sa imi raspunda la cateva intrebari?, deoarece fiind femeie nu ma pricep f tare la ce se afla sub capota unei astfel de masini, chiar daca nu sunt atehnica
  Tot ce stiu despre ea este ca are o cutie automata, si e impropriu spus sa zici de viteze, pt ca CVT nu prea are viteze, ca are 2 motoare: unul pe benzina si unul electric, ca se estimeaza un consum de 5.8/5.23 si foarte important e masina japoneza = fiabilitate si arata bestial.
  Ca sa nu o mai lungesc, intrebarile sunt:
  - cat de scumpa este intretinerea unei astfel de masini? (reviziile sunt mult mai mari decat in cazul unui model clasic, pe benzina? asigurarile RCA/CASCO se calculeaza ca in cazul oricarei masini, sau ca in cazul impozitului, pot exista reduceri?)
  - bateriile motorului electric cat s-au dovedit de fiabile? Pt ca masina pe care doresc sa o achizitionez are deja 74000 km la bord (asta daca sunt reali, voi descoperi la teste). Sa ma astept ca acele baterii sa ma lase in curand? (stiu ca au pret prohibitiv.... )
  - iarna cum se comporta la tempereturi joase, pe zapada sta sau nu sta, mai ales ca mi se pare destul de joasa garda...

  Sper ca nu v-am plictisit cu acest mesaj lung, si va rog, si sper din suflet ca cineva sa isi rupa din timpul sau sa raspunda acestei postari.
  Va multumesc frumos!

 • #2
  sa ai noroc de ea!

  propietari de hibrid avem destui de putini. nu stiu daca vei avea raspunsuri prea curand.

  cel mai bine, pt costuri, ar fi sa intrebi direct la un service Honda (Asko/Carpati M)
  '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

  sigpic

  Comment

  Working...
  X