ANDREI_R: '08 Honda Civic Sedan 1.8 M/T, Taffeta White
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dupa > 4 ani de plimbari minunate masina si-a gasit un nou proprietar, rog un moderator sa inchida topicul.
-
Mersi de sfat
, sper insa sa nu fie cazul fiindca la mine a iesit deja din garantie de ceva vreme
Leave a comment:
-
Frumoasa, s-o conduci in continuare fara probleme pana faci milionul de km!
Un sfat cam tardiv, nu folosi CD-uri de slaba calitate, mie mi-a "inghitit" unul, s-a inecat, si a trebuit sa schimb toata unitatea CD. Norocul meu a fost ca s-a intamplat cat a fost inca in garantie, a durat 2 zile pana mi-au inlocuit toata unitatea CD, gratis evident.
Leave a comment:
-
Dupa 4 ani si cateva luni bateria originala(care habar n-aveam ce firma era si cum arata, i-am facut o poza pentru posteritate
) a inceput sa dea semne de oboseala (cred ca a avut o legatura cu descarcarea completa de iarna trecuta cand am lasat-o 1 ora pe avarii). Asa ca dupa cateva search-uri pe forum am facut comanda de o Varta Blue Dynamic (desi initial mi s-a adus un Bosch S4 care nu se potrivea) care vine perfect in suport si care sper sa mai tina cel putin cat cea originala. Bateria noua a fost 250 RON.
Leave a comment:
-
Facut azi revizia de 4 ani si 70.201km la HACHI Motors:
- schimbat ulei (pus Motul 0W-20 EcoLite),
- toate filtrele,
- lichid frana (Repsol Dot4),
- verificat bateria,
- testat franele,
- verificat diverse jocuri (totul ok si ce-i drept, nu prea se aud zgomote ciudate)
=> 725 RON.
Super incantat de cum s-a miscat treaba, recomand cu incredere pentru orice fel de operatiune!
Leave a comment:
-
Pfff a trecut aproape 1 an de cand n-am mai scris pe minunea asta de topic.
Azi am fost la revizia de 3 ani/60.000km, nu s-a intamplat niciuna din conditii, s-au implinit insa 20.000km de la ultima revizie, acum are ~53.000km. Pretul platit de mine a fost 925 RON cu TVA - "normal" era ~1000 RON insa am avut discount 15% la manopera (este pana la 31 Mai 2011 valabila treaba daca nu ma insel) plus discount-ul de client fidel
(cardul ATI) iar in acesti bani a fost inclusa revizia propriu-zisa cu toate piesele de la ei - ulei Motul 0W-30 (care este ceva mai scump fata de Mobil-ul "standard", ~70 RON/litru) si schimbatul gumelor de iarna cu cele de vara ~ 100 RON.
Probleme mecanice nu au fost gasite, s-a facut si verificarea gratuita, insa pentru siguranta (am insistat pe chestia cu caseta) mi-au cerut sa mai vin si in Iunie la o verificare deoarece incepand cu 17 Iulie iese din garantie.
Alte probleme: o cheie trasa pe portiera din dreapta spate, pe inaltime, pana la tabla, trebuie sa vad cum o rezolv pentru ca de ~ 1 an nu mai am CASCO.
In rest, toate bune si frumoase, bani de benzina sa fie ca masinuta merge foarte frumos, daca mai e si drumul "normal" merge chiar foarte bine
Leave a comment:
-
Multam fain de urariOriginally posted by vtin View PostIn cazul asta, urarea potrivita este sa te tina la fel si de acum incolo!
Despre conducatorul auto, nu spunem nimic: a fost foarte buna masina, dom'le
.
Sa fiti sanatosi si mereu voiosi (tu si masinuca)!
Chiar vorbeam cu Alice de la ATI ca nu prea am de ce sa ma plang asa ca tac din gura si bag kilometri, presimt ca nu va mai prinde 1 an pana la urmatoarea revizie, deja duminica am drum de Bucuresti, saptamana viitoare inca unul si la sf lunii August, concediuuuuuuuu, unde foarte sigur nu prea scap sub 4-5000km
Leave a comment:
-
In cazul asta, urarea potrivita este sa te tina la fel si de acum incolo!
Despre conducatorul auto, nu spunem nimic: a fost foarte buna masina, dom'le
.
Sa fiti sanatosi si mereu voiosi (tu si masinuca)!
Leave a comment:
-
Azi am facut revizia de 2 ani, fix la 1 an diferenta fata de ultima, si ~12.000km, momentan avem cam 32.500km. Toate bune, s-au schimbat filtrele standard + ulei Motul 0W-30 - nu mai aveau Honda 0W-20 pe stoc asa ca am optat pentru Motul avand in vedere ca a tot fost laudat pe aici, sunt curios daca o sa se simta vreo diferenta. Pretul: 807 RON cu TVA.
In continuare, nimic de reprosat la masina, ma tot intrebau cei de la ATI si nu stiam ce sa le zic
un singur punct a fost nerezolvat: un carait in zona CD-playerului (zic eu) care se aude din cand in cand la punerea contactului, desigur ca azi n-a vrut de 10 ori in service si cand am plecat s-a auzit
... o sa mai vad daca insista, daca nu, asta sa fie problema ei
Leave a comment:
-
RAR-ul (autentificarea) l-am facut, baietii se holbau la masina, n-aveau grija identificatorilor
in 5 min am iesit, am stat jumate de ora sa platesc si jumate sa iau actele 
ITP-ul cumva te intereseaza? Daca da, ala in august am vazut ca expira, pe 12 daca nu ma insel, oricum te tin la curent, dar inaintea noastra face AlexS
Leave a comment:
-
Multi km inainte fara probleme Andrei!
Cand e sa faci RAR-ul sa imi spui si mie cum a fost
Leave a comment:
-
Hai ca a trecut iarna, gume de iarna nu i-am mai luat dar macar i-am luat numere de Iasi
: IS-15-RAB
Luna viitoare mergem la revizia de 2 ani (si vreo 32.000km) nimic deosebit de semnalat
si dupa aia sper sa ii fac si o sedinta foto asa cum merita!
Leave a comment:

Leave a comment: