Problema ABS Civic Hybrid

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problema ABS Civic Hybrid

    Salut. De aproximativ 1 an sunt posesor de civic hybrid din 2008. Masina ruleaza perfect, fara martori aprinsi in bord, toate sistemele functioneaza, cu exceptia ABS-ului. Nu functioneaza nici pe zapada, nici pe gheata, nici pe asfalt. Indiferent cu ce viteza circul. Nu se simte pulsatia aia in pedala... Cand franez, se duce ca sania gen ca vechiile Dacii. Lichidul de frana a fost schimbat am pus Mobil 1. A mai intalnit cineva asa ceva, gen ca un sistem sa fie defect si sa nu semnalizeze nimic in bord?
    Ce am incercat pana acum: am scos mufa de la pompa de ABS sa vad ce se intampla in bord. Si surpriza: s-au aprins 3 martori. VSA, ABS, Check engine. Dupa ce am bagat mufa la loc, cei 3 martori s-au stins. De aici am tras concluzia ca pompa ABS ar fi functionala. Inainte sa ma programez la ASKO service as fi vrut sa stiu si parerea voastra. Acuma mai ramane sa testez senzorii de la roti. Ma poate ajuta cineva cu ceva? Multumesc.
    Last edited by Catalin.Florentin; 13-02-18, 00:15.

  • #2
    Am si eu Honda Hybrid din 2008 dar nu am remarcat problema ta,ABS-ul functioneaza normal,fara pulsatia din pedala specifica.La franare puternica se opreste brusc,mai ca nu te da cu capul de parbriz(am reusit asta cand am apasat cu piciorul stang frana,din reflexul specific schimbatorului manual),fara sa derapeze lateral cum face o masina fara ABS.

    Comment

    Working...
    X