ENOPUL: '20 Honda Civic 1.5 i-VTEC Turbo M/T Sport Plus, Obsidian Blue (Lidiu)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
    vizitator
    Senior Member

• vizitator
    replied
    Asa o sa fac si eu, voi merge pe ATE placute si discuri. Desi, ultima oara tot ATE am pus, si vad ca dupa 29 000km am primit indicatie sa le schimb.

Leave a comment:

• enopul
    Senior Member

• enopul
    replied
    77k am cu masina si la schimb am pus Ate, placute si duscuri si nu as pune altceva poate textar dar pe spate nu gasesti decat ate sau original

Leave a comment:

• vizitator
    Senior Member

• vizitator
    replied
    Intre timp cati km ai facut cu masina? Imi poti recomanda o marca de placute si discuri de frana, in afara de ATE? La revizie m-au anuntat ca nu ma mai tin mult, ba chiar este o urgenta sa le schimb (desi de atunci am facut peste 1000km).

Leave a comment:

• enopul
    Senior Member

• enopul
    replied
    Cx 60 Mazda. Și 1 luna am avut și un volvo e drept xc 40....groaznica mașina e volvo.
    Dintre toate, prefect Civicul. Iar la accidente, e bine ca se deformează, asa ești protejat.

Leave a comment:

• vizitator
    Senior Member

• vizitator
    replied
    E mai bun XC 60. După ce am acroșat câinele și bara fata s-a spart în bucăți, cu carenajul rotii afectat, m-am cam lămurit ce protecție oferta Civicul la impact. E mai sigur un Volvo și mai confortabil la drum lung. Eu îmi permit să te sfătuiesc să vinzi Civic-ul, acum cat mai iei bani pe el.

Leave a comment:

• enopul
    Senior Member

• enopul
    replied
    La mulți ani!

​​​​​​Am reușit performanta ca din toamna pana acum sa fac 400 km. Pt oraș am folosit Xmax ul pt drumuri lungi, un CX 60.

Ma gandesc sa vând Civicul deși sincer îmi place maxim dar nu îl mai folosesc.

Leave a comment:

• enopul
    Senior Member

• enopul
    replied
    Turanza 6 nu altceva. Btw, vezi teste pe net

Leave a comment:

• vizitator
    Senior Member

• vizitator
    replied
    Eu nu imi pun anvelope all season nici sa ma pici cu ceara. Merg prea cu viteza si imi e frica..insa, pe masina sotiei, chiar caut un set de anvelope all season. Ma gandisem la Hankook Kinergy 4 S2 ptr ca sunt silentioase si moi, dar daca esti multumit de Bridgestone Turanza, mai cercetez. Bridgestone Turanza in general sunt anvelope sanatoase, aici e problema.

Leave a comment:

• enopul
    Senior Member

• enopul
    replied
    Am pus Bridgestone Turanza 6 Allseason. Incredibile sunt.

Leave a comment:

• catalin rus
    Senior Member

• catalin rus
    replied
    Originally posted by vizitator View Post
    Multumesc. Si la ce pret sunt?
    390 au fost in iarna ..

Leave a comment:

• vizitator
    Senior Member

• vizitator
    replied
    Multumesc. Si la ce pret sunt?

Leave a comment:

• catalin rus
    Senior Member

• catalin rus
    replied
    Originally posted by vizitator View Post
    Ce marca de anvelope ai pus? Te intreb ptr ca si eu trebuie sa le schimb pe cele de vara.
    Salut! Scuze ca mă bag și eu … Goodyear f1 asymmetric 6 am luat în iarnă și sunt f mulțumit cum se comportă !

Leave a comment:

• vizitator
    Senior Member

• vizitator
    replied
    Ce marca de anvelope ai pus? Te intreb ptr ca si eu trebuie sa le schimb pe cele de vara.

Leave a comment:

• enopul
    Senior Member

• enopul
    replied
    Am mai facut un drum de 2500 in Grecia. Coafura rezista .

Azi am pus incaltari noi ca cele de pe fata erau cam ovale in urma constatarii de la autosoft de acum 2 sapt. In mers se auzeau ciudat oricum

Leave a comment:

• vizitator
    Senior Member

• vizitator
    replied
    Si mie mi se pare ca, daca am portbagajul plin si oameni pe bancheta spate, masina este mai stabila in curbe (probabil este mai grea pe spate, si se apropie de distributia egala a maselor fata-spate).

Leave a comment:

Working...
X