la placute setul e de 4 bucati, cate 2 pe fiecare parte deci nu trebuie sa iei in calcul x2 ca la discuri desi nu inteleg de ce ei pun pretul la bucata pt c ain cutie vin cate 2, pe pagina producator, sunt prezentate ca ambalate la set
ENOPUL: '20 Honda Civic 1.5 i-VTEC Turbo M/T Sport Plus, Obsidian Blue (Lidiu)
Collapse
X
-
Ieri am dus masina la HN sa imi inlocuiasca husa scaunului sofer, se vedeau rme de la incalzirea in scaune. Toate bune, nu au prins bine panoul lateral al scaunului dar le-am zis pe loc si in 2 min era totul in ordine. Husa are cutele clasice de la modul de impachetare dar sigur se lasa cu timpul. Mi-au zis ca ieri au avut 3 masini cu aceiasi problema.
Urmeaza primul ITP in martie
Comment
-
garantia extinsa premium acopera orice material montat in fabrica, deci ar trebui sa le schimbe pe garantie si la mine. Doar ca nu vor ei. Deocamdata le-am trimis mail la relatii clienti, daca nu ma inteleg si tot nu vor, merg la ANPC. Cand am cumparat masina au spus cu subiect si predicat ca garantia extinsa acopera aceleasi conditii ca si cea normala. Pe site-ul lor scrie ca garantia extinsa premium acopera orice material montat din fabrica.
Comment
-
Garantia extinsa nu acopera aceleasi lucruri ca cea initiala de 3 ani. De exemplu un coleg are un cr-v hibrid din 2019 caruia i-au crapat farurile in parcare fara sa fie lovita. Am inteles ca sunt multe cazuri de genul si recunosc ca e problema de material. A ramas cu ele asa ca a iesit din cei 3 ani de garantie initiala. Doar pe casco. Nasol sa schimbi periodic farurile la 3 ani.
Comment
-
Scuze de poluare,
Am avut, am vândut-o până să-i fac primul ITP. Jalnică mașină, exceptând designul, motorul fășneț și cutia care schimba impecabil. Dar deh, după un timp îți trece de turații și joacă și bagi de seamă că ansambul per total nu e chiar ce trebuie pentru banii plătiți: scaune f f proaste, zgomote interioare de tot felul, insonorizare pasaje roți inexistentă, tapițerie scămoșată și altele pe care sincer nu mi le amintesc acum, lucruri pe care nu le afli dintr-un drive-test de x minute.
Comment
-
Eu vad o atitudine de nemultumire in general pentru masini, pe orice forum sunt membru , exista foarte multe nemultumiri, repet, indiferent de marca, de model....si asta vine din asteptarile noastre poate. Eu personal iau masina cum este, sunt multumit de ea, chiar daca observ si eu tot ce se povesteste pe aici. Poate si pentru ca eu am dat pe ea cam cat costa acum un Logan nou full. Am avut foarte multe masini si fara exceptie, au avut puncte bune si puncte rele, diferite la fiecare in parte. Daca as putea, as face o combinatie intre Focus, Swift si Civic X. Ocazional merg cu masini care au costat dublu sau mai bine decat Civicul X si crede-ma , senzatia mea e ca Xul e avion...pana vad tableta . Cred ca stam si le cautam prea multe defecte in loc sa ne bucuram de ele sau sa le luam ca atare. Test drive de cateva minute faci la toti, deci e loterie dar mai conteaza si ce place sufletului . Sotiei la munca i s a oferit un buget care ii permitea masini mai cu pretentii, ea a ales Mazda 3 HB ca aia ii place ei si prefera sa astepte 9 luni desi pentru sedan exista stoc.....
Comment
-
@HXR: cum, ti-ai vandut CRV-ul e-Hibrid? Mie la test drive mi s-a parut ca se misca impecabil. Insa am observat si eu lipsa de confort a scaunelor, chiar si la test drive.
@Enopul: la Honda Nord m-a deranjat cel mai mult atitudinea, lasa ca poate se linistesc dupa ce le fac reclamatie la ANPC.
Apropos de garantie, voi ati primit certificate de garatie pentru masina? Cum dovediti garantia de 5 ani?Last edited by vizitator; 02-02-23, 09:03.
Comment
-
Da, asa este. Nici mie nu mi-au dat. Insa scrie pe site-ul lor cum se acorda garantia, iar ANPC sancioneaza cu amenda neacordarea in scris a garantiei. Pana la urma se numeste inselatorie sa promiti clientului verbal 2 ani garantie premium, si sa nu ii dai nimic scris. Sa vedem ce imi raspund cei de la Honda Nord, in functie de raspuns ma voi adresa ANPC.
Comment
-
Dupa aproximarea mea, mai am cam 2-3 mm de carne pe placutele de frana fata deja e timpul sa le schimb. Intrebarile mele sunt:
1)unde gasesc placute ATE pe spate? pana acum, pe orice site am cautat, am gasit marca ATE doar ptr puntea fata;
2)Voi la cati km ati schimbat placutele spate?? Pe fata e clar ca trebuie schimbate, pana si eu vad ca nu mai au carne pe ele, insa pe spate cam cat tin?
3)nu ar trebui sa se auda martorul sonor, daca placutele deja sunt uzate? La mine e liniste totala cand franez.
Comment
-
Ate pe spate nu gaseseti pt civic x, nu au in catalogul lor asa ceva. Poti pune trw sau textar.
la masina mea, primul schimb de placute fata spate a fost facut la 26000 de km la recomandarea HN si primul propietar a halit galusca. Eu le-am schimbat recent doar pe fata impreuna cu discurile, la fel la recomandarea HN, dar pe spate am zis pas la propunere, placutele sunt cu carne pe ele . Acum cu placutele sincer tine si de condus, eu cu civicul asta de care sunt super incantat cum frneaza am endinta sa opresc la limita mai tot timpul si asta clar ajuta la erodarea placutelor .
Nu stiu cum e cu senzorul , nu am avut ocazia sa aud asa ceva vreodata
Comment
-
OK, merci de raspuns. Funny este ca pe site-ul furnizat de tine (adica src piese auto) am gasit ATE pe spate. In schimb pe alte site-uri nu am gasit, nici din afara, nici din strainatate. Ok, m-ai convins, nu le schimb si pe spate. Am mai gasit pe site-ul auto 24 doc, care e din Germania, dar sunt putin mai scumpe acolo https://www.autodoc24.ro/piese-de-sc...0%5D%5B1%5D=VA. Dilema este pe care site sa le comand.
PS: scuze, acum imi dau seama ca am scris pe jurnalul tau, nu pe al meu. Intr-adevar, am sunat la SRC si nu au placute ATE pe spate in catalog. Acum ma intereseaza daca sa montez placute ceramice sau normale. Cei de la magazin mi-au recomandat normale. Merci de raspuns.Last edited by vizitator; 15-02-23, 15:34.
Comment
Comment