ENOPUL: '20 Honda Civic 1.5 i-VTEC Turbo M/T Sport Plus, Obsidian Blue (Lidiu)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Multumesc, am reusit azi dimineata sa il verific, e pe plastic ca sa zic asa, negru si frumos dar doar p palstic. pe metal sunt doar urme cel mai probabil de la tub.

Dar cand veridficam eu uleiul imi atrage atentia o pata , jumatate umeda jumatate uscata exact sub furtunul ce iese din vasil lichidului de racire. pata uscata imi zice ca este vorba de antigel ca e albastru. am incercat sa deschid capacul sa ma uit si eu ca prostul la el dar nu mi-a iesit nici asta. jur ca la masina asta ai nevoie de 2 facultati inchise cu doctorat sa verifici ceva. Capacul se defileteaza , joaca dar nu pot sa il ridic oricum am incercat. Am descarcat acum manualul sa verific cum se face operatie. Oricum , nu e chiar normal sa iasa lichid de racire pe acolo
    Honda Civic x 2020 1.5 182 CP

Honda Civic IX 2015 1.8 142 CP

Comment

dupa ce am citit in manual...dupa rotire pt eliberar epresiune ( nu era cazul) trebuie apasat si iar rotit ca sa iasa capacul. pare totul in regula si aici la nivel dar totusi de ce apare scurgerea aia

Comment

Si daca tot am inceput sa urc poze, das is der Pokemon caruia intentionez sa ii colantez cateva elemente in rosu, gen Red Pack. Initial am vrut sa ii schimb doar capacele oglinzilor insa e 194 unul si eu cu 400 le fac pe toate colantate. urmeaza sa vina fata noua pt cotiera si daca este ok comand si pentru usi ca se murdaresc imediat cele de panza originale.

Comment

Originally posted by enopul View Post
          dupa ce am citit in manual...dupa rotire pt eliberar epresiune ( nu era cazul) trebuie apasat si iar rotit ca sa iasa capacul. pare totul in regula si aici la nivel dar totusi de ce apare scurgerea aia
          Sa nu se fi prelins lichid de parbriz cand ai completat.

Comment

Nu am completat deloc si cum ziceam si se vede in poza, este o portiune umeda, proaspata si una uscata, albastra. eu nu am umblat acolo deloc. totusi e la nivel in vas. e pe lista de urmarire si asta

Comment

Salutam,

Cred ca incepe si la mine sa faca figuri conducta de AC. Ieri veneam spre casa de la Frumusani si pe anumite portiuni de drum se auzea in bord un sunet metalic de zdranganit, gen teava care atinge. cu vreo 2 zile in urma incepusem sa aud si bolboroseala cand dadeam drumul la aer. curios este ca aseara , am dat o tura prin oras, nici un zgomot, nici de teava , nici de bolborosit. aerul baga rece, nu avem plangeri.

Life oil a ajuns la 5300 km desi am vreo 3500 km facuti, e drept ca si prin oras destul de multi. sper ca pana in iulie cand intentionez sa fac schimbul de ulei sa ma lamuresc si cu aerul , urmeaza o excursie in Grecia si acolo nu vreau surprize.

Tot ieri mi-a aprut check ul de presiune roti, , am fost am refacut presiunea, nu parea nimic in neregula, am facut initializare, urmarim pentru ca joi incep o tura de 1000 km pe la bunici .

Comment

se mai intampla ca rotile sa piarda presiune, trebuie doar sa refaci presiunea si sa reinitializezi programul din calculatorul masinii. Daca si dupa acest lucru ti se aprinde din nou martorul, inseamna ca ai un cui/alt obiect infipt in anvelopa, si va trebui sa pui petec
                Rereritor la colantare, eu nu as face asa ceva, mai ales la oglinzi: dupa max 1 an abtipildul se va dezlipi, si oglinzile vor arata vai de mama lor. Ori cumperi capace de oglinzi si le revopsesti in ce culoare vrei tu, ori le lasi asa cum sunt si gata. Colantarea pe oglinzi nu tine in timp, am un vecin care si-a facut colantare pe oglinzi si dupa nici un an deja s-au dezlipit. Acum arata ca naiba, jumatate colantate, jumatate originale...

Comment

M-ai convins cu colantare. Am sa comand capace, vin direct vopsite pe ce culoare vreau

Comment

Foarte bine faci! Ori faci o treaba ca lumea, care sa tina in timp, ori nu te mai apuci de ea.
                    Colantarea este o solutie low cost, care nici nu arata ca o revopsire, nici nu tine in timp. Singurul avantaj este ca e ieftina. Asa cum am spus, un vecin si-a facut colantare pe oglinzi: aratau acceptabil, desi se vedea ca nu sunt ca cele originale, dar dupa 7-8 luni deja s-au dezlipit jumatate. Daca vrei sa faci colantare, poti sa pui un abtipild undeva pe interior, unde nu ploua si nu bate soarele, asa te tin mai mult.

Comment

Pe lista scurta erau Civic X, musai sport plus și facelift, corola ts, Mazda 3 hb și proceed. Am început sa cer oferte pe la dealeri, sa fac test drive.
                      Exact asta a fost şi lista mea, înainte de achiziţie. Drumuri bune şi drepte.

Comment

urmeaza o excursie in Grecia si acolo nu vreau surprize.
                        Pe unde anume în Grecia vei ajunge?
                        Ai grijă la spaţiile înguste, precum şi la cei care parchează pe sensul tău de mers în satele montane, te vei pomeni cu ei în faţă după curbă şi va trebui să mergi pe contrasens. Ca şi la noi, şi grecii o lasă acolo unde au treabă (cu excepţia oraşelor şi staţiunilor, care au zone cu parcarea interzisă). De asemenea, să ai grijă să nu opreşti/parchezi lângă pubelele de gunoi sau în faţa lor; se consideră drum blocat şi ţi se ridică maşina.
                        În rest, te vei bucura de maşină în Grecia la maxim, mai ales dacă alegi benzina de la Shell, indiferent de cifra octanică.

Comment

Merg in Kallithea Halkidiki. Multumesc pentru ponturi !

Comment

Frumoasă destinaţie. Ai grijă maximă, însă, la porţiunea de şosea care reprezintă centura Salonicului. Se aleargă acolo ca la Indianapolis, deşi sunt camere video la restricţiile de 90 km/h. Te vor împinge grecii de la spate, mai ales dacă nimereşti la ore de vârf (în ziua de vineri, de exemplu, când tot Salonicul merge în Halkidiki, Salonic fiind al doilea mare oraş al Greciei). Trebuie să alergi acolo, să ţii pasul/ritmul cu coloana. Când eram cu Primera, la 110 km/h era să fiu lovit din spate (fără exagerare), mi s-au dat flash-uri etc. La limită de 90 se mergea cu 130-140.
                            Apropo de ore de vârf: s-ar putea ca între Salonic şi Nea Moudania să vezi ceea ce vezi şi pe Valea Prahovei: coloane de maşini mergând lent. Numai că grecii se orientează în conducere, se va merge bine.

Vizitează şi braţul Sithonia, o să rămâi mult mai plăcut surprins decât în cazul braţului Kassandra, pe care se află Kalithea. Pe Kassandra îţi recomand plaja Paliouri.
                            Evident, recomandările mele sunt puţin depăşite dacă ai mai fost în zonă.

Drum bun şi vacanţă plăcută să aveţi, voi (familia) şi maşina! Deja te invidiez.

Comment

e prima data cand mergem in Grecia asa ca o sa fie nevoie de putina orientare...in plus
                              ai mei nu sunt mari amatori de plaja , nici eu desi nascut in TULCEA asa ar trebui. asa ca o sa colindam ce putem pe acolo. Inca odata, multumesc de ponturi.

Comment

Azi am facut update de harti la navigatia masinii. totul a mers ok, usor si in total mi-a consumat 40 minute cu tot. Acum ma gandesc sa pun si hondahack dar nu stiu la ce bug uri sa ma astept apoi. si as pune honda hack doar ca sa instalez aplicatii de reglaje audio. Are cineva pus hondahack?

Comment

Working...
                                X