ENOPUL: '20 Honda Civic 1.5 i-VTEC Turbo M/T Sport Plus, Obsidian Blue (Lidiu)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E mai bun XC 60. După ce am acroșat câinele și bara fata s-a spart în bucăți, cu carenajul rotii afectat, m-am cam lămurit ce protecție oferta Civicul la impact. E mai sigur un Volvo și mai confortabil la drum lung. Eu îmi permit să te sfătuiesc să vinzi Civic-ul, acum cat mai iei bani pe el.

Comment

• Cx 60 Mazda. Și 1 luna am avut și un volvo e drept xc 40....groaznica mașina e volvo.
      Dintre toate, prefect Civicul. Iar la accidente, e bine ca se deformează, asa ești protejat.
      Honda Civic x 2020 1.5 182 CP

Honda Civic IX 2015 1.8 142 CP

Comment

• Intre timp cati km ai facut cu masina? Imi poti recomanda o marca de placute si discuri de frana, in afara de ATE? La revizie m-au anuntat ca nu ma mai tin mult, ba chiar este o urgenta sa le schimb (desi de atunci am facut peste 1000km).

Comment

• 77k am cu masina si la schimb am pus Ate, placute si duscuri si nu as pune altceva poate textar dar pe spate nu gasesti decat ate sau original
          Honda Civic x 2020 1.5 182 CP

Honda Civic IX 2015 1.8 142 CP

Comment

• Asa o sa fac si eu, voi merge pe ATE placute si discuri. Desi, ultima oara tot ATE am pus, si vad ca dupa 29 000km am primit indicatie sa le schimb.

Comment

Working...
            X