ENOPUL: '20 Honda Civic 1.5 i-VTEC Turbo M/T Sport Plus, Obsidian Blue (Lidiu)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• In ultima zi de lucru din 2023 am fost la HN sa ma joc cu niste motociclete si daca tot aveau loc in service am zis sa schimb placutele spate si lichidul de frana aveam deja un lag la franare si ma enerva .

total factura 942 lei pt schimb placute spate, inlocuire lichid de frane si mutat roti fata spate.

am plecat dezamagit de acolo pt ca CB650R-ul care imi place la nebunie nu mi se potriveste ca pozitie altfel am avut senzatia ca oamenii incercau sa ma faca sa ma simt excelent, amabili, proactivi .

O sa ma intorc sa testez si Forza 750 , ultima sansa pe care le-o dau la motociclete si daca nu iese, ma duc iar peste drum la Yamaha sa le dau niste bani
    Honda Civic x 2020 1.5 182 CP

Honda Civic IX 2015 1.8 142 CP

Comment

• la multi ani 2024. Sa fim toti sanatosi si sa ne mearga masinile fara probleme.

Comment

• Pokemonul merge bine, saptaman viitoare ii facem revizia ca o cere, 7200 km intre schimburi....

Oricum o conduce sotia ca eu am trecul al yamaha dar cum honda-i honda....am comandat o Forza 750 Black Edition 2024...in iunie vine....Japoniaaaaaaa

Revin cu impresii noi ca urmeaza sa testez un ulei de la yacco pe civicanie

Comment

• Am facut si schimbul de ulei/filtre, nimic nou sub soare momentan doar un surub lipsa la scut si inlocuit cu o negresa de HN.

Comment

• Salutam

Ce am mai facut
            ​facut ? Un schimb nou de ulei , am pus iar yacco 0w30 . Am dat o tura de europa, 4500 km, 2 adulti 2 copii , portbagaj plin , 2 saptamani. Consum mediu 6.4 l, nici o problema notabilila cu exceptia unei anvelope care cred ca s a deformat ca scoate un zgomot ciudat la rulare ca si cum as avea roti neechilibrate dar nu am nici o vibratie in volan. Daca le umflu la 2.4 scade zgomotul. O sa ii fac totusi o geometrie si o echilibrare inante de un alt drum de 2500 km. Ac ul merge perfect

Afara am pus benzina din divese statii, mol, agip nis, si alte nume mari pe afara si sincer parea cam lesinata ....o fi proasta masina mea dar cand i am pus iar Mol romanesc de 100....a disparut instant gajiitul din motor si au apaut niste ponei . Ca idee am pus si afara benzina " de aia scumpa" (ca ieftina oricum nu au )

Si prin Italia, am bagat serpentine de nota 100 , Transalpina si făgărășeanul sunt apa de ploaie . Senzatie masina cu greutate pe spate .

Comment

• Si mie mi se pare ca, daca am portbagajul plin si oameni pe bancheta spate, masina este mai stabila in curbe (probabil este mai grea pe spate, si se apropie de distributia egala a maselor fata-spate).

Comment

• Am mai facut un drum de 2500 in Grecia. Coafura rezista .

Azi am pus incaltari noi ca cele de pe fata erau cam ovale in urma constatarii de la autosoft de acum 2 sapt. In mers se auzeau ciudat oricum

Comment

• Ce marca de anvelope ai pus? Te intreb ptr ca si eu trebuie sa le schimb pe cele de vara.

Comment

• Originally posted by vizitator View Post
                    Ce marca de anvelope ai pus? Te intreb ptr ca si eu trebuie sa le schimb pe cele de vara.
                    Salut! Scuze ca mă bag și eu … Goodyear f1 asymmetric 6 am luat în iarnă și sunt f mulțumit cum se comportă !

Comment

• Multumesc. Si la ce pret sunt?

Comment

• Originally posted by vizitator View Post
                        Multumesc. Si la ce pret sunt?
                        390 au fost in iarna ..

Comment

• Am pus Bridgestone Turanza 6 Allseason. Incredibile sunt.

Comment

• Eu nu imi pun anvelope all season nici sa ma pici cu ceara. Merg prea cu viteza si imi e frica..insa, pe masina sotiei, chiar caut un set de anvelope all season. Ma gandisem la Hankook Kinergy 4 S2 ptr ca sunt silentioase si moi, dar daca esti multumit de Bridgestone Turanza, mai cercetez. Bridgestone Turanza in general sunt anvelope sanatoase, aici e problema.

Comment

• Turanza 6 nu altceva. Btw, vezi teste pe net

Comment

Working...
                              X