If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
cam mult 163 km/h pe un drum cu limita de 90km/h. Ii mai dau si eu tare, dar am grija sa nu depasesc cu mai mult de 30km/h limita maxima admisa pe respectivul tronson de drum. In primul rand trebuie sa vezi daca poti ataca procesul verbal in justitie, pe forma sau pe fond. Ca sa il ataci pe forma, trebuie ca agentul sa fi scris ceva gresit in procesul verbal (PV): poate a scris numele tau gresit sau incomplet, a scris adresa ta de domiciliu in mod gresit, data, nu a descris bine evenimentul, a lasat rubrici necompletate etc. Ca sa il ataci pe fond, trebuie sa contesti fapta. Greu de contestat viteza ptr ca el a avut radar, dar poti scrie in contestatie ca nu ai avut viteaza asa mare si ceri atestatul metrologic al radarului respectiv. Daca nu il are la zi, ai castigat! Contestaria la adresa PV-ului o poti trimite si prin posta la adresa judecatoriei de pe raza careia s-a produs contraventia in termen de 30 de zile de la data procesului verbal.
Nu vreau sa fiu rau !!! Dar , viteza aia pe DN …voi nu va dati seama cate se pot īntāmpla si fara sa fi vinovat ! Eu sunt de parere ca daca greșesc , platesc si pote dat viitoare ma mai gandesc ! In general vorbesc , nu doar la acest caz! Nu se moare fara permis o perioada ) sa fim sanatosi !
Cand m-a intreb daca am obiectii am zis scurt...NU. Evident ca e o viteza mare si in poveste si in realitate. Mi-am asumat greseala, nu ma plang, nu fac nici o contestatie, nu am la ce si mai ales nu am de ce.
In particular trebuie sa stii zona respectiva, o sosea dreapta, asfalt foarte bun, drum liber, in prealabil zona virajata perfecta pt civic....te imbie. Pt cine cunoaste, e drumul dintre Ciucurova si N Balcescu , Jud Tulcea.
Si ca sa imi torn cenusa in cap, in fix dar in fix acelasi loc am mai luat un radar acum 3 sau 4 ani dar cu permisul in buzunar.
Ce fain e pe bicicleta
Fac economie la bani, benzina, revizie, merg sport cu bicileta
Honda Civic x 2020 1.5 182 CP
Honda Civic IX 2015 1.8 142 CP
Ehee...eu stiu perfect zona...am facut 6 ani naveta (la 2 saptamini) casa-Tulcea.Am si furat-o de vreo 3 ori,cu Fordul Ghia de serviciu.Politistul chiar m-a complimentat ca sunt un contribuabil fidel.Carnetul in schimb a ramas mereu la mine! Am detector radar bunicel si mai ma scapa (Uniden) !Da,e frustrare mare sa ai permisul la ei!
Masina a fost intr-o plimbare pana la Budapesta, 2000 km in total ...sofer sotia, eu pasager resemnat
Absolut nimic de reprosat , masina s-a comportat f bine, AC-ul merge bine inca, o sa ii fac o verificare spre sfarsitul lunii cand am programare la revizie . Nu de alta dar are o noua cursa de facut pt vacanta.
I-am cumparat subwoofer, uderseat de la Sony, urmeaza montajul peste 2 saptamani.....
Ma si enerveaza ca nu am ce sa scriu despre ea...doar sa o laud dar nici nu vreau sa si-o ia in cap
De curios, cum sunt combustibilii in Ungaria? Soferul a simtit ceva forta in plus la masina? Eu am fost in Ungaria, am alimentat motorina V-Max de la Shell, si pot sa spun ca masina merge mult mai prost decat cu orice motorina din Romania...parca au bagat apa in ea.
da, este picatura in ocean. Eu am ramas total dezamagit de calitatea carburantior de la bulgari, acum am revenit la motorina romaneasca si sunt mult mai multumit.
Azi am facut revizia la Honda Nord. Nu cerea masina dar plec in CO saptamana viitoare si am zis sa fie ok.
Se pare ca AC E ok, functioneaza, de fapt , au zis ca totul e ok doar placutele de pe spate sunt duse in proportie de 75%...exact ca la ultimele 2 revizii ) doar ca atunci imi spuneau ca si discurile trebuie inlocuite.
Dupa revizie, am trecut strada la Yamaha si am comandat un scuter, Honda da termen de livrare 2024 , nu se stie cand, si nici daca pretul ramane ca acum ca e cerere mare si n general multa greata ...asa a fost impresia mea....exact opusul celor de la yamaha unde e drept l-am prins pe ultimul de pe stoc, rezervat de 2 saptamani . dar si la comanda vine in 2 luni
Pana mea daca si la scutere am ajuns sa stau la coada 8 luni !!!! de zici ca le fac din praf de luna .
Am cam lasat-o pe dreapta pe pitica, stau in Giulesti si e un chin sa merg cu masina cat se repra podul, mi se pare ca imi bat joc de ea. in 40 min de mers bara la bara nici apa nu urca la 80 grade. am ajuns sa ii fac un plin pe luna ceea ce nu e rau la buget dar nici tramvaiul 44 nu e ceva ce te atrage
Abia astept sa termine podul de reabilitat sa ii mai dau o talpa.....desi cand termina ei podul, o sa fie vreme de scuter ca intre timp am luat si categoria A si Yamaha ma asteapta sa o pun la treaba ( a se nota ca m-am laudat cu noua categorie)
In alta ordine de idei, trebuie sa ii schimb placutele pe spate si lichidul de frana ca tocmai a facut 4 ani . Placutele ar fi al doilea rand si eu folosesc permanent Auto Hold-ul. de 3 revezii imi tot zic aia la Honda ca ca sunt uzate 75%, acolo au intepenit cu uzura . Am cerut o oferta la HN ca tot au promotie pana la final decembrie dar pretul a fost soc...1100 placute spate si lichide de frana asa ca o sa ma indrept catre altii mai indulgenti cu portofelul meu.
De BF mi-am luat ulei Yacco 0w30 ,C2 cum scrie la manual, am zis sa experimentez pe periaoda calda si un 0w30. Daca nu ii place, il dau afara. Revin cu impresii despre el.
am ajuns la 64000 km si e bine bine masina
Cumpara de la firma pe care mi-ai recomadat-o mie, sunt foarte buni. In martie, la Honda Nord mi-am schimbat placutele spate cu 730 RON. Daca spui ca s-au scumpit la 1100 RON, inseamna ca s-au magarit rau de tot.
Da, clar de la ei iau placutele spate si am vazut ca intre timp au aparut si ATE pentru puntea spate, nu erau anul trecut...au aparut in catalogul lor. o sa vad daca le gasesc si in magazin
De banii aia imi iau si discuri )
Comment