If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Da,95% se pastreaza,comenzile de pe volan da, in setarile masinii lipseste cite ceva dar ramin pe default cum ar fi lipsa centura de siguranta nu-ti mai atrage atentia vocal scaun pasager sau sofer ci numai avertizeaza acustic si luminos in bord,citeva setari pt.geamuri,temporizare lumina habitaclu...camera de mers inapoi este compatibila cu Joying trebuie doar un fir de la o mufa mutat la alta si nu mai ai nevoie de a cumpara separat de la ei alta camera! Eu sunt foarte multumit,se aude mult mai bine,internet pe cartela cu abonament,Android 10 (gindestete ca masina mea a avut multimedia premium cu amplif de fabrica ,woofer +9 dif)! Daca abordezi schimbarea cu Joying,pot sa-ti impartasesc din experienta mea!
tu ai avut woofer din fabrica? nu esti in Ro?
Honda Civic x 2020 1.5 182 CP
Honda Civic IX 2015 1.8 142 CP
Sunt in RO! Am avut woofer din fabrica dar era pe 2 ohm si putere de 150W RMS.Inca din vara anului trecut am facut in partea din dreapta unde este intrindul o cutie din rasina epoxidica A+B si pusesem un amplif de 100W cu woofer Bose 12 inch.din dezmembrari Audi A8 si mergea in paralel cu originalul ! Acum ,inlocuind ampliful Pioneer original cu Alpine PDX V9 ,am canal de woofer dedicat de 500W RMS,si wooferul Bose a fost inlocuit cu un Focal12 Slim !Wooferul original sta in locasul lui fara sa fie conectat electric la ceva ! A fost un proiect amplu ce a necesitat inlocuire totala de componente si recablari ! Dar e altceva!
nu stiam ca au fost civicuri cu woofer din fabrica, nu pe europa cel putin.
eu de ex am dilema la unitatea centrala daca e cu amplificator sau fara ca sa aleg joying-ul corect.....eu am sport plus facelift
Honda Civic x 2020 1.5 182 CP
Honda Civic IX 2015 1.8 142 CP
Ba da,dar a mea este sedan (fabricata Turcia) cu 10 difuzoare (woofer sub luneta de 8 inch).Daca a ta este hatchback si are 8dif. are amplificare in Headunit.Daca are 11 dif. are amplificator separat!
I-mi pare rau sa aud asta !! Urita treaba sa stai asa fara sa conduci 4 luni...Trebuie sa fii inarmat cu multa rabdare si f.optimist. Nu esti singur prin parcare,au mai patit-o si altii!
cam mult 163 km/h pe un drum cu limita de 90km/h. Ii mai dau si eu tare, dar am grija sa nu depasesc cu mai mult de 30km/h limita maxima admisa pe respectivul tronson de drum. In primul rand trebuie sa vezi daca poti ataca procesul verbal in justitie, pe forma sau pe fond. Ca sa il ataci pe forma, trebuie ca agentul sa fi scris ceva gresit in procesul verbal (PV): poate a scris numele tau gresit sau incomplet, a scris adresa ta de domiciliu in mod gresit, data, nu a descris bine evenimentul, a lasat rubrici necompletate etc. Ca sa il ataci pe fond, trebuie sa contesti fapta. Greu de contestat viteza ptr ca el a avut radar, dar poti scrie in contestatie ca nu ai avut viteaza asa mare si ceri atestatul metrologic al radarului respectiv. Daca nu il are la zi, ai castigat! Contestaria la adresa PV-ului o poti trimite si prin posta la adresa judecatoriei de pe raza careia s-a produs contraventia in termen de 30 de zile de la data procesului verbal.
Comment