PSC: '19 Honda Civic X 5D, 1.5 T Sport Plus 6M/T, Polished Metal Metallic

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Mea culpa, nu am fost atent, se pare .

  Comment


  • Nu ştiu dacă am mai menţionat problema asta, insă a devenit parte din rutină. Atunci cand parchez langă o altă maşină, sau alt obstacol, senzorii de parcare bipăie - comportamentul lor normal - plus avertizarea vizuală de rigoare (colţuri, faţă, spate - depinde de situaţie). Dacă maşina străină pleacă, in schimb a mea rămane parcată, atunci cand plec şi eu senzorii continuă să "vadă" maşina aceea langă Civic, ca şi cum ar fi incă acolo. Nu este ceva temporar, deoarece, pană nu ies de pe locul de parcare, avertizarea sonoră şi vizuală nu incetează.
   Trebuie să parcurg minim 1 m pentru ca avertizarea să dispară.
   Odată mi s-a intamplat ca, oprit fiind la un semafor, eu cu Brake Hold activat, maşina din faţă cu franarea activată şi stopurile aprinse, senzorii din faţă să detecteze deplasare şi să inceapă să bipăie, cu avertizare vizuală verde, apoi portocalie, ca şi cum m-aş apropia de maşina din faţă sau aceea ar da cu spatele. Insă ambele maşini erau oprite şi franele active.

   Legat de problema cu incetinirea pe ACC, cred că nu m-am făcut inţeles: maşina nu a incetinit, ci A OPRIT singură. Adică, la viteze de la 29 km/h in jos, cand ACC deja era dezactivat, deşi am scos-o din viteză, franele au acţionat in continuare şi maşina s-a oprit complet. Franarea a fost lentă, ca şi cum aş fi franat eu in mod normal, nu acea franare de urgenţă (nici nu s-au aprins luminile de avarie). Noroc că in spatele meu nu era nimeni, nu prea e plăcut să te pomeneşti cu cineva care franează (opreşte) fără motiv.

   Am ajuns la 41.202 km rulati (nu-mi vine sa cred ca i-am facut), iar pana la revizia urmatoare mai sunt estimati 3.900 km. Ultima revizie tehnica a fost la 33.488 km, pe 9 august.

   LE. Am editat mesajul, deoarece nu apar corect caracterele i din a şi i din i. Cred că PC-ul este de vină (nu e al meu), sau e o problemă a forumului. Eventual voi renunţa la diacritice.
   Last edited by PSC; 07-12-21, 13:42.

   Comment

   Working...
   X