CLUTCH SLIP 4TH GEAR
Am observat o singura problema cu jucaria: daca de la turatie mica ii dau blana in viteza a patra, patineaza ambreajul. Turatia creste repede si apoi scade, aproape ca o masina hidramata care nu se poate decide in ce viteza sa bage. In a 5a si a 6a nu am incercat pentru ca acolo oricum nu e sanatos, fiind viteze de overdrive, dar in a 4a nu ar trebui sa am probleme. Am citit despre asta, si exista mai multi care au problema asta. Recomandarea ca sa nu se uzeze ambreajul prematur este sa nu facem asta, daca daca vrem sa acceleram tare, a 3a si apoi a 4a ca sa fim in plaja de turatii corecta.
Dupa cum am spus mai sus, sunt un pic frustrat cu ambreajul care e prea moale. Asta mi-ar da un motiv in plus sa ma uit la ceva un pic mai zdravan pe viitor. Nu e o prioritate imediata, pentru ca pana la urma imi pot pondera stilul de condus pentru a acomoda chestia asta. Trebuie sa studiez oricum, nu am nici cea mai vaga idee cum se alege un ambreaj. Daca aveti sfaturi, sunt deschis.
[/QUOTE]
Vezi ca la mine a fost rezolvata problema prin disc nou si semering cutie nou. Se pare ca pierdea ulei si discul aluneca pe volanta. Nu accepta explicatia ca "asa face toate". Zic.

Pe viitor daca te pasioneaza ia si strange banuti si pentru volanta noua si un disc stage 2 sau 3. Vezi pe aici https://www.civicx.com/forum/threads...t-great.41243/
PS. A mea se F_ _U asa stock cum vine. La tine ar fi o explicatie din cauza extra cuplului. Ai sanse sa fii refuzat elegant cu cererea pe garantie.
Comment