Salutare dragilor!
Urmăresc aceasta secțiune a forumului cu mare interes de vreo cāteva luni, de cānd a mi-a făcut cu ochiul īn mod concret Civic-ul.
Sunt incantat și mandru de faptul că m-am alăturat vouă că șofer și iubitor posesor de Civic de vreo 3 luni. Pānă acum nu am decāt cuvinte de lauda pentru mașina.
As avea īnsă o īntrebare. Un prieten, fost inginer de motoare, mi-a recomandat sa pun distanțiere de 20mm. El mi-a zis că īși pune la toate mașinile lui pentru stabilitate și că nu a avut niciodată probleme cu ele.
Avem pe aici posesori care și-au pus distanțiere? Care ar fi parerile? Vor anula garanția oare?
Voi reveni și cu poze curānd!
Bine v-am găsit!
Urmăresc aceasta secțiune a forumului cu mare interes de vreo cāteva luni, de cānd a mi-a făcut cu ochiul īn mod concret Civic-ul.
Sunt incantat și mandru de faptul că m-am alăturat vouă că șofer și iubitor posesor de Civic de vreo 3 luni. Pānă acum nu am decāt cuvinte de lauda pentru mașina.
As avea īnsă o īntrebare. Un prieten, fost inginer de motoare, mi-a recomandat sa pun distanțiere de 20mm. El mi-a zis că īși pune la toate mașinile lui pentru stabilitate și că nu a avut niciodată probleme cu ele.
Avem pe aici posesori care și-au pus distanțiere? Care ar fi parerile? Vor anula garanția oare?
Voi reveni și cu poze curānd!
Bine v-am găsit!

. Īn aceeași masura, de ce ai vrea sa sa folose GPS-ul lor dacă ai iPhone sau Android și un cablu, nu īnțeleg. Am văzut multe critici la adresa sistemului Honda, dar daca cuplezi AA sau ACarplay nu mai ai treabă cu el și ai tot ce īți trebuie acolo. Că bonus, am descoperit pe internet că se poate schimba wallpaper-ul lucru care mi-a bucurat. Revin cu poze cu tematica alesa. E o chestie mica, dar mie īmi gādilă geekiness-ul.
. După a apărut un rānjet meschin pe marginea gurii, și am considerat că am făcut alegerea corecta (pentru mine).

Comment