XtotheZ: '19 Honda Civic 5D 1.5T Sport Plus M/T, Polished Silver Metallic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• XtotheZ
    replied
    Am schimbat becurile ..le-am pus pe alea vechi ..degeaba ..nu se mai aprind semnalizările de pe aripi ..stie cineva ce siguranță e ? va multumesc

Leave a comment:

• cerevelu
    Senior Member

• cerevelu
    replied
    Trebuie ca becurile să aibă aceeași rezistență īn W, altfel sistemul nu merge. Este conceput exclusiv pentru becuri clasice cu filament.

Leave a comment:

• XtotheZ
    replied
    Salutare ..am schimbat recent becurile spate de semnalizare cu leduri dupa cateva minute becurile de la semnalizare aripi nu se mai aprindeau, am verificat becurile nu sunt arse dar nu se mai aprind si cand semnalizez in bord imi afiseza viteza mai mare a semnalizarii Stiti cumva care e cauza sau e vreo siguranta arsa ?

Leave a comment:

• windir
    Senior Member

• windir
    replied
    Tuturor posesorilor dar si iubitorilor de HONDA,un Craciun linistit si cu multe bucurii alaturi de cei dragi! La Multi Ani fara reparatii!

Leave a comment:

• XtotheZ
    replied
    Multumesc !

Leave a comment:

• windir
    Senior Member

• windir
    replied
    Lasa....uita-te aici: https://www.auxito.com/products/14-1...ivic-led-bulbs

Leave a comment:

• XtotheZ
    replied
    Īn fine 21w și 16w..

Leave a comment:

• enopul
    Senior Member

• enopul
    replied
    pai nu inteleg, vrei sa citeasca cineva in locul tau sau cum?

pe frana ai 21 w, semanlizare 21w portocaliu, marsalier 16 w

https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...ght_bulb_types

poate asa reusesti sa le vizualizezi

Leave a comment:

• XtotheZ
    replied
    Mulțumesc ..totuși speram la un răspuns ..w16w ..w21w…īn manual nu specifică ! Vreau să trec pe leduri !! Dacă mă poate ajuta cineva!

Leave a comment:

• enopul
    Senior Member

• enopul
    replied
    vezi manual Click image for larger version

Name:	becuri.jpg
Views:	115
Size:	63.8 KB
ID:	878447

Leave a comment:

• XtotheZ
    replied
    Ma poate ajuta si pe mine cineva As dori sa aflu ce socket au becurile de pe spate ! Va multumesc !

Leave a comment:

• windir
    Senior Member

• windir
    replied
    Da, Ionut si Marius sunt de treaba!

Leave a comment:

• XtotheZ
    replied
    Si s-a rezolvat sper ca nu pentro moment cu o reinitializare a senzorilor efectuata la PolicolorExim in Craiova , acolo am efectuat si revizia,.Baieti sunt super de treaba. Recomand !

Leave a comment:

• windir
    Senior Member

• windir
    replied
    Eu as verifica conectorul electric de la fiecare senzor de parcare spate (poate de la umezeala a oxidat sau el este scurtcircuitat) si prin eliminare (deconectare si curatire cu un spray de contacte) as vedea functionarea fiecaruia .Pentru detectare-test obiect foloseste o cutie de carton mai inalta pe care o pui la aprox.1m la fiecare senzor pe rind fara sa pui in marsarier!Bafta!

Leave a comment:

• XtotheZ
    replied
    Salutari,
    Intampin si eu o problema.Am observat cand dau marsarier imi afiseaza camera dar, senzorii nu mai spun nimic cand ma apropii de un obstacol .Butonul din stanga se aprinde imtermitent tot timpul Daca ma apropii cu fata de un obstacol senzorii imi afiseza si butonul e pe verde ! Oare ce o fi !!!

Leave a comment:

Working...
X