Incredibil. Incep sa ma indoi rau de calitatea honda. La crv in america crapa parbrizul spontan in curbe si gropi, in Romania la crv crapa farurile in parcare sau spontan la drum - sunt atatea, la civic asta. Pacat. Ca masinile sunt bune dar prea multe batai de cap costisitoare.
XtotheZ: '19 Honda Civic 5D 1.5T Sport Plus M/T, Polished Silver Metallic
Collapse
X
-
Asa cu scaunele am si eu. Desi sunt confortabile, scartaie si troanesc la fiecare denivelare mai mare. Incep sa regret ca nu am luat rav4 hybrid in 2019. Atunci cam asta era singura alternativa pe hybrid. Si era si mai ieftina decat crv-ul. Bine ca nu am luat si un crostar anul trecut cum vroiam.
Comment
-
Mă miră imens povestea cu scaunele povestită aici. Eu am peste 120 kg si la nici unul dintre cele 3 CR-V avute în ultimii 12 ani nu am simtit că ar scartăi sau că ar trosni. Dimpotrivă, mi se par extrem de comode si nu se aud, indiferent de drum. Si am mers mult si des pe drumuri proaste. Straniu. Si nu am avut nici un fel de greieri sau zgomote in Honde.
Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)
Comment
-
16 inci. Am fost cu ea la reprezentanta (Honda Nord), au recunoscut si ei ca intr-adevar scartaie si ca trebuie unsa sina de la suportul lombar, dar nu au vrut sa faca acest lucru pe motiv ca garantia extinsa nu acopera defectele de fabricatie. Masina are 3 ani si 8 luni, eu am avut garantie 3 ani+2 ani garantie extinsa, si vad ca pe garantia extinsa nu mai vor sa faca nimic.
Comment
-
As dori sa fac un upgrade la sound .. https://www.soundhouse.ro/configurat...ic-x-2016-2021
Credeti ca se merita ?
Comment
-
va fi mai bine decat acum clar dar eu am facut asa: am luat materiale tot de la sounf house, 3 straturi si 2 seturi de boxe bune (zic eu) . am operat eu insonorizarea pe usi, si ceva prin spate, am pus boxele si rezultatele sunt senzationale...
operatia in sine nu e deloc dificila doar migaloasa
vezi simti diferenta mare cand vei folosi surse digitale gen spotify.
boxe iti recomand ceva care pleaca de la 40 Hz, eu am pus Sony XS-160ES, nu stiu unde le mai gasesti acum si ca reper am dat 1200 pe set
cu rama adaptoare si conectori dedicati, e plug n play
succes in decizie
Comment
-
Salutare
Ca o comparatie :
Sony XS-160ESHertz dieci dsk 165.3Putere RMS 60 W Impedanta iesire 4 Ω Putere 270 W Diametru 16 cm Sensibilitate 89 dB Raspuns in frecventa 40 - 40000 Hz
Putere RMS 80 W Impedanta iesire 4 Ω Putere 160 W Diametru 6.5 inch Sensibilitate 93 dB Raspuns in frecventa 50-23000 Hz
Conteaza mai mult Raspuns in frecventa sau RMS ? Chiar nu stiu sincer!
Comment
-
Puterea pe scara RMS inseamna cat de tare se aude in boxe. Deci e mai bine sa ai 80 Wati fata de 60 Wati ptr ca auzi mai tare. Raspunsul in frecventa arata capacitatea sistemului audio de a nu distorsiona sunetul original, adica de a transmite un sunet plat, fara exagerari ale sunetelor medii, joase sau inalte (ex sa nu se auda basii mai tare decat a vrut artistul cand a inregistrat melodia). Dupa 20 000hz urechea nu mai percepe sunetele, deci important este ca raspunsul in frecventa sa ajunga la 20 000 Hz.
Comment
-
hertz sta bine la sensibilitate insa acel punct de plecare joase, 40 vs 50 in favoarea sony ajuta sa nu mai fii nevoit sa iei un subwoofer. Ca sa scoti RMS maxim din ele trebuie sa pui musai si statie, alte costuri, interventii bla bla.
apoi , realist si pretul ar fi un indicator
folosesc si analogia de la masini, un mustang shelby are aprox 760 cp si costa vreo 60000 euro vs un typer x cu 320 cp si 42000 euro.....nu cred ca aia 760 cp sunt mai buni decat aia 320 cp sau altfel spus , nu doar datele de pe hartie conteaza
Comment
-
XtotheZ@ Eu am schimbat tot:
-difuzoare 165 cu Hertz DPK165.3
Hertz DSK 165.3
-tweeterele cu Hertz Dieci 24 (toate patru)
-subwooferul cu Focal Slim 300
-ampliful masinii cu Alpine PDX V9
-unitatea centrala (head unit) cu Joying UQS07N8G-B (ANDROID 10)
-isonorizare usi,recablat.
A iesit ceva de vis.Se aude superb,unitatea are si DSP.
Masina e sedan si avea 10 dif. si amplificator de fabrica!3 Photos
Comment
Comment