REMULUSIOBAJ: '19 Honda Civic 1.5 CVT Sport Plus, Rally Red

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sa o conduci cu placere si fara evenimente neplacute.

Legat de accesorii, vezi ca ai si in meniul tabletei parca accesoriile disponibile, dar cum zicea si ticker nu ti recomand. Ia de pe siteurile din china, non-oem. Gasesti chiar si iluminat pt picioare cu mufa originala, la 20 de dolari...la reprezentanta e 200 euro.

Comment

Originally posted by romulusiobaj View Post
      Multumesc pentru urari tuturor, o sa revin cu o recenzie detaliata după ce fac mai multi km.
      Am vazut ca sunt destul de multe probleme de care se plange lumea: trapa, senzori , etc sper doar sa mă ocoleasca .

Intre timp ma poate ajuta careva cu un site de unde se pot achiziționa accesorii pt Civic?

Multumesc

Sent from my iPhone using Tapatalk
      S-o stapanesti cu placere si sa te bucure in fiecare zi. O sa vezi, este o masina foarte fain de condus, mai ales pe un drum virajat pusa pe sport.
      Daca te ajuta cu ceva pentru linistea sufleteasca, nu toate Civic-urile au dude, a mea (identica cu a ta mai putin culoarea) in afara de vreo 2 greieri care au disparut in primele sute de km nu a calcat stramb in primii 13.000km.

Despre accesorii, daca vrei tavita de portbagaj ti-o recomand pe cea Premium de la Rimi. Eu am mai luat niste protectii de praguri din inox de pe Amazon..si cam atat pana acum.

Comment

Salut, si eu doresc sa dau avansul pentru un civic sedan. Intre timp m-am documentat despre masina si ce accesori pot fi adaugate, in special ca cautam sa imbrac cotiera si fetele de usi de textil. AM vazut pe aliexpress foarte multe accesorii la preturi bune. De la praguri, la imitatie piele pentru cotiera, fete usi, spoiler, tips evacuare, tot felul de ornamente pentru interior carbon sau aluminiu, led iluminare ambientala, faruri led, tavita portbagaj. Cauta civic 2018, sau civic 10 pe ali express si ai sa vezi.

https://www.aliexpress.com/item/Leat...AbTest=ae803_5

Comment

Salut,

Multumesc de incurajari, pana acum am 2000 km efectuati fara probleme in afara de una:
          - cand sunt conectat la carkit mi se spune ca se aude un zgomot, că un suierat.
          Se aude doar in mers, inclusiv la viteza mica. Cand sunt oprit nu se mai aude.

A mai întampinat cineva problema asta?

Comment

Cum se prezinta sistemul audio Premium de pe versiunea asta? Nu prea am reusit sa gasesc prea multe informatii pe net si nimeni nu prea vorbeste despre el. Include sau nu subwoofer etc. Pe Sedan parca am vazut ca e Sub, dar de hatch nu gasesc mare lucru.

Comment

Sincer nu este grozav, pe Audi A4 din 2014 cu echipare slabuta (adica fara MMI) e mai bun.

Comment

Deci sa inteleg ca subwoofer nu are si toate cele 11 boxe sunt normale?

Comment

Ai inteles bine, nu are subwoofer...

Comment

Cel de pe mijlocul bordului nu e subwoofer?

Comment

Nu,e o simpla boxa centrala Sw-ul nu se montează la nici o mașină pe/in bord.Cel puțin eu nu știu niciuna.

Comment

Mazda experimenteaza pe noul 3 cu niste woofere prin bord.

Comment

Din ce inteleg eu,sunt woofere,nu subwoofere.Oricum,ingenioasa poziționarea lor,deși nu-mi place Bose deloc
                          .

Comment

Si eu am mers cu o Mazda 3 care era echipata cu Bose si sincer nu mi s-a parut cine stie ce. laq vremea respectiva faceam comparatie cu Sony de pe Mondeo care se auzea mai bine.

Comment

Eu am experimentat Bose pe Mazda 6 si am ramas dezamagit. Nu ca nu s-ar fi auzit clar sau tare..insa era extrem de lipsit de "culoare" sunetul.
                              Si proprietarul masinii era cam dezamagit de cum se auzea, el venea de pe o compacta cu Rockfort Fosgate si se astepta macar sa fie la acelasi nivel.

Comment

Asa e, Bose-ul de pe Mazda parca suna putin infundat, parca nu are inalte si medii cum trebuie. La Stepway am schimbat difuzoarele cu unele Focal si am izolat usile cu STP si e o mareee diferenta fata de cele stock. Mult mai fain se aude muzica acum, parca nici nu ar mai fi nevoie de un amplificator. La Civic parca duc dorul unui subwoofer in portbagaj.

Comment

Working...
                                X