REMULUSIOBAJ: '19 Honda Civic 1.5 CVT Sport Plus, Rally Red

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• REMULUSIOBAJ: '19 Honda Civic 1.5 CVT Sport Plus, Rally Red

Salutare,

Dupa 5 ani cu Civic 1.8 Sport am decis sa fac o schimbare( sper ca in bine) si sa trec la noul Civic, de data aceasta o varianta mai dotata putin si automata.
    Nu am decat 500 km efectuati cu ea deci nu pot sa va dau foarte multe detalii, cu exceptia consolei touchscreen care este incredibil de lenta.

Eventual astept cateva recomandari de la voi legate de întretinere, eventuale probleme si cateva date de consum, pe la cat ar trebui sa ma astept in Urban?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Attached Files

Felicitări pentru achiziție, drumuri bune fără evenimente neplăcute !
    Îi stă foarte bine pe roșu.

Comment

Super ok. Poate ca la CJ....este ok din pdv al gărzii la sol.
      e prea joasă masina....

Comment

Nu e foarte joasa, nu simt diferenta vs varianta precedenta. Oricum nu am de gand sa fac offroad cu ea

Comment

Originally posted by romulusiobaj View Post
          Nu e foarte joasa, nu simt diferenta vs varianta precedenta. Oricum nu am de gand sa fac offroad cu ea

Si eu am modelul 2011, este la fel de Jos sa si in bucuresti am atins.o chiar rupt un ornament si catena drp fata.
          Poate in cluj sunt mai ok drumurile. În rest am 130000si drumuri in tara chiar la munte.
          Poate, poate trec spre crv mai înaltă....

Comment

Este sport plus automată? La ce pret ai reusit sa O iei? Poate pe privat daca nu poti sa spui. Ms

Comment

Sa o folosesti cu placere si fara probleme! Referitor la consumuri vs 1.8(cum am si eu) extra-urban vad ca lumea cu 1.5 L are consumuri mult mai bune gen 5,xx . Urban cred ca cei 182 CP au nevoie de benzina .
              Ref mai sus la garda la sol .Daca vii de pe civic 1.8 cred ca esti obisnuit sa mergi mai grijuliu fara sa ai nevoie de picioroange .Bafta !

Comment

Sa ai noroc de el!
                '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

Sa o folosesti sanatos. Consum sedan MT: 7.9 media in 8800km dintre care 30% afara restul in trafic de groaza timisoara.

Consum afisat la 140km/ora pe o distanta de 100km este de 6.8L ceea ce este foarte bine.

Comment

1.5 M/T:
                    - Media pe 27.000 km 8.0 L/100.
                    - Exclusiv Buc (si nu merg prea linistit) : 9 - 9.5, acum iarna 9-9.9 (nu a sarit de 10).

Comment

Felicitari pentru masina, arata foarte bine si ma bucur ca mai apar clujeni pe forum

Comment

Sa o conduci cu placere!

Comment

Felicitari pentru achizitie!!!

Comment

Multumesc pentru urari tuturor, o sa revin cu o recenzie detaliata după ce fac mai multi km.
                            Am vazut ca sunt destul de multe probleme de care se plange lumea: trapa, senzori , etc sper doar sa mă ocoleasca .

Intre timp ma poate ajuta careva cu un site de unde se pot achiziționa accesorii pt Civic?

Multumesc

Comment

amazon, aliexpress... serios, se gasesc destule accesorii non-OEM.

Daca vrei OEM, intreaba la dealer in romania si verifica daca e mai ieftin la coxmotorparts.co.uk (chiar daca nu au pe site poti intreba, ca sunt dealeri in UK si aduc cam orice piesa)
                              '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

Working...
                              X