dantt: '18 Honda Civic Sport Plus 1.5T M/T, Brilliant Sporty Blue Metallic

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Exista unele chestii enervante, intr-adevar, insa eu mereu voi alege o vopsea mai proasta, un bat la capota si geamuri fara impuls decat o "calitate germana" care mereu are becuri aprinse in bord, mereu se infunda ceva, mereu se intampla ceva si intra in limp-mode sau, mai rau, te lasa in drum.
    Dupa vreo 5 nemtoaice la rand, nu m-as mai intoarce niciodata la asa ceva cat timp am alternative japoneze care imi plac.

    Comment


    • Originally posted by dantt View Post
      Am facut upgrade la ultima versiune IOS la I-phone 5S,insa Apple CarPlay nu functioneaza nici acum.Sistemul multimedia nu il recunoaste,zice ca nu e conectat nici un dispozitiv.Am rasfoit putin prin manualul de utilizare al masinii,foarte stufos de altfel,insa nu specifica nimic de vreo aplicatie suplimentara sau alte setari care trebuiesc facute.Zicea cineva mai sus ca pur si simplu Apple CarPlay nu e activ pentru Romania,insa de ce pe alte Civic-uri din Ro functioneaza fara probleme?De asemenea,am vazut ca in tab-ul de vehicle settings,toate optiunile sunt inactive.Va tin la curent,daca nu are cineva vreo idee,poate aflu date suplimentare.
      Pentru ce vrei Apple CarPlay

      Comment


      • Am rezolvat intre timp,multumesc.Oricum,nu-mi foloseste la nimic.

        Comment


        • Un aspect interesant si care-mi place.Dupa ce am remontat anvelopele de vara si reechilibrat jantele originale,am primit o avertizare in bord ca am rotile desumflate.Fiindca nu are senzor pe fiecare roata ci doar dinsenzorul ABS,nu stiam exact care.Am reinitializat sistemul si am pornit la drum.Aveam drum lung si rapid de facut,asa ca nu mi-am batut capul cu masuratorile de presiune,doar veneam din vulcanizare,nu?Dupa vreo 30 km parcursi,iar s-a aprins avertizarea in bord.Am oprit rapid,am resetat si plecat.Dupa alte doua alarme,sincer intrasem la idei ca e vreun defect,am gasit in sfarsit o benzinarie si am verificat presiunea in roti.Desi spusesem baietilor de la vulcanizare sa bage presiune 2.2,aveau 2.9 bar/roata.Asadar,partea faina e ca iti arata ca e ceva in neregula si daca ai presiune prea mare in avelope.

          Comment


          • In alta ordine de idei,am depasit limita celor 3000 km parcursi,a.i. rodajul s-a terminat si se va merge absolut normal cu masina.Va voi relata printre altele si cum sta cu consumul in traficul zilnic.Nu pentru consum am luat-o insa observ ca sunt diferente mari de la masina la masina cu aceeasi motorizare.

            Comment


            • Click image for larger version

Name:	BCA1B121-4C47-4CA5-B98E-99805218896E.jpg
Views:	1
Size:	74.1 KB
ID:	726287Click image for larger version

Name:	65473574-F958-4281-8501-45A59D6040FE.jpg
Views:	1
Size:	61.3 KB
ID:	726288Click image for larger version

Name:	EA67A65A-F081-4670-B6BB-E1782AC7AA43.jpg
Views:	1
Size:	87.1 KB
ID:	726289

              Comment


              • Consumul depinde foarte mult de formele de relief si de trafic. Am facut saptamana trecuta o mica iesire - un drum de vreo 250 km cu de toate: orasele, sate, autostrada, drum serpuit prin padure... Consum mediu pe bord pe calatoria asta, 4,7 L/100 km, insa cum am intrat in Brno si am inceput cu semafoare si dealuri, a inceput sa urce rapid, asa ca acum am 5.9
                Consumul general a ramas pe la 7.1 l/100 km

                Comment


                • Asa este, consumul variaza mult in functie de factorii mentionati de DarthMaul, dar si de talpa soferului
                  Ce ma bucura pe mine este ca indicatia din bord este foarte accurate: am facut 1200km in week-endul trecut si am facut testul cu pompa: diferenta a fost foarte mica: din calculele bazate pe ce imi arata in bord reiesea ca am consumat 30.84L, iar cand am alimentat, pompa imi arata ca au intrat 30.92L. Eu zic ca e bine, la Passat erau mult mai mari diferentele.

                  Comment


                  • Da,e foarte bine.Din ce am remarcat,la Civic calculeaza consumul mediu foarte des in timpul deplasarii.De aici cred ca vine acuratetea informatiilor.

                    Comment


                    • Salut,mi s-a aprins in bord chestia asta ca semn de eroare.Aveti idee ce inseamna?M-am uitat in manual,insa n-am vazut explicatia.E adevarat ca n-am aprofundat,insa va intreb daca a mai aparut acest semn cuiva.Dupa ce am oprit si pornit motorul,a disparut.Pare sa fie ceva legat de faruri la cat ma pricep eu.Multumesc
                      Attached Files

                      Comment


                      • Salut,

                        Asta e mesaj ca Auto High Beam nu isi poate face datoria (camera frontala obturata sau imaginea transmisa de camera are erori). La faza asta, daca ti se intampla noaptea si nu poti opri, trebuie sa apelezi la maneta ca sa dai faza lunga.
                        Am patit si eu singura data, pe autostrada in Ungaria si tot asa, mesajul a disparut dupa ce am repornit motorul. N-am mai patit niciodata de atunci.

                        Comment


                        • Multumesc!Masina e perfect curata,camera se pare ca a dat eroarea din cate spui.Prea multa tehnologie...Oricum auto high beam merge aiurea si nu o folosesc noaptea.

                          Comment


                          • si mie mi-a aparut anul trecut, pe autostrada, am oprit motorul, l-am repornit nu a mai aparut de atunci (posibil sa fi fost din cauza soarelui puternic)

                            Comment


                            • Salut,
                              Am si eu cateva intrebari legat de echiparea Sport Plus.
                              Trapa din sticla e fixa sau se deschide?
                              Daca circuli cu ea deschisa apar zgomote sau greierasi de pe la chedrele ei?
                              Cand treci amortizoarele pe sport e diferenta mare la confort?
                              Merci
                              2017 DACIA Sandero stepway 0.9Tce + easy r
                              EX-2007 CIVIC 1,8 I-VTEC 140CP

                              Comment


                              • Salut.Trapa se deschide,fara greierasi (cel putin deocamdata),ea in sine nu reprezinta o prioritate pentru mine,asa incat nu prea umblu la ea.Daca as fi putut sa o iau fara trapa,era super ok.In ce priveste amortizoarele,nu e o diferenta mare la confort.Se intaresc putin,insa nu ceva de speriat.

                                Comment

                                Working...
                                X