DARTHMAUL40: '17 Honda Civic Comfort 1.0 VTEC Turbo M/T, White Orchid Pearl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hai sa mai sterg praful un pic pe aici... Am trecut de 37k. Masima merge, insa sunt nelinistit cu benzina care dilueaza uleiul. Sapt viitoare o duc la service. Intre timp, am mai schimbat pe garantie suportul de fixare a parasolarului de la sofer care incepuse sa joace cu ceva timp in urma (cel din partea dreapta, de unde se poate scoate parasolarul pentru a-l aseza contra soarelui care bate din stanga). I-am pus pe baieti sa verifice de asemenea si panoul portierei din stanga care avea o bataie cand trageam de maner sa o inchid - s-a rezolvat si aia.
    Azi am comandat in sfarsit si unitatea centrala Android care va inlocui radioul actual. Pentru cine e interesat, asta e jucaria: https://www.aliexpress.com/item/32992517178.html

Am ales-o pe asta pentru ca e printre putinele care se poate livra din Germania si nu din China (ideea e sa scap de taxe de import). O sa incerc sa fac un mic review dupa montare.

Comment

• Super. Astept si eu reviewul tau asupra tabletei. Cum vei proceda cu optiunile masinii din tableta? Ma refer la pliere oglinzi, timp lumini imterior, follow me home etc?

Comment

• salut,
        Ti-ai montat tableta? Sper sa nu zica nimic cei de la garantie..
        Legat de scaune iti mai mentii parerea ca sunt confortabile? Te intreb ptr ca pe mine m-au omorat de spate, a trebuit sa imi pun un suport lombar after market ca nu se mai putea

Comment

• E plug and play. Nu au ce comenta la garanție.
          '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

• Originally posted by vizitator View Post
            salut,
            Ti-ai montat tableta? Sper sa nu zica nimic cei de la garantie..
            Legat de scaune iti mai mentii parerea ca sunt confortabile? Te intreb ptr ca pe mine m-au omorat de spate, a trebuit sa imi pun un suport lombar after market ca nu se mai putea
            Salut,

Inca nu, e pe drum... Se misca greu lucrurile cand e vorba de free shipping. Mi-au spus ca va ajunge intr-o saptamana. Cat privesate montajul, o sa ii las pe ei sa-l faca. Nu de alta, dar mi-e teama sa nu rup vreun plastic pe undeva.
            Despre scaune, nu am ce ma plange. Am masina de aproape 2 ani, am facut aproape 38000 km si nu ma deranjeaza deloc. Singura chestie pe care as fi dorit-o, ar fi fost un suport lateral mai bun, sa nu ma arunce din scaun cand iau curbele mai repejor

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
            DarthMaul40
            Senior Member
            Last edited by DarthMaul40; 25-07-19, 16:23. Reason: Am sters diacriticele

Comment

• Vesti bune - jucaria e pe drum:

International Gateway, Your parcel has left the United Kingdom and is on its way to Czech Republic

Comment

• Ce-a zis service-ul in legatura cu uleiul?

Comment

• Originally posted by closchkutza View Post
                  Ce-a zis service-ul in legatura cu uleiul?
                  M-am reprogramat, in asteptarea head-unitului, sa impusc doi iepuri dintr-un foc

Comment

• Blasfemie! Tocmai ce parcam masina si am vazut un grup de 3 pustiulici uitandu-se la ea, la care unul din ei le zice ceva din care am inteles Hyundai...
                    DarthMaul40
                    Senior Member
                    Last edited by DarthMaul40; 26-07-19, 21:42.

Comment

• Originally posted by DarthMaul40 View Post
                      Blasfemie! Tocmai ce parcam masina si am vszut un grup de 3 pustiulici uitandu-se la ea, la care unul din ei le zice ceva din care am inteles Hyundai...
                      I-ai calcat? 😂🤣😂

Comment

• Nu, ca nu vreau sa aiba amintiri neplacute de la "Hyundai-ul" ala cu H-ul drept

Comment

• Pe mine m-a intrebat unu’ la o benzinarie daca e noul model de Megane.. asta dupa ce mi-a zis ca ii place cum arata si daca am “tunat-o”..

Comment

• Originally posted by closchkutza View Post
                            Pe mine m-a intrebat unu’ la o benzinarie daca e noul model de Megane.. asta dupa ce mi-a zis ca ii place cum arata si daca am “tunat-o”..
                            Si tu i-ai spus că e prost, că de fapt e un Mercedes Sprinter tuning și că oricine s-ar prinde.

Comment

• Originally posted by DarthMaul40 View Post
                              Blasfemie! Tocmai ce parcam masina si am vazut un grup de 3 pustiulici uitandu-se la ea, la care unul din ei le zice ceva din care am inteles Hyundai...
                              Acelasi lucru l am patit eu la FanCurier in parcare. Aglomeratie mare, am blocat pe cineva. Dupa 2 min baga capul pe usa un barbat si intreaba:” e cineva cu Hyundai ul?”.

Comment

• Ma bucur sa vad ca mai sunt si altii care au Hyundai, nu doar eu )

Comment

Working...
                                X