NANBOE: '17 Honda Civic 1.5 i-VTEC Turbo CVT Sport, Rally Red

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E clar ca daca o vinzi pe actuala nu faci mare afacere ca sa iti iei modelul nou, o poti face doar a vrei tu si iti place de lesini XI . Referitor la hibrid, nu e chiar prima generatie, ei folosesc de ani buni sistemul asta, si inainte de civic a fost crv cu motor de 2l dar inainte a fost civicul cu motor de 1.3. nu cred ca au probleme ascunse de incepatori dar financiar nu se justifica, chiar ieri faceam o paralela intre masini si canapele ca si acolo la fel , comanzi, material premium, mediu sau basic, stai 2 luni, sistem click clack, sistem draci laci...si preturile identic pe crestere, un model de il cautam acum 1 an si care atunci era 2400, acum e 4990 asa ca mi-am dat seama ce canapea faina am acasa .

Daca stii exact ce piese ai nevoie pt bucsile alea, ia-ti tu piesele si incearca o oferta de manopera si la HN. Oricum as evita Asko Giulesti, am motivele mele, nu vb din auzite.
    Honda Civic x 2020 1.5 182 CP

Honda Civic IX 2015 1.8 142 CP

Comment

• Originally posted by Nanboe View Post
      Revin pe tema consumului:

dupa 5 ani de mers cu ea principal in Bucuresti dar si la drumuri lungi de 4000 km, consumul este dupa cum urmeaza:

extraurban: medie de 8 l/100km
      urban: medie de 12l/100km

pe urban am avut si 14l/km in unele ierni.

consumul este absolut aberant. As vrea sa schimb cu cea hibrida dar imi este foarte frica ca si cel declarat acolo este tot o minciuna Honda.
      Salut!
      La Civic X sedan 1.5 cvt, luata īn Iulie 2017, avem consum la pompa, all time 8.3l/100km, pentru 95500 Km parcurși.
      Se merge preponderent īn oras, Bucuresti(se traversează orașul din Giulești via Piata Unirii pana dincolo de Autovit și retur, minim 3 zile pe saptamana).
      Alimentam doar omv100 sau Rompetrol 98.
      Consumul variază īn oras funcție de trafic și anotimp, iarna fiind mai mare. Īn afara, autostrada cam 6.7-6.9 la 140-150 viteza dupa GPS.

Last edited by SebaV; 17-01-23, 23:58.

Comment

Working...
      X