LSDSAD: '12 Honda Civic 5D 1.8 M/T Sport, White Orchid Pearl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• LSDSAD: '12 Honda Civic 5D 1.8 M/T Sport, White Orchid Pearl

salut baieti,

de la sfarsitul lui decembrie sunt posesrul unei honda civic albe.
    Imi placea honda civic din 2006 doar ca pana anul acesta nu mi am pututo permite. pot spune ca in continoare sunt indragostit de exteriorul vechiul model dar interiorul civicului 2012 mi se pare mult peste modelul vechi atat la design cat si la calitatea materialelor.

masina am achizitionat o de la carpati motors (gara de nord). am obtinut acelas pret ca si la asko doar ca eu mi o doream alba iar asko aveau pe stoc doar neagra si gri. am inteles de pe forum ca cei de la carpati nu sunt f bine vazut insa cel putin in relatia cu mine au fost foarte ok. nu pot spune acelasi lucru despre dealeri de pe expozitiei cu care am avut niste experiente nu tocmai placute

momentan am facut aproximativ 2k de km cu masina si sunt foarte multumit de ea. este foarte silentioasa la drum lung (n am mers inca cu mai mult de 140km) mult mai stabila decat ma asteptam, interior senzational, scaune f confortabile chiar daca nu au incalzire materialul din care sunt facute e calduros iar masina se incalzeste foarte repede.

imi place f mult cum se conduce in oras cu econ-ul activat. la drum lung nu obisnuiesc sa l folosesc decat pe autostrada dar nu cred ca exista diferente de consum la viteza constanta.

ca minusuri ar fi suspensia f rigida amplificata de jantele pe 17" si consumul. pe cei 2k de km am o medie de 8.6 iar la drum lung sub 7.5 nu scade. am incercat sa merg cu 120km/h pe autostrada si tot consuma 7.3

am o nelamurire cu temperatura apei care nu sta niciodata la 90 de grade. si cu placutele de frana care scartie cateodata la parcari. ma gandesc ca e posibil sa fie placute ecologice si din cauza asta sa faca asa.

in primavara as dori sa i pun folii (daca regret ceva de la modelul exclusive sunt geamurile ionizate si xenonul) asa ca astept orice recomandare din partea voastra.

cam atat pt moment, voi reveni cu detalii pe masura ce mai descopar lucruri noi

Sa o stapanesti sanatos si la cati mai multi km
    Bine ai venit in clubul celor cu microbul Honda in sange
    I don't care about other cars , i just love my Honda

Comment

Cred ca faci un pic confuzie cu consumul si nu stiu cu ce alte motorizari il poti compara. Vorbim totusi de un motor de 1.8l benzina cu 140CP si nu de un turbo diesel de 1.3l sau 1.4l care sa consume 5% la 120km. Incearca sa mergi cu 90-100km/h si ai sa vezi ca mai scade consumul. De asemenea, vorbim de o masina noua cu 1000-2000km in bord, deci nu poti avea momentan un consum redus. Mai asteapta cateva mii de km, te mai obisnuiesti cu masina si ai sa vezi ca mai scade 0.8-9l/100km.
      Suspensia nu mi s-a parut rigida, din contra foarte confortabila fata de varianta anterioara de Civic si mult peste alte compacte.

Bucura-te de masina si lasa consumul de carburant asa cum este el. Ai sa vezi ca te vei bucura de fiecare litru de benzina consumat.
      Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
      Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05

ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
      ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d

Comment

Originally posted by Doc View Post
        Cred ca faci un pic confuzie cu consumul si nu stiu cu ce alte motorizari il poti compara. Vorbim totusi de un motor de 1.8l benzina cu 140CP si nu de un turbo diesel de 1.3l sau 1.4l care sa consume 5% la 120km. Incearca sa mergi cu 90-100km/h si ai sa vezi ca mai scade consumul.
        suspensia mi se pare rigida in comparatie cu vw golf sau cu opel astra. intr adevar este mult imbunatatita fata de vechiul model.
        legat de consum normal ca nu ma astept sa mi consume 5 ma asteptam la un 7 la drum lung dar intr adevar este posibil ca in timp sa se mai lase motorul. oricum sunt f multumit de consumul din oras (bucuresti) care este de 9-9.2l

Comment

Scoti 7% extraurban daca te limitezi la viteze sub 110km/h.
          Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
          Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05

ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
          ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d

Comment

Sa te poarte sanatos multi km de acum incolo, dar fara poze nu te credem ;]
            '08 Civic Sedan 1.8 ES A/T Galaxy Gray Metallic

Comment

Originally posted by [g] View Post
              Sa te poarte sanatos multi km de acum incolo, dar fara poze nu te credem ;]
              voi face si poze. a fost vremea asta de 2 lei si n am apucat.

Comment

Cu vechiul model scoti sub 6.5 daca nu treci de 130km/h si sub 6 daca stai sub 110km/h. Dar toate astea dupa ce se lasa motorul, mai asteapta putin.
                Accord CL7 Executive 2.0 M/T Arctic Blue Pearl
                Accord CL9 Type-s 2.4 M/T Carbon Bronze Pearl
                ex - Civic 5D Executive 1,8 M/T Milano Red

Comment

S-o stapanesti sanatos!!!
                  Nu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...

http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/Andrei+V/

Comment

eu am la drum lung 6 - 7, cu regularitate, inclusiv la drumuri pe afara pe autostrazi.

esti obisnuit sa conduci diesel sau benzina mai mult?

nici la Civicul vechi acul de la temperatura apei nu ajunge la jumatate. e normal

sa te bucuri de ea. e frumoasa alba dar se murdareste repede. Imi place cum da pe albastru dar nu se aduce la noi (desi sunt fanul generatiei vechi, pe care o si am)...

http://www.autoscout24.de/NewMarketD...000000&asrc=st
                    '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

Felicitari pentru achizitie , sa te bucurie de ea multi multi km . Apropo de culori ce spunea @ticker mai sus e valabil si pentru mine : eu mi-am dorit foarte mult Civic-ul galben/mustar dar nu a existat nicio varianta sa il aduca si in Romania ... pacat

Comment

Felicitari pt masina. Sa te bucuri de ea si sa nu ai parte de incidente.
                        Cat despre consum va mai scadea cand vei invata mai bine masina. Spuneai ca ai consum de aprox 9 in buc. Mi se pare f bine, eu cu un civic 2011 1.8 am consum de 12 in oras deci tu inca stai bine tare. Legat de consumul in afara ne apropiem de valori, daca merg mosnegeste scot un 5.5 cu cruise activat cand se poate (am obs ca nasina consuma mai putin cand o lasi pe cruise in treaba ei decat daca ai tine-o tu din pedala). Cum spuneau si ceilalti colegi daca mergi peste 120 km/h sare consumul de nu e adevarat )
                        '11 Honda Civic GT 1.8 M/T, Crystal Black Pearl

Comment

Originally posted by umblaretz View Post
                          Felicitari pentru achizitie , sa te bucurie de ea multi multi km . Apropo de culori ce spunea @ticker mai sus e valabil si pentru mine : eu mi-am dorit foarte mult Civic-ul galben/mustar dar nu a existat nicio varianta sa il aduca si in Romania ... pacat
                          din cate am inteles de la vanzatorii de la carpati anul acesta vor aduce si cele doua culori (albastru si galben) si o sa apara si type r ul. pana una alta vad ca a aparut un facelift (un pac cum e opc ul la opel) http://carscoop.blogspot.com/2013/01...vic-hatch.html

Comment

Nu e facelift. E un body kit care se poate applica peste orice model (sport, exec), orice culoare.

Mai multe detalii poti vedea aici http://www.honda-access.com/268/en/intro.jsp
                            Laddu
                            Senior Member
                            Last edited by Laddu; 17-01-13, 15:18.
                            '12 Honda Civic 5D 1.8 M/T Sport, Urban Titanium Metallic

Comment

Mai e pana la type-r in Romania , iar de culoare nu stiu ce sa zic , nu cei de la Carpati hotarasc ci HTR .

Comment

Working...
                              X