NEGHINITZZA: '12 Honda Civic 5D 1.8 M/T Sport, Black (a.k.a. Vader)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• NEGHINITZZA: '12 Honda Civic 5D 1.8 M/T Sport, Black (a.k.a. Vader)

Salutare,
    de 2 saptamani am intrat in posesia mult visatei si mult asteptatei Honda Civic.
    Dar pana sa ajung la " The power of dreams " am trecut prin multe hopuri si multe semne de intrebare de gen : "Zoom,zoom", "Drive alive", "“Feel the Difference", "Moving forward".
    Masina e super , am facut deja aproape 2000 de km si sunt impresionat. Sunetul I-Vtec dupa 4000 rpm este obsedant si am ajuns sa il aud noaptea prin somn(pana acum am condus un renault megane si sunt la prima experienta Honda).
    Feelingul care il am dupa primii 1800 de km la volanul unei Honde este de lucru bine facut si de calitate. Masina pare 2 in 1...o compacta cuminte de familie chiar foarte spatioasa si comfortabila pentru clasa ei...asta pana la 4000 de rpm..dupa aceea se transforma si incepe sa produca zambete largi pe fata soferului si guri cascate pe drum.
    Acum ca am punctat cateva dintre aspectele care imi plac pot enumera si putinele care nu imi plac : garda la sol e destul de joasa si o cam freci cu burta de borduri , directie un pic cam moale la viteze mari (desi fata de renault este demna de WRC).
    Dupa 2 luni de cercetari si citit forumurile contracandidatelor precum si rasfoit din scoarta in scoarta forumul Hondafan acum ma pot bucura la volanul glontului negru intitulat de catre sotie Vader .
    Voi reveni cu poze.
    '12 Honda Civic 5D 1.8 M/T Sport, Black (a.k.a. Vader)

Sa ai noroc de el (ca tot e baiat) !
    '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

Bine ai venit! Sa o stapanesti sanatos.
      Honda-rii din Constanta, si nu numai, sunt asteptati aici -> http://www.facebook.com/pages/Honda-...65818786858622
      Va invit sa aruncati o privire si pe aceasta pagina -> http://www.facebook.com/PredaGeorgianFoto

Comment

Ha, frumoasa povestea
        Sa te poarte sanatos multi km de acum incolo!
        '08 Civic Sedan 1.8 ES A/T Galaxy Gray Metallic

Comment

Sa va bucurati de ea ! Multi km fara neplaceri !
          Legat de garda la sol, este mai mica in comparatie cu multe modele Renault . Totusi nu atingi bordurile cu buza barii fata ci cu prelungirile acelea din zona aparatorilor de la roti, am observat ca exista pe multe alte modele de masini .... care-i rolul lor de fapt stie cineva ? Daca treci de pe rotile 17 pe 16 o sa fie o garda mai mica )

Comment

Originally posted by umblaretz View Post
            Legat de garda la sol, este mai mica in comparatie cu multe modele Renault . Totusi nu atingi bordurile cu buza barii fata ci cu prelungirile acelea din zona aparatorilor de la roti, am observat ca exista pe multe alte modele de masini .... care-i rolul lor de fapt stie cineva ? Daca treci de pe rotile 17 pe 16 o sa fie o garda mai mica )
            Din pacate am umblat cu rotile de vara de 17'' doar 50 de km prin oras si inca 350 de km in exterior apoi am trecut pe rotile de iarna deci nu prea stiu cum e cu rotile de 17
            Borduri inca nu am luat doar asa un pic pe burta la o parcare. Apropos de mers pe burta e adevarat ca masina are scut metalic pe dedesubt ?

Comment

Să-ţi împlinească şi să-ţi depăşească toate aşteptările! Bun venit între hondari!

Originally posted by umblaretz View Post
              Daca treci de pe rotile 17 pe 16 o sa fie o garda mai mica )
              Da... cu 1,2 mm... Se micşorează janta, dar creşte anvelopa (225/45R17 -> 205/55R16). Diferenţa de diametru e de 2,4 mm.
              '16 Suzuki SX4 S-Cross 1.4 BoosterJet 4WD 6MT Spirit Canyon Brown Metallic

Comment

Asteptam si poze.
                Honda-rii din Constanta, si nu numai, sunt asteptati aici -> http://www.facebook.com/pages/Honda-...65818786858622
                Va invit sa aruncati o privire si pe aceasta pagina -> http://www.facebook.com/PredaGeorgianFoto

Comment

Originally posted by bekxy View Post
                  Da... cu 1,2 mm... Se micşorează janta, dar creşte anvelopa (225/45R17 -> 205/55R16). Diferenţa de diametru e de 2,4 mm.
                  Eu mi-am luat etalon bordura de la bloc, cand am parcat mi s-a parut ca am atins putin cu bara , probabil eram in alta pozitie ca nu aveam cum sa observ cei 1.2 mm ) Am avut impresia ca este mai mica garda cu mai mult de 1mm dar m-am inselat .

Comment

Eu cu bordura etalon mi-am luat-o in freza ca mai depinde si de unghiul lateral cu care o ataci .

Comment

Da cu apa de langa bordura nu ati patit ? Si sub apa sa fie o "gropita" ? Asa mi-am julit bara chiar cu ungiul de atac convenabil ... Nu tare dar sa julit pe dedesubt.
                      Honda Accord - 2006 2.0 Executive

Comment

Originally posted by wolfydRg View Post
                        Da cu apa de langa bordura nu ati patit ? Si sub apa sa fie o "gropita" ? Asa mi-am julit bara chiar cu ungiul de atac convenabil ... Nu tare dar sa julit pe dedesubt.
                        Am masina de 2 saptamani si nu prea am prins ploaie oricum prefer sa fac 2 ture prin spatele blocului cand parchez pana gasesc un loc mai putin suspect in care sa parchez decat sa dau cu dintii de bordura .

Comment

Sa o stapanesti sanatos!
                          Asteptam pozele
                          Diversion
                          Senior Member
                          Last edited by Diversion; 06-12-12, 13:32. Reason: bautura
                          sigpic http://hondafan.etp.ro/gallery/v/danp/Jazz/

Comment

Azi dupa spalare, momentul perfect pentru o sedinta foto .
                            Meet Vader.
                            Click image for larger version

Name:	IMG_5992.jpg
Views:	1
Size:	70.1 KB
ID:	714038Click image for larger version

Name:	IMG_5993.jpg
Size:	78.0 KB
ID:	714039Click image for larger version

Name:	IMG_5994.jpg
Size:	75.3 KB
ID:	714040Click image for larger version

Name:	IMG_5995.jpg
Size:	67.3 KB
ID:	714041Click image for larger version

Name:	IMG_5996.jpg
Size:	72.4 KB
ID:	714042Click image for larger version

Name:	IMG_5997.jpg
Size:	73.3 KB
ID:	714043Click image for larger version

Name:	IMG_5998.jpg
Size:	58.8 KB
ID:	714044
                            Neghinitzza
                            Senior Member
                            Last edited by Neghinitzza; 07-12-12, 16:35.

Comment

Imi place cum arata pe negru... Sa o stapanesti sanatos.
                              Laddu
                              Senior Member
                              Last edited by Laddu; 07-12-12, 16:38.
                              '12 Honda Civic 5D 1.8 M/T Sport, Urban Titanium Metallic

Comment

Working...
                              X