Va salut dragi forumisti ! Urmaresc acest forum de vreo 4 ani de zile. Anul acesta tata a decis sa isi schimba masina ( VW Passat ) . Nestiind ce sa aleaga intre Mercedes A class , BMW serie 1 , Golf 7 si Mazda 3 , a ales Cvicul ! Stai .... eu l-am ales
Practic , decizia a fost a mea dupa luni de zile de cautari. Voiau o masina fiabila si cam atat. Am gasit o masina care avea 2300 de km in Bucuresti , cu un discount consistent. Mi-a placut designul , cat si dotarile masinii. Cat despre sunet , e demential . De fapt , de asta si ramas fara permis 3 luni , ca am adus-o eu de la Bucuresti. Tata nici nu a vazut-o pana nu a ajuns masina la Arad. Ceea ce m-a uimit , a fost consumul. Vreau sa mentionez asta aici , pentru ca sunt sigur ca sunt si altii in dificultatea alegerii unei masini. Vreau sa fie foarte clara o treaba : consumul declarat de Honda e cel mai aproape de realitate decat orice alta marca pe care am condus-o ! Consumul pe bord arata 7.4 , majoritatea kilometrilor fiind facuti in oras ( Arad ). La mers moderat , motorul neruland sub 2500 de turatii. Pana acum toate bune si frumoase , mai putin bateria care e posibil sa fi fost schimbata sau a fost lasata pe masina peste iarna ( masina nefiind folosita ) care s-a schimbat pe garantie. Masina are pachet ADAS , winter ( cred ) , alarma viper. M-am indragostit de masina asta. As vrea si eu sa-mi cumpar un civic anul viitor(modelul anterior), daca voi avea suficienti bani si am cateva nelamuriri. Sper sa ma puteti ajuta voi. Numa' bine !

Comment