If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu e generatie noua, ci doar facelift. nu se face sub-arie pentru atat.
Eu zic sa imi fac eu arie separata cu masinile mele
I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
My cars:
'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
'78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -
Sa le folosesti pe toate cit mai mult timp si multi km. de acum incolo fara cea mai probleme (1.000.000*cele 6 masini=6.000.000.km. deci cam inca 60-70 de anisori )
Sa te bucuri de ea, KMR! Sa fie cu noroc!
Masina e foarte frumoasa. Am vazut una exact ca ea acum trei zile cand am fost la revizie si mi-a placut tare.
Bravo.
Felicitari pt achizitie si s-o stapanesti sanatos.
Singurul lucru care mi sa parut un pic ciudat la versiunea sport a fost culoarea neagra cu care este capitonat plafonul in rest senzatie masina.
PS:Oare de ce nu am mai putut astepta un an .
Da, faza tare e ca cei ce au vazut-o pe a mea masina ( vreo 4 persoane ) au fost chiar foarte incantate de plafonul negru E clar ca e chestie de gusturi. Pe mine nu ma deranjeaza sau avantajeaza, adica imi e indiferent pentru ca nu prea ma uit la plafon
My cars:
'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
'78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -
My cars:
Comment