SHOULDERSTICK: '14 Honda Civic 5D 1.6 M/T Sport, Milano Red

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• SHOULDERSTICK: '14 Honda Civic 5D 1.6 M/T Sport, Milano Red

Salut dragi hondari,
    Iata ca de putin timp am devenit si eu fericitul/entuziastul posesor al unui autoturism Honda, modelul din titlu si sper ca o sa ma acceptati si pe mine in randul comunitatii voastre. Inca de la inceput vreau sa precizez faptul ca va urmaresc de cel putin 10 luni in mediul online, iar informatiile preluate de aici mi-au fost de un real folos in cea mai mare parte, in luarea deciziei de a achizitiona aceasta masina. Initial nu am fost prea hotarat de a opta pentru aceasta marca si implicit pt acest model insa datorita voua si bineinteles a ofertei de nerefuzat a celor de la Asko, neprevazutul s-a intamplat.
    Astfel incat odata ce am intrat in posesia "scorpiei rosii"am tinut neaparat sa ii pun folie transparenta pe caroserie si la cateva zile m-am prezentat cu ea la cei de la Expert Detailling, despre care nu am decat cuvinte de lauda. Atasez alaturi cateva poze facute la cateva ore dupa"operatie", ca sa va faceti o idee. Singurul regret pe care il am este ca nu am reusit sa ii pun folie pe intreaga suprafata a portierelor, ci doar pe 3/4 din acestea si asta numai din cauza bugetului insuficient. Oricum am optat in primul rand pt protectia caroseriei si apoi pe efectul vizual.
    In acest moment, avand in vedere iarna care se apropie cu pasi repezi, ma confrunt cu urmatoarea dilema: cu ce model de jante din aliaj si respectiv anvelope de iarna sa o incalt. Mi-ati fi de mare ajutor daca imi puteti face cateva propuneri/oferte, insa numai pentru cele noi. Nu sunt interesat de SH.
    Personal m-am orientat catre modelul acesta de janta http://www.jantesianvelope.ro/Jante-...e-16-22742.htm si catre modelul/tipul acesta de anvelopa http://www.emag.ro/anvelopa-iarna-du.../pd/DR5Z1BBBM/ .

Iata si pozele:

Nobody remains virgin, life fucks everyone!

sa o stapanesti sanatos...nu stiu ce sa iti recomand..ca la mine aici nu am iarna....si folosesc doar cauciucuri de vara, dar de ex eu in tara cand am avut prima masina noua i-am pus mai intai cauciucuri de iarna, in principal as recomanda continental pe jantele masinii, iar apoi in primavara avand cauciucurile de vara depozitate doar am cautat jante de aliaj pe placul meu...
    Honda Civic Tourer UK Septembrie 2014 (SR Model) 1.6 I-DTEC

Comment

Sa ai noroc de ea!

Jantele arata foarte bine. Nu stiu cat de rezistente sunt, dar mie imi plac si le-as lua... daca ar fi intr-o culoare. Partea cu negru s-ar putea ciobi vopseaua...

As fugi de Dunlop - vezi ultimele posturi: http://www.hondafan.ro/forum/showthr...apace-Civic-5D

Ai putea sa incerci in schimb ceva de genul: http://autoservlujerului.ro/anvelope...91t-iarna.html
      '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.
        Este o problema cu pozele: Invalid Attachment specified. If you followed a valid link, please notify the administrator
        '14 Honda CR-V 1.6 i-DTEC Elegance 2WD, Passion Red Pearl

Comment

Sa te bucuri de ea!
          '09 Honda Accord Sedan 2.4 i-VTEC A/T, Executive, Crystal Black Pearl
          http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/zagado26/

Comment

Poti sa dai mai multe detalii legate de partea cu folia? Capota e infoliata total sau doar bordul de atac? Ai idee cam cat ar costa doar infolierea capotei? Si ce folie au folosit?

Comment

Jantele alese de tine - un model care cel putin mie imi place foarte mult - se "inscriu" in specificatiile tehnice ... cu mici amendamente
              - ET`ul lor este 38 in comparatie cu cel al jantelor originale - 55 ... deci iti scot anvelopelor in exterior (teoretic) cu 17 mm
              - PCD`ul 114 este apropiat de originalul 114,3
              - vei avea nevoie de "bucsi compensatoare" pentru diferenta de cca 9 mm intre alezajul "original" si cel asigurat de ASW 3102
              Nu ma inscrie, te rog, in categoria "Gica contra"ilor ...
              Sa te bucuri de "scorpia rosie" !

Comment

Nu exista pcd de 114. E 114,3 numai ca le-a fost lene sa mai scrie la site.
                '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

Felicitari si multi km fara evenimente neplacute.Din cate stiu eu ET -ul maxim ar fi de 40 la Civic.Stiu ca un coleg de pe forum a pus ceva jante cu ET 38 si spunea ca este cam la limita.

Comment

Iar daca le scoti in afara prea mult o sa iti arunce si mai multa mizerie pe caroserie.

Comment

Cred ca ar fi bine sa cauti ET 48, s-ar putea ca 38 sa fie ok, dar iesite in afara cu 1 cm fata de cele cu ET48.
                      Honda Civic Tourer UK Septembrie 2014 (SR Model) 1.6 I-DTEC

Comment

Sa o conduci sanatos multi kilometri fara evenimente.

Comment

Originally posted by BV26CAT View Post
                          Poti sa dai mai multe detalii legate de partea cu folia? Capota e infoliata total sau doar bordul de atac? Ai idee cam cat ar costa doar infolierea capotei? Si ce folie au folosit?
                          Folia este 3M si am pus pe toata capota, pe faruri, aripi, plafon,, oglinzile laterale, 3/4 portiere fata/spate (respectiv pana la nivelul manerelor, inclusiv), stalpi laterali parbriz, mai exact pe zonele cele mai expuse.
                          Pretul a fost 120 euro + TVA/ metrul liniar (folia vine de la producator cu o latime de 1,20 m), destul de costisitor, sper ca timpul sa demonstreze ca a fost o alegere inteleapta.
                          Nobody remains virgin, life fucks everyone!

Comment

Inelele de centrare de care ai nevoie (de la alezajul de 73,1 la cel de 64,1) le poti gasi aici http://www.pieseauto.ro/inel-centrar...963236192.html.
                            Bafta !

Comment

O sa sun si eu la expert detailing in Timisoara sa cer o estimare pentru capota. Aripile nu sunt asa expuse ca la generatia trecuta. La mine capota e plina de puncte sarite in schimb pe aripi nu am nici unul.

Comment

Working...
                              X