SHOULDERSTICK: '14 Honda Civic 5D 1.6 M/T Sport, Milano Red

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
    BV26CAT
    Senior Member

• BV26CAT
    replied
    Loterie neloterie...io am vreo 7 pe o parte si 5 pe alta. Doua din ele cu indoirea tablei. Soriciul e chiar mai gros decat iti inchipui. Stiu ca arata nasol, dar protectiile alea de plastic is bune la ceva

Leave a comment:

• shoulderstick
    Junior Member

• shoulderstick
    replied
    Originally posted by BV26CAT View Post
    Pe usi mi se pare inutil din cauza nesimtitilor care populeaza parcarile. La ce lovituri am eu nu cred ca folia ar fi facut mare lucru.
    Mizez pe faptul ca nu toti au soriciul atat de gros incat sa deschida portierele cu copita sau sa incerce sa treaca cu carutul de cumparaturi prin spatiul dintre masini mai ingust decat latimea acestuia. Pana la urma e tot un fel de loterie, la naiba!

Leave a comment:

• shoulderstick
    Junior Member

• shoulderstick
    replied
    Originally posted by CRV16 View Post
    Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.
    Este o problema cu pozele: Invalid Attachment specified. If you followed a valid link, please notify the administrator
    Nu stiu de ce nu se vad pozele din Attachment, am scris si administratorului pt ajutor.

Le-am postat insa, din nou, la profilul meu, sectiunea albume.

Leave a comment:

• BV26CAT
    Senior Member

• BV26CAT
    replied
    Pe usi mi se pare inutil din cauza nesimtitilor care populeaza parcarile. La ce lovituri am eu nu cred ca folia ar fi facut mare lucru.

Leave a comment:

• bacu
    Senior Member

• bacu
    replied
    Pfoa, deci peste 1000 euro?!

Leave a comment:

• shoulderstick
    Junior Member

• shoulderstick
    replied
    Originally posted by bacu View Post
    Si cati mp de folie au intrat?
    Aproximativ, 7 mp de folie.

Leave a comment:

• bacu
    Senior Member

• bacu
    replied
    Si cati mp de folie au intrat?

Leave a comment:

• BV26CAT
    Senior Member

• BV26CAT
    replied
    O sa sun si eu la expert detailing in Timisoara sa cer o estimare pentru capota. Aripile nu sunt asa expuse ca la generatia trecuta. La mine capota e plina de puncte sarite in schimb pe aripi nu am nici unul.

Leave a comment:

• Malex
    Senior Member

• Malex
    replied
    Inelele de centrare de care ai nevoie (de la alezajul de 73,1 la cel de 64,1) le poti gasi aici http://www.pieseauto.ro/inel-centrar...963236192.html.
    Bafta !

Leave a comment:

• shoulderstick
    Junior Member

• shoulderstick
    replied
    Originally posted by BV26CAT View Post
    Poti sa dai mai multe detalii legate de partea cu folia? Capota e infoliata total sau doar bordul de atac? Ai idee cam cat ar costa doar infolierea capotei? Si ce folie au folosit?
    Folia este 3M si am pus pe toata capota, pe faruri, aripi, plafon,, oglinzile laterale, 3/4 portiere fata/spate (respectiv pana la nivelul manerelor, inclusiv), stalpi laterali parbriz, mai exact pe zonele cele mai expuse.
    Pretul a fost 120 euro + TVA/ metrul liniar (folia vine de la producator cu o latime de 1,20 m), destul de costisitor, sper ca timpul sa demonstreze ca a fost o alegere inteleapta.

Leave a comment:

• Jaxx
    Junior Member

• Jaxx
    replied
    Sa o conduci sanatos multi kilometri fara evenimente.

Leave a comment:

• semio
    replied
    Cred ca ar fi bine sa cauti ET 48, s-ar putea ca 38 sa fie ok, dar iesite in afara cu 1 cm fata de cele cu ET48.

Leave a comment:

• BV26CAT
    Senior Member

• BV26CAT
    replied
    Iar daca le scoti in afara prea mult o sa iti arunce si mai multa mizerie pe caroserie.

Leave a comment:

• Micutzu
    Senior Member

• Micutzu
    replied
    Felicitari si multi km fara evenimente neplacute.Din cate stiu eu ET -ul maxim ar fi de 40 la Civic.Stiu ca un coleg de pe forum a pus ceva jante cu ET 38 si spunea ca este cam la limita.

Leave a comment:

• ticker
    Administrator

• ticker
    replied
    Nu exista pcd de 114. E 114,3 numai ca le-a fost lene sa mai scrie la site.

Leave a comment:

Working...
X