SHOULDERSTICK: '14 Honda Civic 5D 1.6 M/T Sport, Milano Red
Collapse
X
-
Loterie neloterie...io am vreo 7 pe o parte si 5 pe alta. Doua din ele cu indoirea tablei. Soriciul e chiar mai gros decat iti inchipui. Stiu ca arata nasol, dar protectiile alea de plastic is bune la ceva
-
Originally posted by BV26CAT View PostPe usi mi se pare inutil din cauza nesimtitilor care populeaza parcarile. La ce lovituri am eu nu cred ca folia ar fi facut mare lucru.
Leave a comment:
-
Originally posted by CRV16 View PostSa o stapanesti sanatos si fara incidente.
Este o problema cu pozele: Invalid Attachment specified. If you followed a valid link, please notify the administrator
Le-am postat insa, din nou, la profilul meu, sectiunea albume.
Leave a comment:
-
Pe usi mi se pare inutil din cauza nesimtitilor care populeaza parcarile. La ce lovituri am eu nu cred ca folia ar fi facut mare lucru.
Leave a comment:
-
Originally posted by bacu View PostSi cati mp de folie au intrat?
Leave a comment:
-
O sa sun si eu la expert detailing in Timisoara sa cer o estimare pentru capota. Aripile nu sunt asa expuse ca la generatia trecuta. La mine capota e plina de puncte sarite in schimb pe aripi nu am nici unul.
Leave a comment:
-
Inelele de centrare de care ai nevoie (de la alezajul de 73,1 la cel de 64,1) le poti gasi aici http://www.pieseauto.ro/inel-centrar...963236192.html.
Bafta !
Leave a comment:
-
Originally posted by BV26CAT View PostPoti sa dai mai multe detalii legate de partea cu folia? Capota e infoliata total sau doar bordul de atac? Ai idee cam cat ar costa doar infolierea capotei? Si ce folie au folosit?
Pretul a fost 120 euro + TVA/ metrul liniar (folia vine de la producator cu o latime de 1,20 m), destul de costisitor, sper ca timpul sa demonstreze ca a fost o alegere inteleapta.
Leave a comment:
-
Cred ca ar fi bine sa cauti ET 48, s-ar putea ca 38 sa fie ok, dar iesite in afara cu 1 cm fata de cele cu ET48.
Leave a comment:
-
Iar daca le scoti in afara prea mult o sa iti arunce si mai multa mizerie pe caroserie.
Leave a comment:
-
Felicitari si multi km fara evenimente neplacute.Din cate stiu eu ET -ul maxim ar fi de 40 la Civic.Stiu ca un coleg de pe forum a pus ceva jante cu ET 38 si spunea ca este cam la limita.
Leave a comment:
-
Nu exista pcd de 114. E 114,3 numai ca le-a fost lene sa mai scrie la site.
Leave a comment:
Leave a comment: