S-o stapaniti sanatos.
Ce consum are prin oras?
EDUARD77: '13 Honda Civic 5D 1,6 i-DTEC Lifestyle, White Orchid Pearl
Collapse
X
-
si eu am remarcat pozitia inalta la volan si faptul ca in treptele 3-5 nu poti accesa butoanele de la clima ...
pacat ca nu ai incercat si ceva Honde mai vechi
Leave a comment:
-
Intamplator,am cartea,doar in limba germana si...nu o cunosc! Nu cert pe nimeni si nu vreau sa ma cert cu nimeni...am pus doar o intrebare...atat!Originally posted by chipson78 View Postdaca ai fi avut bunul-simt sa citesti manualul, ai fi fost si tu un atotstiutor, dar deh, e mai usor sa scrii pe forum sa vezi ce scriu frustratii.....
Leave a comment:
-
Ceva nu e in ordine. Postul lui Xander e total scos din context. Imi amintesc cand a aparut, si a fost ca raspuns la posturile unui tip cam...genul ala care face gratar pe marginea raului si arunca gunoiul ramas in apa. Xander isi exprima tristetea ca tipul are o Honda, si ii era rusine ca au asta in comun. Cine a facut curat si a sters posturile induvidului trebuia sa-l stearga si pe al lui Xander.
Leave a comment:
-
daca ai fi avut bunul-simt sa citesti manualul, ai fi fost si tu un atotstiutor, dar deh, e mai usor sa scrii pe forum sa vezi ce scriu frustratii.....
Leave a comment:
-
Asta a fost ptr tipul ala super tare,care a postat pe 17-10-2013,ora 19.55. Ma mir,cum de pana acum,nu este angajat inginer la honda!!!!!!!!!
Leave a comment:
-
Originally posted by BV26CAT View PostSi eu sunt curios cum o sa se comporte cu jantele de 16. Daca o sa fie simtitor mai bine decat cu astea de 17, o sa raman pe 16 chit ca nu o sa mai arate asa de bine. Jante de 17 + suspensie sport + drumurile noastre ... nu fac casa buna din pacate.
Leave a comment:
-
cat am condus civicul meu cu setul de iarna, jante de 16, pot sa spun ca s-a miscat bine. ma batr gandul ca peste vreo 2-3 ani poate sa pun pentru vara jante de 18. dar mai e timp de gandire.
Leave a comment:
-
Si eu sunt curios cum o sa se comporte cu jantele de 16. Daca o sa fie simtitor mai bine decat cu astea de 17, o sa raman pe 16 chit ca nu o sa mai arate asa de bine. Jante de 17 + suspensie sport + drumurile noastre ... nu fac casa buna din pacate.
Leave a comment:
-
Eu am cumparat un set de jante pe 16 ptr iarna si ma bate gandul,sa raman pe 16 si vara.Ma gandesc,ca fiind talonul mai mare la cauciuc,protejez mai bine masina de socuri.Am avut in 2006 un bmw cumparat nou de la bavaria si la 800 km,a inceput sa scoata diferite zgomote din bord,din cauza suspensiei tari.Dar,deocamdata nu stiu cum se comporta astea pe 16 la stabilitate.Momentan,am permisul suspendat din cauza ca,am fost prins cu uluitoare viteza de 103 km/h intr-o localitate unde nu era nici macar o casa. Dar...era localitate! In fine...si ma gandeam sa le vand pe cele cu care am luat masina pe 17.
Leave a comment:
-
Revizia se face la primul termen dintre perioada (1 an) sau 20 000km. Primul termen indeplineste conditia pentru revizie. Si mie mi-a zis delerul cand am luat masina ca se face la 20k si i-am spus ca este bine dar mi se pare imposibil in romania sa se faca asa ceva. Atunci a chemat pe seful de la service si el ne-a lamurit. prima conditie indeplinita perioada sau km.
in legatura cu garantia extinsa am intrebat la cei de la honda cand mi-au propus-o si mi-au spus ca e adata de catre importator si e la nivel international, cu conditia ca daca esti in afara tarii sa platesti tu reparatia si dupa aia sa iti deconteze ei factura. Reparatia facuta la service agreeat, normal. Momentan am zis pas, ca pentru cei care isi cumpara masinile acum au de la inceput 5 ani garantie Honda, fara alte probleme de decontare.
eu am dat pe jantele de 16 pentru setul de iarna in jur de 1700 lei.Last edited by geticul; 01-11-13, 06:07.
Leave a comment:
Leave a comment: