Salut, sunt nou pe forumul asta si de o sapt sunt posesorul unui model civic 1,6 i-dtec. Masina am adus-o personal din Germania,ptr ca la noi in tara nu am gasit-o cu nivelul asta de echipare. Ce pot sa va spun despre ea...detin permis de conducere din 1996,am avut multe marci auto ( opel,bmw,vw,audi) si sincer,honda ptr mine pana anul asta,nu reprezenta o optiune. Din cauza bugetului limitat strict la 17500E,am inceput sa caut masini pe net si in urma vizionarii unui rewiew al lui George Buhnici,m-am oprit la civic 5d,sincer cu inima putin indoita. N-am facut nici un drive-test,nici macar nu am mers vreodata intr-o honda ca si pasager macar! M-am dus,am vazut-o,mi-a placut,am platit-o si am luat-o! Masina este super,mi-a intrecut cu mult asteptarile...foarte silentioasa(mult mai silentioasa decat laudatul golf),materiale foarte bune,consum excelent(4,5%). Singurul lucru putin incomod,este pozitia cam ridicata de conducere. Daca se va dovedi si fiabila precum am citit despre honda,este o alegere super.Incerc sa pun si niste foto cu ea....
EDUARD77: '13 Honda Civic 5D 1,6 i-DTEC Lifestyle, White Orchid Pearl
Collapse
X
-
In plus fata de echiparea Sport:
senzori parcare fata & spate
asistent faza lunga
bluetooth HFT - cu comenzi pe volan pt telefon
oglinda interioara electrocroma
functie follow me home
scaune incalzite
radio digital DAB
sistem audio premium 360 W
geamuri spate & luneta fumurii
sistem spalare faruri
PS. cum de ai dat doar 17500 pe ea? Eu nu gasesc sub 19500 pe Mobile.deLast edited by ticker; 16-10-13, 22:02.
Comment
-
S-o stapanesti sanatos!I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
My cars:
'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
'00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
'96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
'78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -
Comment
-
O masina buna la toate cu echiparea asta. Nu ai de ce sa regreti, modelul acesta de Honda este foarte reusit raportat la concurenta.Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05
ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d
Comment
-
Ideea este ca-i interpretabila legea.Tu,poti deduce in intregime TVA-ul in contabilitate. Problema este ce faci cand ai control de la finante,care mai nou,se face o data la 3 ani. Aia iti pot inputa tot TVA-ul si platesti si penalitati pana la data respectiva. Totul depinde cum o dai cu ei,ca sa zic asa.Cunosc pe cineva din Pitesti,care si-a cumparat un lexus de 60000E si a dedus tot TVA-ul. La control,s-a certat cu aia de la finante,a dat-o la pace cu ei si l-a lasat in pace. Parerea mea,daca ai o firma platitoare de TVA,du-te in Germania si ia-o direct netto si nu te mai complici. Bine si cu TVA si fara,intervine problema ca nu o poti vinde timp de 5 ani decat cu factura pe suma din contabilitate! Eu am de gand sa o tin 5 ani si am preferat netto din Germania si cu echipare buna. Si ar mai fi ceva...Eu nu am avut in prima faza,decat 15000E si ma oprisem la toyota auris 1,4d. Dupa lungi documentari pe net,m-am dus la toyota hotarat sa cumpar auris. Acolo...surpriza! Masina,nu era aceeasi de pe mobile.de....diferea pana si ceasurile in bord! Nu mai zic de echipare...Pana si tipii de la toyota s-au mirat. Deci,nu stiu...nu vreau sa par paranoic,dar in europa de vest este o mica diferenta la masini japoneze fata de est.
Comment
Comment