OCTAVIAN TANASESCU: '12 Honda Civic 5D 2.2 i-DTEC Executive, Alabaster Silver Metallic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• OCTAVIAN TANASESCU: '12 Honda Civic 5D 2.2 i-DTEC Executive, Alabaster Silver Metallic

Am schimbat masina, vechiul civic 5d 2.2 i-cdti sport cu noul civic 5d 2.2 i-dtec executive.
    Am luat masina direct de la importator (honda trading) cu 10000 km si am platit 21000 euroi.
    Gasesc pe aici un electrician bun???
    Masina are la sistemul multimedia intrare A/V unde vreau sa cuplez un tv-tuner d-vbt.
    Problema este cu imaginea care din cauza franei de mana nu se vede decat cand este trasa.
    Am fost la vreo doi "priceputi" care nu au reusit sa anuleze semnalul de la frana.
    La civic-ul vechi problema a fost usoara dar aici m-am blocat.
    Am facut rost de la Asko de o schema cu toate legaturile sistemului. degeaba.
    Attached Files

Bine ai venit, sa te poarte multi km fericit! De ce ai ales 2.2 in loc de noul 1.6?

Comment

M-ai blocat...
      Testeazale pe amandoua si afli rspunsul.

Comment

O fi si ca ai avut deja 2.2 si nu ai vrut sa faci "downgrade"?
        '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

salut, vezi ca pe civinfo se vand niste interfete care iti permit sa conectezi o sursa video la navigatie, fie tuner dvbt, fie iphone,etc. costa circa 55 lire plus transport, insa e ieftin comparativ cu romania unde mi-au cerut 1300 lei pentru o astfel de interfata. si eu vreau sa imi pun, insa userul respectiv mi-a spus ca abia peste o luna va produce un nou set de interfete...

sa o conduci cu placere, e foarte frumoasa masina, si e super ca ai gasit un executive, astea sunt de obicei mai rare...
          2017 Honda CRV 9AT Executive + Connect + Sensing
          Ex:
          2014 Honda Civic Executive
          2011 Honda Civic GT

Comment

Sa o stapanesti sanatos si fara probleme!
            Nu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...

http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/Andrei+V/

Comment

Working...
            X