RAZVANT: '13 Honda Civic 1,6 i-DTEC Confort, White Pearl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• RAZVANT: '13 Honda Civic 1,6 i-DTEC Confort, White Pearl

Salutare dragi colegi de breasla auto!
    Am trecut de la sfarsitul lunii mai , la noul civic ,ciu noul motor de 1,6.Am pastrat culoarea, adica am mers pe alb perlat care mi se pare mie ca avantajeaza silueta actuala si am ales din motive obiective nivelul de echipare Confort.Dupa 5000 de km impresiile s-au sedimentat destul de bine si cred ca nu am gresit continuand sa pastrez marca si tipul de motorizare.Fata de vechiul meu 2,2 masina actuala prezinta o serie de avantaje care sunt de mentionat.Impozitul, confortul in utilizarea zilnica, consumul de combustibil,rafinamentul.Ca puncte in minus,continui sa vorbesc prin comparative cu vechiul model, atitudinea este mai docila , masina e mai lenesa , ruliul este mai mare, plasticele de la interior sunt doar partial mai bune, tapiteria este aceiasi, adica naspa.
    Avand in vedere ca am luat masina pt oras si pentru noul membru care a sosit de curand in familie, eu zic ca am facut o alegere corecta.Sportivitatea este pe locul secund, pentru asta ma folosesc de Opel.Sigur ca nu ma pot abtine...o sa mai fac una alta,in special pe partea de suspensie , dar nimic radical, pe partea de soft( cand o sa se poata) si ca aspect interior /exterior.Pana acum nu am ce sa reprosez ,motorului in sine ,cu exceptia zonei de turatie dinaintea intrarii turbinei , care beneficiaza de un mare lag datorita motorului mai mic .In rest se tureaza uniform, are un sound sportiv(pt un diesel), este destul de fasnet, cuplul este ok.Un lucru deranjant este directia care este prea asistata dupa gustul meu iar la viteze mari nu pare sa se ingreuneze suficient.
    Viata la interior este placuta,bordul arata ok , mai deranjante sunt comenzile de la climatizare plasate jos si cu butoane meschine, iar ceasurile de bord au niste aparatori ale caror inbinari se sterg greu de praf avand niste unghiuri foarte inchise.Tapiteria arata frumos dar dupa o utilizare scurta incepe sa se albeasca si sa capete un aspect de tocit.Desi au aparut chedere suplimentare care etaseizeaza habitaclul, zgomotul de vant la rulare cu viteze mari este prezent(probabil din cauza oglinzilor mari).
    Vizibilitatea in spate este la fel de proasta ca si la modelul precedent,iar faza cu stergatorul nu am inteles-o neam , motiv pt care l-am dat urgent jos. Un lucru bun este ca partea inferioara a lunetei este din sticla asa ca se poate monta folie in mod civilizat.Am instalat o camera pt marsarier si am rezolvat si problema parcarii in locuri stramte.O alta ciudatenie este si deschiderea usilor in doua trepte , chestie care ma irita la culme......cam astea sunt impresiile deocamdata.Va tin la current....
    1,6 diesel, confortsigpic

S-o stapanesti sanatos ! Ca si curiozitate, care este consumul in oras ?
    Honda Accord Type S 2.4 190 CP, Touareg 3.0 V6 240 CP
    epitesti.ro
    anunturi.epitesti.ro

Comment

Sa ai noroc la mașinărie!
      Apreciez continuu descrierea ta, mulți km cu review!
      pana una alta... spor in plan si numai bucurii!!!

Comment

Sa ai noroc de ea.

Sotia nu se plange de spatiul mai mic de la pasager? Si la sofer mi se pare mai claustrofob, in antiteza cu spiritul mai docil al generatiei noi.

Ce as mai schimba eu: jante diferite (tot pe 16) - preferabil cele de pe Civic Sedan (generatia veche) si astea de acum le-as pastra pt setul de iarna.
        '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

S-o stapaniti sanatosi!
          I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
          My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
          '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
          '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
          '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
          EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
          EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
          EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
          EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
          EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
          EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

S-o stapaniti sanatosi si fara probleme!
            Nu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...

http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/Andrei+V/

Comment

Sa o stapaniti sanatosi!!!
              My cars:
              2015 Honda Civic Tourer 1.8 i-VTEC A/T
              ex.: 2007 Honda Civic Sport 2.2 i-CTDI M/T

Comment

Multumesc tuturor pentru urari!Consumul in Bucuresti este undeva la 5,7 , fara a utiliza modul Eco.Spatiul interior nu mi se pare sa se modificat dramatic. Jantele pe 16 le-am schimbat cu niste Sparco Asseto Garra matt bronze pe 18, cele vechi le pastrez pentru iarna.In continuare planul meu este sa o fac un pic mai stabila pe viraje , adica de incercat niste arcuri Eibach mai scurte si o bara de rigidizare pe puntea fata.Vom vedea ce o sa iasa.

Comment

Sa te poarte sanatos!
                  Pozeeeeeeeeee!
                  '08 Civic Sedan 1.8 ES A/T Galaxy Gray Metallic

Comment

sa o conduci cu placere razvane!
                    2017 Honda CRV 9AT Executive + Connect + Sensing
                    Ex:
                    2014 Honda Civic Executive
                    2011 Honda Civic GT

Comment

E bestial consumul cu jentile pe 18" si in Bucuresti.
                      Sa o conduci bucuros si cat mai multi km fara probleme.
                      Honda Accord 2.0i 2004 M/T Gallery

Ofer diverse servicii IT

Comment

Niste poze sa vedem cum arata cu jantele astea noi?

Comment

Incerc sa urc maine niste poze.

Comment

Sa ai parte de ea si cat mai muti km fara incidente.
                            Am o singura intrebare se simte in masina cand opresti motoru ma refer la trepidatul ala specific dieselurilor?
                            2017 DACIA Sandero stepway 0.9Tce + easy r
                            EX-2007 CIVIC 1,8 I-VTEC 140CP

Comment

E mai discret ca la generatia anterioara si mult mai ok decat la vw ,skoda...

Comment

Working...
                              X