BACU: '11 Honda Civic 1.8 GT M/T, Crystal Black Pearl

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pai cam atat m-a dus si pe mine navigatia + kit instalare (care la honda romania costa 550 euro, dar eu l-am luat de la honda germania - nu stiu daca ati obervat ca am ecranul climei si ceasului schimbate)+montaj+camera+cablu special honda pentru camera + montaj camera (camera nu am instalat-o inca). de vazut live in bucuresti mai greu ca eu nu lucrez in romania iar cand vin nu am timp decat pentru familie si sa imi rezolv problemele mele.

aparatul mi-a depasit asteptarile pana acum, se aude mult mai bine decat mp3-ul vechi (are 4*50W), ecranul este foarte lizibil si usor de citit si folosit, bluetooth s-a conectat imediat cu iphone si merge super, mi-am pastrat comenzile pe volan si intrarile audio usb din cotiera. sincer acum nu mai simt nevoia unui dvd/tv tuner, chiar ar fi doar o fitza pe care nu as folosi-o aproape deloc, ce am acum imi este arhisuficient, dar in viitor poate cine stie, daca mai tin masina poate imi pun si asa ceva.

deocamdata singurul lucru pe care as vrea sa il mai pun pe masina ar fi o oglinda electrocrom, si mai la primavara o folie de plastic pentru gemuletul spate de aici: http://www.youtube.com/watch?feature...&v=LXIInfcejlA, in rest am tot ce imi trebuie.
    2017 Honda CRV 9AT Executive + Connect + Sensing
    Ex:
    2014 Honda Civic Executive
    2011 Honda Civic GT

Comment

Oglinda am pus eu, in ciuda opozitiei directorului de vanzari de la Carpati, si este inutila. Motivul: fasciculul de lumina al masinii din spate nu ajunge la senzorul de pe oglinda din cauza spoiler-ului.

Comment

Serios? Nu as fi zis, pe mine tot ma orbesc farurile din spate, in special daca sunt apropiate de mine si patrund prin gemuletul mic de plastic de sub luneta… pe tine cat te-a costat operatia cu oglinda?

Click image for larger version

Name:	IMG_0871.jpg
Views:	1
Size:	58.5 KB
ID:	714200Click image for larger version

Name:	DSC04584.jpg
Size:	69.5 KB
ID:	714201Click image for larger version

Name:	DSC04585.jpg
Size:	55.4 KB
ID:	714202Click image for larger version

Name:	DSC04587.jpg
Size:	62.2 KB
ID:	714203Click image for larger version

Name:	DSC04588.jpg
Size:	60.1 KB
ID:	714204Click image for larger version

Name:	DSC04592.jpg
Size:	46.4 KB
ID:	714205
        Ex:
        2011 Honda Civic GT

Comment

azi am instalat si modulul de pliere automata oglinzi la incuiere. foarte incantat de rezultat.
          Ex:
          2011 Honda Civic GT

Comment

am montat si oglinda eletrocrom, deocamdata la rece, fara fire legate la curent. imi place cum arata, mai masiva decat cea simpla, parca e mai de la mama ei masina asa cu ea...
            Ex:
            2011 Honda Civic GT

Comment

Felicitari ! Ai transformat f frumos masina.
              '11 Honda Civic GT 1.8 M/T, Crystal Black Pearl

Comment

Cât te-a costat oglinda electrocroma şi de unde ai luat-o? Eventual scrie şi un cod de produs daca se poate. Mulţumesc

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
                My cars:
                2015 Honda Civic Tourer 1.8 i-VTEC A/T
                ex.: 2007 Honda Civic Sport 2.2 i-CTDI M/T

Comment

Oglinda este: Autodimming Mirror 08V03-Sww-600A. Kitul de instalare: 08V03-SMG-600. Oglinda am luat-o de la dezmembrari cu 200 lei. Kitul o sa il iau nou, de la honda din belgia, cu vreo 85 euro., la noi costa putin mai mult, vreo 100 euro...
                  Ex:
                  2011 Honda Civic GT

Comment

Gata si camera de mers înapoi.
                    Click image for larger version

Name:	image.jpg
Size:	45.2 KB
ID:	714300Click image for larger version

Name:	image.jpg
Size:	40.2 KB
ID:	714299
                    Ex:
                    2011 Honda Civic GT

Comment

Camera de marsarier de unde ai luat-o? Ai montat-o in stop sau cu suport de numar? Pe Civinfo am gasit pe cineva care descrie in detaliu cum sa montezi camera si vinde si cablul de conectare la navigatie. Dar camerele gasite pe forum nu par sa fie prea ok in conditii de iluminare slaba.
                      Dar modulul de plierea oglizilor de unde ti l-ai luat si cine l-a montat?
                      ´07 Honda Civic 5D 2.2 i-CTDi, Albaster Silver

Comment

Originally posted by chumpa View Post
                        Camera de marsarier de unde ai luat-o? Ai montat-o in stop sau cu suport de numar? Pe Civinfo am gasit pe cineva care descrie in detaliu cum sa montezi camera si vinde si cablul de conectare la navigatie. Dar camerele gasite pe forum nu par sa fie prea ok in conditii de iluminare slaba.
                        Dar modulul de plierea oglizilor de unde ti l-ai luat si cine l-a montat?
                        Camera am luat-o de la tipul de pe civinfo. Am luat si cablul insa ala se potriveste doar la navigatia originala cu DVD nu si la a mea SSD, deci l-am luat degeaba, o sa il vand pe bursa. Si modulul de oglinzi tot de pe civinfo l-am luat si l-am montat la un atelier de navigatii si alarme.
                        Ex:
                        2011 Honda Civic GT

Comment

Cablul ti-l pot lua eu de pe cap ca eu am navigatia originala si se potriveste. Esti multumit de camera? In conditii de iluminare slaba te poti descurca cu ea?
                          ´07 Honda Civic 5D 2.2 i-CTDi, Albaster Silver

Comment

ziua se vede color la calitate foarte buna, noaptea se vede tot foarte bine, luminos, dar mai multe spre alb negru asa, oricum este super suficient ca sa poti parca in siguranta. eu ma mai intorc in tara pe 25, poate vorbim atunci.
                            Ex:
                            2011 Honda Civic GT

Comment

poti sa imi spui si mie mai multe te rog despre modulul de pliere automata...de unde l-ai achizitionat..montat?

Comment

de aici am luat modulul: http://www.civinfo.com/forum/civinfo...odules-91.html

l-am montat la tipii de la www.autogadget.ro
                                Ex:
                                2011 Honda Civic GT

Comment

Working...
                                X