If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Poti sa ne dai mai multe detalii despre cheie? De unde ai cumparat-o? Montajul s-a facut la service-ul Honda?
Multumesc anticipat.
daca insisti pe ebay o gaseti
Uite un ex rapid: http://www.ebay.it/itm/320875387672?...#ht_2953wt_987
Uita-te la tutorialul asta: http://www.civinfo.com/wiki/index.php?title=Flip_key
Si cu putina manualitate, un loc in care copie cheile la precizie si un bun pistol de lipit ti-o faci de unul singur, daca nu, o cumperi apoi mergi la unul care stie sa dezlipeasca si la lipeasca bine, faci copia la cheia originala si ti-o monteaza k:
Sorry pt poluarea topicului
HONDA: Silent release of fatal power & O masina nu e nimic daca nu e o placere conducand-o Soichiro Honda CIVIC FN1 Absolute I-Pilot & ACCORD CW3 Executive Advance http://hondafan.etp.ro/gallery/v/Robby_Alessio/
ai dreptate robby, exact cheie din-aia am luat insa din uk. acum sincer daca ar fi sa mai pot alege, mi-as lua-o pe asta: http://www.ebay.co.uk/itm/Remote-Fol...11%26rk%3D4%26, pentru ca are si abtibildurile respective (a mea nu a avut si am trebuit sa dezlipesc abtibildul cu honda de pe cheia originala si sa il lipesc pe cea noua) si scrie si honda in relief, si e si putin mai ieftina (eu am dat 15 lire plus 2 lire transport).
eu sunt antitalent la chestii electronice, de aceea am mers la un meserias.
Eu am avut ambele modele si iti pot spune ca ai ales bine. Insa niciuna nu e senzationala, eu le schimb cam o data pe an pt ca se cam deterioreaza. Acum mi-am comandat din nou una ca a ta.
Accord CL7 Executive 2.0 M/T Arctic Blue Pearl
Accord CL9 Type-s 2.4 M/T Carbon Bronze Pearl ex - Civic 5D Executive 1,8 M/T Milano Red
2 poze noi cu masinica. din lipsa de timp nu am apucat inca sa ii caut/instalez multimedia, jante noi+cauciuri iarna si oglinda eletrocrom, dar pana la craciun vor veni si ele.
mi-am luat si eu bare de portbagaj de la honda. stie cineva cat de dificil sunt de montat? inteleg ca trebuie decupat ceva la sinele de plastic de pe plafon, as merge la honda sa fac asta, insa niciun service honda nu e deschis in weekend, cand sunt eu in bucuresti... poate cineva sa imi dea mai multe detalii despre cum sa fac singur operatia, sau poate un alt service care m-ar putea ajuta? multumesc.
mi-am luat si eu bare de portbagaj de la honda. stie cineva cat de dificil sunt de montat? inteleg ca trebuie decupat ceva la sinele de plastic de pe plafon, as merge la honda sa fac asta, insa niciun service honda nu e deschis in weekend, cand sunt eu in bucuresti... poate cineva sa imi dea mai multe detalii despre cum sa fac singur operatia, sau poate un alt service care m-ar putea ajuta? multumesc.
am completat lista de accesorii cu o navigatie originala honda SSD, camera mers inapoi, modul de video in pentru tuner tv digital, modul pliere oglinzi automat, modul DRL, amortizoare portbagaj de type r ca sa sustina eleronul, placute pentru gaurile de la barele transversale, jante de aliaj originale honda pe 16 si anvelope de iarna Dunlop 3D. Deocamdata nu am montat decat jantele si anvelopele, din lipsa de timp. Cred ca o sa achizitionez si un set de iluminare spatiu picioare fata-spate, mi se pare foarte util, si o oglinda eletrocromatica si poate extensii bara fata-spate si apoi ma voi opri, deja s-au strans cam multe...
Sper ca undeva la sfarsitul lui decembrie sa am timp sa merg sa instalez si gadget-urile...
Arata bini di tot navigatia aia, cat te-a dus tot?
'08 Fn1 - Invidia Catback, CAI Injen w hydroshield, Omp front braces, Eibach prokit springs, Ferodo ds2500, Oz ultraleggera w Michelin Ps3, GP kit-front/rear
Niste update-uri foarte bune pentru masina. Felicitari ! Am vazut pe ceva site-uri ca acea navigatie ajunge pe la 1500 euro. Intrebarea mea e cat te-a ajuns pe tine si de unde ai luat-o ?
Sa stapanesti sanatos masina si sa te bucuri de ea !
Comment