Salut ! Sunt noul posesor al unui Honda Civic 1.8 M/T Crystal Black Pearl cumparat in martie. Masina are aproape 1000 km. Sunt foarte incantat de ea, merge de rupe asfaltul. Pana acum nici un fel de problema, m-am adaptat cu multitudinea de butoane, bordul arata de parca te urci intr-o racheta nu intr-o masina .Se tine pe sosea fara nici o problema, condusul ei e foarte usor, in afara orasului la drum lung o poti pune pe a 6-a de la 50 km/h incolo si mergi fara nici o grija. Ajuta foarte mult cruise control-ul in localitati l-am folosit des, setat pe 50 km/h si doar avut grija sa tin volanul drept
La drum lung am avut consum de aprox 6.4 l / 100 km, pe un drum de aprox 250 km, iar in oras am un consum de aprox. 9 l / 100 km.
Poze voi atasa zilele viitoare cand o voi duce la spalatorie din nou (asta e singurul defect al ei.. se murdareste repede )
La drum lung am avut consum de aprox 6.4 l / 100 km, pe un drum de aprox 250 km, iar in oras am un consum de aprox. 9 l / 100 km.
Poze voi atasa zilele viitoare cand o voi duce la spalatorie din nou (asta e singurul defect al ei.. se murdareste repede )
Comment