Salut baieti. Sunt si eu un proaspat fan Honda.. si posesor de o saptamana si 800km
Ce pot sa zic masinuta frumoasa, foarte amuzanta, cu mici probleme cu care te obisnuiesti in timp. Vin dupa o perioada de 4 ani in care am mers doar pe diesel deci trecerea la benzina a fost un pic dificila pentru mine, dar ce pot sa zic am urcat repede in ture
O mica problema am si eu, asa ca daca imi poate da cineva ceva mai multe informatii as fi recunascator. Cum cica-i iarna afara si cauciucuri de iarna obligatorii (oricum imi puneam si fara lege) am ales minunata combinatie pe 16" deci cumparat janta+guma pentru iarna, si ca sa fiu baiat finut am dat si comanda la capace (original tot vorba aia ca ma simteam in bani
)
Acu problema piulitele (ca am inteles ca nu-s prezoane) trec prin capace ca prin branza, asa ca rog un posesor de 1.4 sau o echipare care vine standard cu capace originale sa-mi zica si mie cum sunt prinse capacele. Au piulite special (mai late/groase) sau au o amarata de saiba pusa, iar daca au saiba cine stie sa-mi zica de care e sau daca-i super mega speciala pe unde gasesc .
In rest ce pot sa zic am citit despre ceva probleme pe aici pe forum:
- cutia agata un pic dar nu enervant ca pe focus diesel (generatia veche nu cea noua ca pe asta poate au reparat si ei) unde problema era intre a 2-3
- vopseaua nu stiu prin ce miracol e inca intreaga desi experianta celorlalte masini conduse ma face sa cred ca nu o sa mai fie mult timp asa
- de franat franeaza, nu abuzez si sincer sa fiu nici nu prea imi place sa pun frana
- iar indicatorul de eco m-am straduit sa-l respect 1 zi, dupa mi-a trecut, sa schimbe el la 1500 rpm ca eu nu mai fac asta
A da si intrebarea 2 cine stie unde pot gasi eleron type-r mai ieftin
(nou nu sh)
Ce pot sa zic masinuta frumoasa, foarte amuzanta, cu mici probleme cu care te obisnuiesti in timp. Vin dupa o perioada de 4 ani in care am mers doar pe diesel deci trecerea la benzina a fost un pic dificila pentru mine, dar ce pot sa zic am urcat repede in ture

O mica problema am si eu, asa ca daca imi poate da cineva ceva mai multe informatii as fi recunascator. Cum cica-i iarna afara si cauciucuri de iarna obligatorii (oricum imi puneam si fara lege) am ales minunata combinatie pe 16" deci cumparat janta+guma pentru iarna, si ca sa fiu baiat finut am dat si comanda la capace (original tot vorba aia ca ma simteam in bani
)Acu problema piulitele (ca am inteles ca nu-s prezoane) trec prin capace ca prin branza, asa ca rog un posesor de 1.4 sau o echipare care vine standard cu capace originale sa-mi zica si mie cum sunt prinse capacele. Au piulite special (mai late/groase) sau au o amarata de saiba pusa, iar daca au saiba cine stie sa-mi zica de care e sau daca-i super mega speciala pe unde gasesc .
In rest ce pot sa zic am citit despre ceva probleme pe aici pe forum:
- cutia agata un pic dar nu enervant ca pe focus diesel (generatia veche nu cea noua ca pe asta poate au reparat si ei) unde problema era intre a 2-3
- vopseaua nu stiu prin ce miracol e inca intreaga desi experianta celorlalte masini conduse ma face sa cred ca nu o sa mai fie mult timp asa
- de franat franeaza, nu abuzez si sincer sa fiu nici nu prea imi place sa pun frana
- iar indicatorul de eco m-am straduit sa-l respect 1 zi, dupa mi-a trecut, sa schimbe el la 1500 rpm ca eu nu mai fac asta
A da si intrebarea 2 cine stie unde pot gasi eleron type-r mai ieftin
(nou nu sh)

Mai la vara sa primeasca si incaltari mai frumoase, sau poate cand ajung la munte saptamana viitoare.
Comment