Trebuiesc cred, un tip de DRL-uri omologate.De ce sa te legi la cap cind nu te doare ?.
MATEEVICI: ´09 Honda Civic 5D 1,8 i-VTEC, A/T, Executiv, ? Culoare?
Collapse
X
-
Salutare tuturor, nu am mai scris de mult, mașina este super tare, am facut aproape 10000 de cand am luat-o. Totul este in regulă, nu am mai cumparat roată de rezervă, am luat cauciucuri runflat, sunt ok, nu mai am emoții. Între timp am achiziționat niște jante pe 16' pentru iarna , imi par originale de Honda Civic...nu stiu modelul exact, sunt in stare foarte buna! Urmează să fac schimbul de ulei si filtre si cam atât! Nu am reușit sa schimb ștergătoarele...inca astept inserturile originale de la Mitsuba ...nu as pune altceva..dar ..cine stie
Comment
-
Originally posted by Mateevici View PostSalutare tuturor, nu am mai scris de mult, mașina este super tare, am facut aproape 10000 de cand am luat-o. Totul este in regulă, nu am mai cumparat roată de rezervă, am luat cauciucuri runflat, sunt ok, nu mai am emoții. Între timp am achiziționat niște jante pe 16' pentru iarna , imi par originale de Honda Civic...nu stiu modelul exact, sunt in stare foarte buna! Urmează să fac schimbul de ulei si filtre si cam atât! Nu am reușit sa schimb ștergătoarele...inca astept inserturile originale de la Mitsuba ...nu as pune altceva..dar ..cine stie
Comment
-
N-am mai scris de mult pe aici, de cand am luat mașina am făcut 2 schimburi de ulei si filtre am parcurs cam 12ooo km, am ajuns cam pe la 54000 Km, pana acuma fara probleme, urmează sa schimb un proiector de ceață, cred ca i-a venit de hac o pietricica, am luat unul original Honda. Am montat jantele cu cauciucurile de iarnă! Am schimbat lamelele care erau de cand este mașina (din 2010). Mașina se comporta exemplar.Sa auzim numai de bine!
Last edited by Mateevici; 28-11-20, 17:59.
Comment
-
Originally posted by Mateevici View PostN-am mai scris de mult pe aici, de cand am luat mașina am făcut 2 schimburi de ulei si filtre am parcurs cam 12ooo km, am ajuns cam pe la 54000 Km, pana acuma fara probleme, urmează sa schimb un proiector de ceață, cred ca i-a venit de hac o pietricica, am luat unul original Honda. Am montat jantele cu cauciucurile de iarnă! Am schimbat lamelele care erau de cand este mașina (din 2010). Mașina se comporta exemplar.Sa auzim numai de bine!
Poti sa spui ce consumuri de benzina ai facut cu ea? oras/drum lung, mers constant.Vreau sa-mi cumpar asa model exact cu cutia automata(se zice ca e in 5 trepte, o cutie fara moarte in general daca e deservita la timp)
Comment
Comment