MATEEVICI: “09 Honda Civic 5D 1,8 i-VTEC, A/T, Executiv, ? Culoare?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Revin cu o īntrebare: Stie cineva ce model de janta este cel din poza? Multumesc anticipat pentru un eventual raspuns

Comment

Mulțumesc frumos rhemyis! Toate cele bune! Sa fim sănătoși ,toate trec!Sa rămānem optimiști!

Comment

Salutare dragi Hondari, sper că sunteți bine, sănătoși!
        Am o īntrebare:a pus cineva scut metalic la Civic 5d hatchback? A īntāmpinat vreo problema? S-a micșorat garda la sol? Nu se face racirea cum trebuie?
        ​​​​​

Comment

Felicitari pt achizitie! Sa te bucuri de ea fara incidente!
          '08 Honda Civic Type S 1.8 i-VTEC

Comment

Originally posted by arado View Post
            Felicitari pt achizitie! Sa te bucuri de ea fara incidente!
            Mulțumesc frumos! Sunt incantat de achiziție!

Comment

As vrea sa schimb ștergătoarele, fiindcă scārțāie...am impresia că sunt cele originale , imi puteți spune de unde le-ati achiziționat? Se pot schimba doar lamele?
              mulțumesc anticipat pentru ajutor!

Comment

Cauta stergatoare Bosch aerotwin de 700mm si 575mm.

Comment

Salut harris, mulțumesc pentru răspuns! Nu are nimeni pe grup lamele originale (inserturi)?

Comment

Vezi la bekxy, exista un tread pe topicul cu anunțuri.

Comment

Salutare tuturor, saptamana viitoare urmeaza sa merg in concediu in afara tarii, dupa ce am citit cateva postari legate de problemele ce apar la Honde in perioada asta , ma refer la probleme legate de clima( compresoare, freon, ulei, filtru, etc) m-am decis sa duc masina o firma specializata pe astfel de "probleme". Voi ati facut aceasta verificare? La ce interval se cere o astfel de investigatie? Se schimba sau se completeaza freonul si uleiul?Cat cat costa acest servicii( inlocuire de freon,ulei si filtru + igienizare)? Ati schimbat si acel filtru?O zi minunata!

Comment

Cel mai bine e sa mergi la un service unde īți golește instalația și īți baga freon/ulei nou. Costa cam 200 de lei cu tot cu igienizare cam peste tot.

Comment

Mulțumesc pentru răspuns!Azi am fost la o firma specializata pe aer condiționat, Zanetti , eu zic ca au facut o treaba minunată, au schimbat tot ce era de schimbat (freon ,ulei si ceva filtru ) si o igienizare, cost 350 lei. Diferența e foarte mare... baga racoare nu se joacă.
                          Attached Files

Comment

Salutare, cei care aveti cutie automata (generația 8 facelift 2009-2011), ati schimbat uleiul la cutie? La cati km? Cam cat costa un schimb de ulei? Ati facut această operațiune la reprezentanta? Există vreun update al softului la cutia de viteze? Mulțumesc anticipat

Comment

Salut, mai am o intrebare: Si-a pus cineva DRL pe Civic generatia 8?

Comment

Working...
                              X