Originally posted by Ncu
View Post

Cat despre discutia recenta:
Of, prea ati aruncat-o pe asta cu circulatia pe banda 1 sau 2 la fileu. E un subiect foarte sensibil pt mine, un subiect care-mi provoaca frustrare maxima. Scrie si-n legislatie, nu am stat sa caut, sa dau citate. Cand sunt mai multe benzi pe sens, se circula pe banda 1. Ai de facut o depasire, te duci pe banda 2 si imediat ce-o termini revii pe banda 1 ori, daca nu poti imediat, indata ce-ti permite traficul. NU stai si o lalai pe banda 2, chiar daca mergi cu viteza maxima permisa! O lasi libera pt depasiri si urgente (ambulanta, pompieri, politie). Nici nu mai zic de cei care merg sub viteza maxima permisa pe banda 2 din 2, banda 1 fiind libera. Niste martafoi! Sunt maxim indignat de cat de prost se circula la noi. Daca eu ma grabesc peste viteza maxima admisa pe zona aia, lasa-ma, ca sunt alte legi care sa-mi vina de hac, nu ma tine tu in loc, ca ai chef sa admiri copaci, frunze, peisaj in general. Daca eu am un Porsche si vreau sa merg pe bada 2 sub limita permisa si vine un Matiz care merge cu cat vrea el sa mearga, mai repede ca mine, pai ma dau frate la o parte, ca-l incurc. Nu conteaza ca-l pot invarti in loc daca accelerez. In momentul ala, omul acela merge mai repede ca mine. Am dat un exemplu, nu vreau sa jignesc pe nimeni, fiecare-si alege masina dupa buget si gusturi, in principiu. Sa nu intelegeti ca incurajez viteza, dar si pe autostrada se gaseste cate un destept sa depaseasca el, mergand cu 100 km/h, cand eu vin din spate, in scurt, cu 130 km/h. Si nici nu sunt genul sa dau flash-uri ca turbatul. De curand am inceput sa dau semnal stanga si vad ca unii percuteaza mai repede.
Daca toti patriotii astia cu tricolor in geam de 1 Dec, astia "mai buni" de Craciun, cei cu coarne si nas de ren la masina si nu numai ei, ar circula cum trebuie, ar semnaliza la schimbarea directiei de mers, n-ar opri pe treceri de pietoni cand asteapta la semafor sau in alte ipostaze, n-ar parca ca niste animalutze pe unde ii taie capul, mai ales in parcarile mall-urilor, n-ar parca pe locuri destinate persoanelor cu handicap, daca si-ar duce caruciorul de cumparaturi la loc, daca si-ar arunca cum trebuie gunoiul, eventual si sorta corespunzator, poate ca facand lucrurile astea atat de simple, sigur am fi mult mai bine acum. Tot vrem sa ni se dea, dar de la noi pleaca multe. Eu i-as lua la bani marunti si pe instructorii auto care nu invata neaparat un elev sa conduca, ci profita de faptul ca ala stie cat de cat, ii ia banii si-i da drumul in viata. Ar trebui insistat pe lucrurile astea simple, banale, care ar usura viata in trafic. Mor si pe aia care opresc pe trecerile de pietoni.
Stau si ma mir ca totusi Dancila a obtinut foarte putine voturi.
Scuze de off-topic, dar e plina Romania de oameni falsi si de cocalari.
Comment