Am multe de povestit:
- infruntarea zapezilor lu' Firea
- un accident stupid
- vreo 2 luni cu masina de schimb
- reuniunea, dar nu sfarsitul problemelor
- SURPRIZA?!?
Inainte de toate, hai sa continuam de unde am ramas.
The beautiful winter sunset of... VACARESTI:

Masina a infruntat iarna lu' Firea fara probleme. Nu am ramas blocat pana acum, insa clar nu e in mediul ei natural ca plug de zapada. Am redus spalarile la una pe saptamana, sa scap de sarea vietii (insistat mult pe dedesubt).
Cand a dat inghetul, am dus-o intr-o parcare goala, sa ma distrez putin cu VSA off... Nicio sansa, masina se lupta din rasputeri si smuceste imprevizibil. Am aflat ca butonul de VSA nu scoate controlul tractiunii si, sincer... nici pe ala al stabilitatii. Nu sunt eu Ken Block, dar parca nu se duce libera, mereu infraneaza cate ceva. Lasa, asta sa fie baiul, daca vreau drifturi imi iau un ursulet cazanel.
Mi-au priit scaunele incalzite, mi-a luat ceva sa ma obisnuiesc cu schimbatorul metalic la -15 grade

Per total, iubesc masina asta. Mereu cand urc in ea face ce vreau, fara gres, iar cand trece de 3500 RPM ma face sa zambesc. Bifeaza toate casutele importante pentru mine: aspect - distractie - fiabilitate.
As zice ca e perfecta... daca ar sti sa se teleporteze inainte sa fie busita cand sta la semafor.
Revin cu detalii

Leave a comment: