SEBI96: '07 Honda Civic 2.2 CTDI Nighthawk Black

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • SEBI96: '07 Honda Civic 2.2 CTDI Nighthawk Black

  Salutare!

  Am deschis si eu un topic pentru masina mea. Sa ma prezint, numele meu este Sebastian, am 22 de ani si de un an jumatate detin un Civic din 2007 cu motorul de 2.2 diesel.

  De cand o am, o ador, chiar daca in ultimul timp am avut unele probleme la ea, de exemplu : am reconditionat etrierul spate stanga, iar acum o zi, am schimbat pompa de ambreiaj, deoarece pedala imi ramanea la podea.

  Singurul lucru enervant, daca pot sa spun asa, unele persoane imi zic sa scap de ea, sa o vand , ca nu se merita, piesele se gasesc greu, plus ca cine stie ce va mai cadea la ea , avand 200.000 de km , cel putin asa cred, deoarece in bord imi arata una, iar in foaia de la itp alta.

  Intradevăr mai am unele probleme la dansa, atunci cand dau drumul la aerul condiționat si e selectat pe aerul de afara, Ómi baga miros de fum, ma gandesc ca e galeria de admisie fisurata, cel putin asta am mai vazut pe forum. Mai nou, am gasit apa in portbagaj, acolo unde este roata de rezerva, cumva am gasit rezolvarea, dar nu am avut timp sa ma ocup. Cam astea ar fi problemele in mare.

 • #2
  Sa ai noroc de ea!
  '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

  sigpic

  Comment

  Working...
  X