Da, cred ca am eu. E undeva prin portbagaj, un rest ramas de asta vara cand l-am schimbat pe al meu, odata cu discurile si placutele EBC si cu furtunasele.
MITRASCA: '10 Honda Civic 5D 2.2 i-CTDI M/T Sport, Tangerine Orange
Collapse
X
-
Parca mai am si eu ceva ramas...
LE
Nivelul scazut sa nu fie de la placute consumate, caz in care nu ai nevoie sa completezi, daca atunci cand erau noi a fost pana la maxim.-------------------
There is no point of having if you can't share.
Comment
-
Salutare Petru. Burete din asta gasesti cu siguranta la orice pet shop care tine accesorii de acvarsitica sau in piata Obor unde au pestii. Sunt in general bucati mai mari din care poti taia cu foarfeca dimensiunea care iti trebuie. Singura chestie e ca ce ai tu in poza pare din sarma si in general astia pt filtrele de acvariu sunt din plastic, dar nu cred ca e vreo problema. Pana acum ceva timp aveam eu o gramada, dar am vandut acvariul si odata cu el si toate prostiile astea...
Comment
-
Te rog scrie aici daca gasesti ceva ca lumea. Trebuie sa fac si eu "operatia" in primavara asta si pana acum nu am gasit decat mizerii.Nu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...
http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/Andrei+V/
Comment
-
Puteti gasi la Asko buretele cautat, sau puteti folosi niste burete din cel utilizat la antifonari, de genul asta. Exista si solutii mai ieftine, cel din poza este STP Biplast 10, dar e doar in scop orientativ afisat.
-------------------
There is no point of having if you can't share.
Comment
Comment