MITRASCA: '10 Honda Civic 5D 2.2 i-CTDI M/T Sport, Tangerine Orange

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• MITRASCA: '10 Honda Civic 5D 2.2 i-CTDI M/T Sport, Tangerine Orange

am inceput si eu thread-ul asta...cu scopul de a primi sfaturi, pareri si alte lucruri legate de civic diesel .Pentru inceput daca ma poate ajuta cineva cu un stick honda fan rosu pe fond transparent si sa imi spuneti si mie cum fac album si il pun la semnatura .

Multumesc

Si cam ce fel de sfaturi astepti? Vrei sa cumperi, vrei sa stii cum e diesel-ul, ce probleme are...Da si tu mai multe informatii...
    My cars:
    2015 Honda Civic Tourer 1.8 i-VTEC A/T
    ex.: 2007 Honda Civic Sport 2.2 i-CTDI M/T

Comment

mitrasca, pentru stick, i-a legatura cu Den1GRator, are magazin online. Pentru sticker, tot cu el, din cate am inteles parca mai avea cateva.
      sigpic http://hondafan.etp.ro/gallery/v/danp/Jazz/

Comment

am cumparat diesel ...sfaturi...impropriu spus...mai mult...pareri legate de diesel.De exemplu ma tot gandesc daca sa imi montez subwooferul care l-am avut pe fosta masina ...sau sa il vand..deocamdata vad ca nimeni nu a vrut sa il cumpere ..dar mai astept..ca parca nu as vrea sa trag cabluri, etc etc

@El_Hakim vad ca tu ai grila tip fagure....ma intereseaza si pe mine.Ai cumparat-o de la honda?Cat a costat ?

Comment

Masina mea a avut deja inclus pachetul Grand Prix: grila fata, eleron si chestiile alea de pe praguri cu inscriptia Civic...Sa stii ca e destul de scumpa grila. Daca te uiti la mine pe topic imposibil sa nu gasesti ceva preturi.

Ca si paranteza, eu sunt super multumit de Diesel-ul meu. Ieri am sarit lejer de 17000 km si in toti km astia nu am bagat decat motorina, lichid parbriz si de 2 ori am completat cu ceva ulei: odata inainte de a face revizia si o data sapt trecuta inainte de a pleca din Germania. Aveam 8k de km de la ultimul schimb si din cauza piciorului greu a papat vreo 200 ml In rest, talpa cat curpinde, fara menajamente
          My cars:
          2015 Honda Civic Tourer 1.8 i-VTEC A/T
          ex.: 2007 Honda Civic Sport 2.2 i-CTDI M/T

Comment

mie imi scartaie un pic pedala de ambreiaj sa o ung eu cu niste wd-40 sau sa ma duc la service..parca nu asa bate drumul degeaba..ma gandesc ca e si de la caldura

Comment

Sa o stapanesti sanatos! Te-am vazut saptamana trecuta prin GL, foarte frumoasa masina.
              Honda Civic 5D 2008 - 1.8 M/T Galaxy Gray
              sigpic
              http://hondafan.etp.ro/gallery/v/bgdsta/

Comment

ms..o sa ma urmaresc si eu numerele de prin gl ..sa vad care e pe forum..deocamdata mai am examene dar peste 2 sapt ..sunt in vacanta)

Comment

eram undercover ca altfel te flashuiam eu.
                  Honda Civic 5D 2008 - 1.8 M/T Galaxy Gray
                  sigpic
                  http://hondafan.etp.ro/gallery/v/bgdsta/

Comment

aa..bine bine cu alta ocazie)....in leg cu ambreiajul....s-a rezolvat..are un fel de senzor..nush cum sa zic, ceva de genu unui buton care cand apesi ambreiajul iese in afara..nu stiu cum se numeste nici care e rolul lui...dar ala scartaia, l-am sters si gata scartaitul ..daca stie cineva ce este...sa zica aici ca sunt curios

"Sa stii ca e destul de scumpa grila. Daca te uiti la mine pe topic imposibil sa nu gasesti ceva preturi." mie cei de la asko mi-au dat un formular..care sa il completeze cineva care cumpara o honda si imi dau mie accesorii in valoare de 200 de euro..acum ..daca stiti pe cineva care vrea sa isi cumpere si vreti sa faceti o fapta buna..astept PM

Comment

Acel buton simte cand calci ambreiajul si printre altele iti decupleaza cruise-control-ul..
                      ......*** HD-08-EFK ***...... .. .....*** HD-12-DEE ***
                      ..........Daca ma claxonezi in trafic am sa iti spun ce a zis Clarkson despre masina ta !!!

Comment

multumesc

Comment

Asta e numai la diesel, sau la toate civicurile cu CC? Poate noi (aiurea spus "noi", eu unul n-am uns nimic) ungeam ca fraierii pistonul, si de fapt era butonasul...

Deci, la tine a inceput de la nastere Sa o stapanesti sanatos!
                          "Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
                          "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett

Comment

S-o stapanesti sanatos!

Legat de "clicait", confirm ca se aude si la benzinare. La mine se aude de cand am luat-o de la dealer. Mi-a fost confirmat ca de la senzorul pentru cruise control se aude.
                            Power of dreams, indeed!
                            http://hondafan.etp.ro/gallery/v/LSD

Comment

@delphi..cum a zis si lsd..e butonul de la cruise control, oricum e doar un moft/capriciu de al meu..ca ma astept sa fie nush ce nava spatiala si ascult orice zgomot care se aude si caut defecte ..ca daca ar fi sa ascult muzica la volum normal nu se mai aude nimic
                              @lsd ms de urare

eu tot ce vreau de la ea sunt km fara incidente si overall e o masina f buna, sunt multumit de diesel, nu stiu cum e benzina dar eu sunt fan diesel, cuplu, etc

daca as fi avut benzina numai la 6000 de ture as fi stat= consum enorm...asa la diesel nu simt nevoia)

Comment

Working...
                              X