CORBU': '10 Honda Civic 5D 1.8 M/T, Sport, Crystal Black Pearl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ai dreptate!
    Avantajul batranetii este casco bun la Allianz
    The things you are scared of, are usually the most worth while...
    If you wanna FLY, at least FLY BLACKsigpic ->

Comment

Daca tot vorbeati de becuri sunt separate, H1, respectiv H7.

Comment

Am trecut de 300 de km. Ma termina munca asta, cat m-am ingrijorat cu banca si toate cele, am ramas in urma si acum trag ca animalul sa recuperez, de abia apuc sa fac 20-30 de km pe seara. Dar dupa 5 mai se vor schimba lucrurile putin
        Multumesc Maruta pentru sticker!

Comment

Incepe weekend-ul, cand pleci de la munca (munca e pt tractoare si calculatoare), fa ca mine,..incaleci jucaria, calci acceleratia si te departezi de munca, nici macar nu te uiti in retrovizoare sau laterale, decat daca este necesar, daca aduce careva vorba de munca, il injuri, distanta dintre tine si locul de munca e direct proportionala cu intensitatea sentimentului de relaxare !!
          Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
          "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
          "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

Pai week-end-ul asta iti urmez sfatul
            De la munca, [trec pe la spalatorie] o iau pe corbulina si tira la Moeciu pana duminica

Comment

Te duci sa te dai pe curbe ma? Du-te pe Cheia, e mai frumos si probabil mai liber. N-ai statie sa intrebi un coleg? Io tre sa-mi iau antena ca la ciVic nu gauresc plafonu. Inca!
              There's plenty of room for all God's creatures. Right next to the mashed potatoes!

Topic My HONDA|Galerie Foto

Comment

Din pacate n-am statie, ca varmiu a plecat deja cu ea, il gasex acolo.
                Nu ma duc pe Cheia, ca pe la 21 de abia plec din Bucale si pe bezna aia, nu-mi place. Duminica, la intoarcere, poate prind ok.

Comment

felicitari si din partea mea pentru masinuta!... vreau sa te intreb ceva... in stanga volanului, deasupra clapetelor pentru capota si rezervor exista cumva vreun spatiu de depozitare?.... vreun minitorpedo ceva?... am uitat sa ma uit cand am facut drivetest-ul

Comment

Originally posted by Boskov View Post
                    felicitari si din partea mea pentru masinuta!... vreau sa te intreb ceva... in stanga volanului, deasupra clapetelor pentru capota si rezervor exista cumva vreun spatiu de depozitare?.... vreun minitorpedo ceva?... am uitat sa ma uit cand am facut drivetest-ul

La varianta initiala nu exista, a mea nu are. Poate la Corbu, care este varianta cu face-lift, dar nu prea cred.

Comment

N-are nici un spatiu de depozitare acolo. Aia ce zice el e la Focus. Poate si la altele.

La Civic in fata ai spatii in cotiera centrala, intre scaune si sub radio, torpedou.
                      There's plenty of room for all God's creatures. Right next to the mashed potatoes!

Topic My HONDA|Galerie Foto

Comment

Buuun,
                        Acum, ca am terminat si eu cu inchiderea de luna si am mai mult timp la dispozitie, e cazul sa fac un update.
                        Vineri, am plecat de la birou, m-am dus sa spal neagra, si sa-i trantesc sticker-ul hondafan. La spalatorie am constatat socat, ca 2 gainati care au stationat 2 zile pe capota, au atacat lacul deja Nu ma agit prea tare, ca oricum trebuie s-o revopseasca cei de la Asko, pentru ca mi-au predat-o cu zgarieturi. Mai aman pana are timp un prieten sa-mi si aplice folie dupa vopsire.
                        Pe la ora 21 eram pregatit sa plec la Cheile Gradistei. Norocul meu a fost ca Ursul Mare venea spre Bucuresti si m-a anuntat ca-i haos la Romanesti. Am ajuns la Potigrafu, de unde mai venea un prieten, am mai stat si pe la 23 am plecat.
                        La dus, a fost super ok drumul, l-am lasat pe prietenul asta in fata si el a impus ritmul. Pana la podul unde trebuia sa facem stanga spre Rasnov, totul beton.
                        Eh, dar de acolo pana la Chei, dezastru. Daca mergeam mai tare de 40 se simtea ca naiba, foarte rigida masinuca, aparuse chiar si un greieras.
                        Am stat pe acolo pana duminica, timp in care n-am miscat masina.
                        Duminica, la intoarcere, distractie
                        De la Rasnov, am facut stanga spre Poiana Brasov, pe drumul unde se tine VTM. Asfalt delicios, curbe la fel. A fost MIRIFIC . Am ajuns in Poiana, am urcat cu telecabina ne-am invartit pe acolo si am plecat. Din Brasov, alt deliciu… Cheia >J mare parte din drum liber, masina se comporta demential. Nu-mi vine sa cred ca n-a comentat nimic Corbulina. Se tinea de manerul de la plafon si tacea din gura :O:O Singura chestie care a spus-o: “Ce frumos se aude motorul, asa, sanatos, frumos” si asta se intampla pe la 5000 rpm
                        Un aspect care nu prea mi-a placut, ca sa simti frana de motor, trebuie sa fie foarte turata. La o coborare in coloana, daca o las in a2a la 3mii, stau cu piciorul pe frana ca la balamuc, pentru ca motorul nu franeaza suficient de mult.
                        Pe drum drept, mai mult de 110 nu i-am dat, nu prea ma amuza… Si am ajuns la un compromis foarte bun din punctul meu de vedere: pe drum drept 90-100 si-mi coboara consumu in vreo 6.2 iar pe curbe blanaaaaa, de-mi urca in 7.5-8 . Consumul mediu, dupa drum a ajuns la 7.2.
                        Aseara am atins 1000 km
                        Sa vi-l prezint si pe bunul meu prieten Jerry [Seinfeld ]

Comment

La multi ani...ahh...kilometrii...cu sanatate!
                          Distractie placuta in continuare!
                          '18 BMW X1 18xd
                          '15 BMW i3 range extender
                          ex:'12 Honda Civic 1.8i A/T / '10 Honda CR-Z GT/ '09 Infiniti EX 37/ '07 Mini Cooper S Cabrio / '07 Lexus IS220 / '04 Ford StreetKa / '07 Honda Civic 5D / '06 Citroen C4 Coupe

Comment

Comment

Ţi-am văzut maşinuţa aseară pe la Moghioroş cu stickerul pe ea.
                              Se vede de la o poştă că e nouă...şi frumoasă.
                              CR-V e:HEV
                              JAZZ GD1 CVT
                              Ex: CR-V RE6

Ex: RDX TB1
                              Ex: Civic FD1

Ex - JAZZ GD1
                              Ex - ACCORD Type-R
                              Ex - DEL SOL EH6

Comment

Multumesc maruta!
                                Trebuie sa-i trag o baita, ca saptamana asta, a sezut numai in praf. Deja am invatat, la munca, locurile de parcare fara porumbei.

Comment

Working...
                                X