Tocmai mi-a sosit o Honda Civic 5D,1.8 Executive AT albastra la sfarsitul anului trecut.Prima data vroiam sa achizitionez un 1.8 Sport AT dar nu mai erau pe stoc si trebuia sa astept 6 luni pana se mai puteau aduce,dar am avut noroc ca a aparut un nou transport de 10 masini care am inteles ca erau pentru rusi destinate la inceput.Singura diferenta era ca acum erau Executive cu AT(diferit fata de modelul original care are MT) dar la acelasi pret cu modelul Sport...Sunt foarte fericit si de abia astept sa fac si calatorii ceva mai lungi cu ea pentru ca doar prin oras nu e asa de placut...
Ce pot sa spun ma simt super in ea,are o groaza de gadgeturi dragute,comfort pana acum mi se pare o "capodopera"... 
Am si eu totusi o mica intrebare.Poate sa imi spuna si mie cineva mai exact care sunt urmatorii pasi in inmatricularea masinii?Adica Politie,trezorerie,CEC...Cam care ar fi ordinea si cam cat m-ar mai costa in continuare.Am tot intrebat pe cunostinte,rude sau prieteni dar nici unul dintre ei nu si-a cumparat masina noua in ultimele 3-6 luni si la cum se schimba legile in Romania de azi pe maine nu m-ar mira ca acum sa fie mult mai diferit fata de cum se facea acum 1-2 ani...

Am si eu totusi o mica intrebare.Poate sa imi spuna si mie cineva mai exact care sunt urmatorii pasi in inmatricularea masinii?Adica Politie,trezorerie,CEC...Cam care ar fi ordinea si cam cat m-ar mai costa in continuare.Am tot intrebat pe cunostinte,rude sau prieteni dar nici unul dintre ei nu si-a cumparat masina noua in ultimele 3-6 luni si la cum se schimba legile in Romania de azi pe maine nu m-ar mira ca acum sa fie mult mai diferit fata de cum se facea acum 1-2 ani...

Comment