REDDOG82: '10 Honda Civic 5D, 1.8 Executive A/T, Deep Sapphire Blue

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• REDDOG82: '10 Honda Civic 5D, 1.8 Executive A/T, Deep Sapphire Blue

Tocmai mi-a sosit o Honda Civic 5D,1.8 Executive AT albastra la sfarsitul anului trecut.Prima data vroiam sa achizitionez un 1.8 Sport AT dar nu mai erau pe stoc si trebuia sa astept 6 luni pana se mai puteau aduce,dar am avut noroc ca a aparut un nou transport de 10 masini care am inteles ca erau pentru rusi destinate la inceput.Singura diferenta era ca acum erau Executive cu AT(diferit fata de modelul original care are MT) dar la acelasi pret cu modelul Sport...Sunt foarte fericit si de abia astept sa fac si calatorii ceva mai lungi cu ea pentru ca doar prin oras nu e asa de placut... Ce pot sa spun ma simt super in ea,are o groaza de gadgeturi dragute,comfort pana acum mi se pare o "capodopera"...
    Am si eu totusi o mica intrebare.Poate sa imi spuna si mie cineva mai exact care sunt urmatorii pasi in inmatricularea masinii?Adica Politie,trezorerie,CEC...Cam care ar fi ordinea si cam cat m-ar mai costa in continuare.Am tot intrebat pe cunostinte,rude sau prieteni dar nici unul dintre ei nu si-a cumparat masina noua in ultimele 3-6 luni si la cum se schimba legile in Romania de azi pe maine nu m-ar mira ca acum sa fie mult mai diferit fata de cum se facea acum 1-2 ani...
    ticker
    Administrator
    Last edited by ticker; 20-01-10, 20:21.

S-o conduci sanatos multe sute de mii de km!

Delecteaza-ne si cu niste poze!
    Power of dreams, indeed!
    http://hondafan.etp.ro/gallery/v/LSD

Comment

La multi ani si sute de mii de km cu noua jucarie!!!
      Bun venit printre hondari!!!!
      honda civic 2,2 ictdi sport dpf ,milano red http://hondafan.etp.ro/gallery/v/liviu+iulian/

Comment

Sa o stapanesti sanatos cat mai multi km!
        Honda Civic 5D 2008 - 1.8 M/T Galaxy Gray
        sigpic
        http://hondafan.etp.ro/gallery/v/bgdsta/

Comment

Sa ai noroc de masinuta! Frumos cadou de anul nou!
          '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

Cum se termina cu zapada si o sa pot face poze cum atasez aici cateva...Multumesc mult pentru urari.

Comment

S-o stapanesti sanatos ! Culoarea e interesanta, nu sunt multe pe la noi.
              I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
              My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
              '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
              '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
              '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
              EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
              EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
              EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
              EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
              EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
              EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

Sa ai parte de satisfactii maxime la volanul ei...km. fara incidente!

Comment

Sa o stapanesti sanatos!

Dupa ce se topeste un pic zapada, fuga la politie&primarie pentru inscriere. Parerea mea ca nu s-a schimbat nimic.
                  '18 BMW X1 18xd
                  '15 BMW i3 range extender
                  ex:'12 Honda Civic 1.8i A/T / '10 Honda CR-Z GT/ '09 Infiniti EX 37/ '07 Mini Cooper S Cabrio / '07 Lexus IS220 / '04 Ford StreetKa / '07 Honda Civic 5D / '06 Citroen C4 Coupe

Comment

Bine ai venit
                    Vrem poze ca albastru nu prea s-au adus in RO de Honda.
                    '08 Honda Civic 5D 1.8 MT Sport 140hp i-VTEC Nighthawk Black Pearl
                    http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/babaus/ +sticker
                    Dacia Super Nova de vanzare
                    Cauciucuri + jante de vanzare

Comment

felicitari man good choice...poze poze vrem pozeee
                      http://hondafan.etp.ro/gallery/v/bestia23/

Remember, if you want to run with the big dogs, you need to learn how to pee in the tall grass.
                      The only ones who fail are those who do not try.

Comment

Welcome to the Jungle, reddog82!
                        Să te bucuri de maşină mulţi km!!!
                        CR-V e:HEV
                        JAZZ GD1 CVT
                        Ex: CR-V RE6

Ex: RDX TB1
                        Ex: Civic FD1

Ex - JAZZ GD1
                        Ex - ACCORD Type-R
                        Ex - DEL SOL EH6

Comment

Multi kilometri de drum cat mai bun si fara incidente! Sa o stapanesti sanatos si sa aveti grija unul de altul!
                          Nu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...

http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/Andrei+V/

Comment

Originally posted by reddog82 View Post
                            Tocmai mi-a sosit o Honda Civic 5D,1.8 Executive AT albastra la sfarsitul anului trecut...
                            Salut! Si mie mi-a sosit aceeasi marfa, dar nu am apucat s-o mai vad, am plecat pe 26 decembrie la sonda (si ma mai intorc pe la inceputul lui februarie) si din cauza furtunilor de zapada dealerul din Ploiesti nu a putut-o aduce.
                            Stiam ca s-a mai vindut una in Constanta, iata si cumparatorul.
                            Asa este, e un stoc pentru Mama Rusia. 1.8 Executive, dar fara plafon panoramic (adica de sticla) caruia eu unul oricum nu-i vad rostul dpdv al soferului.
                            O sa incep si eu un topic pe-aici, dar as vrea sa stiu de la tine daca are alarma si daca ai primit plasa de portbagaj, cum scria in oferta care mi-a venit pe mail de la unul din dealeri.
                            Sa le stapinim sanatosi si fara incidente, urare adresata dealtfel tuturor membrilor forumului (si nu numai).
                            There's plenty of room for all God's creatures. Right next to the mashed potatoes!

Topic My HONDA|Galerie Foto

Comment

Promit ca pun poze luni,momentan nu sunt in Constanta si pozele le am acasa... Masina nu are alarma de proximitate din aceea care urla imediat cand te apropii de ea... Dar are alarma din cate am inteles destul de "zgomotoasa" in caz ca masina este lovita sau impinsa sau ceva de genul asta.Plasa pentru portbagaj nu am...

Comment

Working...
                              X