TOTOLINO: '07 Honda Civic 5D 1.8L Sport, M/T, Milano Red

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• http://www.hondafan.ro/forum/showthr...t=10707&page=8

cu alte cuvinte, unii dintre noi am avut ghinionul (!!!) ca masina sa ne mearga ok 2 ani. daca facea de la inceput, ne obisnuiam pana acum si nu mai aveam probleme in momentul de fata. eram pro deja.
    pentru cine intereseaza si tine la "exactitati":
    - masina mea are 3 ani si 39k km;
    - a inceput sa dea in gat in iarna, deci dupa 2 ani si ceva si 30k km;
    - "tunning"-ul la doc l-am facut cu ceva vreme inainte sa apara problema, deci nu cred sa aiba legatura;

din pacate sau din fericire, nu face mereu, deci nu e asa usor de testat. cand am fost la CM (dupa o perioada in care ma exasperase) n-a zis (a naibii) nici pas, nici cu mine, nici cu nenea.
    acum, dimineata, dupa ce plec de acasa, sunt nevoit sa opresc la un "cedeaza" in 400 m. deci plecare de pe loc concomitent cu virare stanga. acolo imi face de cele mai multe ori, dar nu mereu. cateodata o turez/patinez ca sa nu faca, cateodata merge/pleaca lin si neturata, ca-n prima zi.

nice day...

LE
    in alta ordine de idei, m-am uitat la placutele de frana si mai au cam 3-4 mm (carne) pe fata si cam 5 mm pe spate. de fluierat, inca nu fluiera. parca mi se pare ca aud cateodata, dar rar si nu sunt sigur.
    cum ar trebui sa se comporte (sa fluiere) senzorul asta...tot timpul, numai la franare...si in mers...?!?
    mai am 1k km pana la revizie. sper sa mai tina. probabil voi pune niste verzi de la EBC.
    stie cineva cata carne (in mm) au placutele noi...?...de curiozitate.

merci
    totolino
    Senior Member
    Last edited by totolino; 18-08-10, 16:11.
    nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita (ignorance is bliss)...

Comment

• 9mm de material antifrictiune inainte de procedura de "bedding" si ~7,5 dupa daca este bine facuta procedura!
      ......*** HD-08-EFK ***...... .. .....*** HD-12-DEE ***
      ..........Daca ma claxonezi in trafic am sa iti spun ce a zis Clarkson despre masina ta !!!

Comment

• Pe la 2 mm incep sa suiere. Se aude mereu si tare, te zgaraie pe creier, nu ai cum sa il ratezi.
        '02 Accord Type-R CH1 / '07 Accord CL7 Elegance / ex '10 Civic Type-R FN2 LSD / ex '14 C Coupe AMG

Comment

• pai atunci cred ca tin pana la cealalata revizie...

Comment

• http://www.hondafan.ro/forum/showpos...8&postcount=77
            si la mine face asa. deci nu m-am tampit eu. daca ar fi facut si in primii doi ani, as fi remarcat.

azi am citit una super (fara legatura cu subiectul): mama prostilor e mereu gravida. briliant. poate mi-o pun in semnatura.

nice day...

Comment

• imi scartaie usile...inchise...in mers.
              ce trebuie sa fac...e de la chedere...?!?

merci

Comment

• Originally posted by totolino View Post
                off: delphi, ar trebui sa modifici titlul anuntului tau, ca mereu intru dupa filtru. uit ca s-au dat....
                Uite, acum are maruta de vanzare tot filtre originale, exact cum am avut si eu. Ia mai multe bucati, sa-ti ajunga pentru cateva revizii.

Originally posted by totolino View Post
                imi scartaie usile...inchise...in mers.
                ce trebuie sa fac...e de la chedere...?!?
                Mai da niste detalii, te rog. La ce viteza, pe ce fel de drumuri, face la fel la orice viteza, pe orice fel de drum, cam de unde se aude, face la toate usile? ...samd.
                "Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
                "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett

Comment

• mi-am luat deja tot ce-mi trebuie pt urmatoarea revizie (exceptand surprizele):
                  - placute frana fata EBC verzi
                  - oloi Mobil 1 0W-30 si filtre nipparts de la colegul mobiloil
                  mi-e cam lene sa ma agit pt un filtru de 35 lei...
                  aveam de gand sa fac revizia la 40 k, dar poate mai astept pana incep sa scartaie placutele fata si fac atunci totul.

cat despre usi...fac la viraje (viteza mica) si la gropi/denivelari, deci cand se "streseaza" caroseria. din ce-am ascultat, cam toate usile fac. cel putin 2, fac sigur. a mers un coleg cu mine si mi-a zis de chdere ca si la el fac (alta masina) si de atunci mi-a ramas in cap.
                  sa dau cu glicerina pe chedere/caucioace...?

Comment

• @totolino la mine n au scartait placutele si mai aveam sub 3mm ramasi pe placutele din interior(care la mine erau tocate mai mult) in schimb aveam un zgomot de rulare(care odata cu noile placute mi a disparut) inspectia vizuala e cea mai sfanta....
                    '08 Fn1 - Invidia Catback, CAI Injen w hydroshield, Omp front braces, Eibach prokit springs, Ferodo ds2500, Oz ultraleggera w Michelin Ps3, GP kit-front/rear

Comment

• vand set placute frana spate (pt masina mea). model: EBC verzi, noi.
                      pret: 200 lei. contact pe PM.

p.s. am pus un anunt, dar nu mi-a aparut. am banuit ca nu am inca destule masterate ca sa-l alcatuiesc. am incerct sa citesc regulamentul, dar n-am acces la pagina respectiva. n-am stiu salutul secret probabil.
                      n-am mai intrat de ceva vreme. vad ca forumul/site-ul devine din ce in ce mai bun...

Comment

• salut.

la ultima revizie (91k km) am primit si un "bonus"/verdict de 1k EUR costand din amortizoare fata, bielete directie si bucse bascula inferioara spre spate, piese care trebuie schimbate. pretul cuprinde si manopera, estimarea e de la Honda Nord, piesele sunt OEM.
                        group buy-ul l-am ratat, asa ca ma gandesc la piese after market, caci 1k EUR e cam mult.
                        am cautat pe epiesa.ro si autokarma.ro insa imi cam prind urechile caci sunt destul de multe firme. bucsile de bascula nici n-am reusit sa le gasesc
                        daca imi puteti da niste sfaturi legate de ce producatori sa aleg pentru piesele pensionate mai sus...
                        de asemenea, daca stiti sa-mi spuneti codurile pieselor, m-ar ajuta. le-am cerut si la service, insa nu le-am primit inca.

merci.

Comment

• salut,
                          incearca si pieseautoradacini.ro .Gasesti piese OEM la preturi f bune comparativ cu Honda Nord sau Asko. Eventual le poti scrie si un mail sa intrebi si de piese AM, pentru a avea o oferta completa.
                          I don't care about other cars , i just love my Honda

Comment

• din pacate preturile la radacini sunt la fel ca in oferta primita. merci.
                            si totusi, la amortizoarele AM: SACHS, KYB, Magnum sau MONROE ?
                            totolino
                            Senior Member
                            Last edited by totolino; 11-10-16, 21:22.

Comment

• Zicea un coleg de KYB ca ar fi bune, dar cred ca si Sachs sunt ok.

Comment

• Cele OEM sunt SACHS
                                I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
                                My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
                                '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
                                '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
                                '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
                                EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
                                EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
                                EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
                                EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
                                EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
                                EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

Working...
                                X