TOTOLINO: '07 Honda Civic 5D 1.8L Sport, M/T, Milano Red

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• TOTOLINO: '07 Honda Civic 5D 1.8L Sport, M/T, Milano Red

salut, mi-am luat si eu Civic, acum apropae 2 ani...

de fapt mi-am deschis topic aici ca sa pun si eu intrebari personale si sa nu va mai plictisesc/stresez cu noi topicuri...

ca sa trecem la fapte...
    w/e-ul asta i l-am dedicat apropae in intregime celei delicate (la vopsea) din viata mea...
    spre nesimtirea mea, dar si pt ca am fost ocupat pana peste cap cu mutatul (apropos, am bagat in masinuta asta ce nici in 5 loganuri nu incapea ...nu porcu taiat si ceapa ci ceva mobila si alte acareturi), nu am mai dezmierdat-o de catvea luni.
    vineri seara am dus-o la baita exterioara. sambata si duminica i-am facut eu interiorul (cat am putut eu de "la carte" sa-l fac), lipit bandouri laterale, suporti numar hondafan (de la doc) si schimbat cauciucuri iarna cu cele de vara.
    ei bine, aceasta ultima operatiune mi-a ridicat probleme, spre rusinea mea, surubarist inascut: in momentul cand am vrut sa-mi pozitionez rotile (care unde vine) mi-am dat seama ca tre sa iau o pauza. si am stat eu stramb si am incercat sa judec drept si cam tot degeaba... mi-am dat seama ca ori la 10k km ori acum nu am rotit roatele ca la carte/manual. eu am michelin-urile din fabrica cele pe care majoritatea le au.
    si cautand eu sensul de rotatie pe ele si invartindu-le pe toate partile, mi-am dat seama ca nu exista asa ceva, deci nu sunt unidirectionale (si nici pe departe simetrice, of course...deci asimetrice). pai asta inseamna ca trebuia sa aplic schema in X de rotire a roatleor la 10k km si nu pe cea simpla. ieri am facut-o in X.

ce ziceti, m-a batut soarele in cap sau am facut bine...? voi cum ati facut...?
    si inca ceva, daca va uitati la modelul de pe partea interioara a cauciucului (care seamana cu o virgula), veti vedea ca pe o parte a masinii acest model merge intr-o directie, iar pe cealalata parte merge in directia opusa. e normal...? eu credeam ca acel profile sa scoata apa etc etc etc.

ce mult am scris...
    hondatu
    Administrator
    Last edited by hondatu; 16-10-09, 17:48.
    nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita (ignorance is bliss)...

marfa prezentare.
    Honda Civic 5D 2008 - 1.8 M/T Galaxy Gray
    sigpic
    http://hondafan.etp.ro/gallery/v/bgdsta/

Comment

Da, cam scurt

Ce mai face, cum mai merge masinuta?
      '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

am apasat aiurea...cititi acum, mai sus, daca va tine...

Comment

tara mea http://www.cotidianul.ro/ai_obosit_d...nia-79114.html
          (dedicatie pt hondaru')
          din acelasi ciclu http://www.cotidianul.ro/gigi_gangst...tic-79357.html

...si as putea sa continui la nesfarsit, dar ramaneti fara spatiu pe disc...

sa fiu mandru ca sunt roman...hm...pot sa ma mai gandesc...?!?

cu greu mai gasesti si asa ceva...
          http://www.evz.ro/articole/detalii-a...iilor-in-2009/

LE: domnul ticker, e ok sa-mi fac de cap aici (cu diverse articole) sau tre sa zic numai de masina mea...?!?

Comment

si daca tot am blog aici...va anunt ca se fac aproape 2 (!!!!) luni de cand incerc sa-mi transfer bubulina de la sect 2 la sec 1. traiasca statul roman cu bravii sai functionari.
            mai bine i-o vindeam sotiei si ea mi-o vindea inapoi...mergea mult mai repede.

Comment

nu credeam sa apuc ziua asta: dupa mai bine de 2 luni si aprox. 10-15 drumuri la organele (competente...???), am reusit sa obtin mutarea masinii...
              banuiala mea e ca li s-a facut mila de mine, pana la urma. plangerea la OPC nu cred ca a contat (data fiind tara unde se petrece actiunea), deci cred ca nu s-au sinchisit.
              inca doua drumuri la militie si gata, am talon nou. hai ca n-a fost cine stie ce. se putea si mai rau. oare..?!?

bottom-line: aproape ca am plans de bucurie...

acum mi-a picat fisa...oare trebuia sa dau spaga...?!? unde ma credeam eu oare, in alta tara, civilizata...?!? rusine sa-mi fie...

Comment

Da' ce-ti veni sa muti masina ?
                Accord CL9 Type S CB 600 FA Hornet

Comment

Pai s-a mutat, asa ca si-a schimbat buletinul, implicit trebuia schimbat si talonul.

Toto, mai bine faci un topic al tau pe la un pahar de vorba. Parerea mea...
                  "Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
                  "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett

Comment

Mda, buletinul implica talon, permis, o gramada de chestii. E nebunie.
                    Sa vezi cand o fi sa vinzi masina. Astia de la sectorul 5 iti cer de fiecare data chitantele de la toate amenzile pe care le-ai luat de cand esti sofer.
                    Cand vii cu ele si le arati ca sunt platite toate pana la ultima te pun sa mergi la xerox sa le faci copie ca sa mai stai o data la coada. Ce baze de date, ce respect pentru cetatean ... Te trateaza ca si cand ai merge sa ceri de pomana.
                    Accord CL9 Type S CB 600 FA Hornet

Comment

Nenea toto, din pacate, OPC-ul functioneaza doar cand e vorba despre o institutie privata. Daca ar amenda una de stat e ca si cum si-r fura singuri palaria.
                      ......*** HD-08-EFK ***...... .. .....*** HD-12-DEE ***
                      ..........Daca ma claxonezi in trafic am sa iti spun ce a zis Clarkson despre masina ta !!!

Comment

Originally posted by Rumburak View Post
                        Mda, buletinul implica talon, permis, o gramada de chestii. E nebunie.
                        Sa vezi cand o fi sa vinzi masina. Astia de la sectorul 5 iti cer de fiecare data chitantele de la toate amenzile pe care le-ai luat de cand esti sofer.
                        Cand vii cu ele si le arati ca sunt platite toate pana la ultima te pun sa mergi la xerox sa le faci copie ca sa mai stai o data la coada. Ce baze de date, ce respect pentru cetatean ... Te trateaza ca si cand ai merge sa ceri de pomana.
                        bine ca la astea noi nu mai e trecuta adresa...si pot sa ma mut cat vreau...

Originally posted by Bodo View Post
                        Nenea toto, din pacate, OPC-ul functioneaza doar cand e vorba despre o institutie privata. Daca ar amenda una de stat e ca si cum si-r fura singuri palaria.
                        vorbesti serios...?!?

si o veste buna, se pare...
                        http://www.cotidianul.ro/accidentele...lie-85933.html
                        totolino
                        Senior Member
                        Last edited by totolino; 27-05-09, 14:37.

Comment

ce masina e asta...?

http://www.cotidianul.ro/foto/jeepul...lor-23214.html

Comment

am vazut si eu
                            Iubesc masinile japoneze. Ele nu mint, nu inseala !
                            ACURA & HONDA SUV FAN CLUB ROMANIA - http://daimyo.ro/index.php?action=forum

Comment

Oamenii de la Cotidianul au spus ca e Jeep ),dar defapt este Honda.Nepriceputi rau.
                              Ce Hondar e acel om care parcheaza pe pista de biciclisti?
                              Poza spune ToT

Comment

Working...
                              X