Salutare tuturor posesorilor de Honda, Civic in special 
Dupa N configuratii de Golf 6, Seat, Skoda, Fiat ... am decis sa iau Honda Civic. Mi-am dorit aceasta masina inca de acum 3 ani cand am vazut-o prima oara, dar atunci nu se incadra in buget. Am renuntat la idea de cuplu + turbina in favoarea motorului aspirat. Sper sa merite. M-am gandit ca daca tot schimb viteza la 4000 RPM la un TDI ar fi cazul sa-mi iau ceva care se simte bine la turatii mai inalte si e fiabil ...
Maine ma duc sa o ridic si ma oftica rodajul ala
Trebuie sa scap mai repede de el ca sa o pot conduce asa cum trebuie.
O sa revin cu impresii cat de curand.

Dupa N configuratii de Golf 6, Seat, Skoda, Fiat ... am decis sa iau Honda Civic. Mi-am dorit aceasta masina inca de acum 3 ani cand am vazut-o prima oara, dar atunci nu se incadra in buget. Am renuntat la idea de cuplu + turbina in favoarea motorului aspirat. Sper sa merite. M-am gandit ca daca tot schimb viteza la 4000 RPM la un TDI ar fi cazul sa-mi iau ceva care se simte bine la turatii mai inalte si e fiabil ...
Maine ma duc sa o ridic si ma oftica rodajul ala
Trebuie sa scap mai repede de el ca sa o pot conduce asa cum trebuie.O sa revin cu impresii cat de curand.

Cred ca are legatura cu mai multe lucruri decat cele 2, dar spre rusinea mea nu stiu sa ti le enumar exact.

Comment