ARAMIA2008: '08 Honda Civic 5D Sport 1.4, Orange Tangerine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Foarte tare. Am un vecin cu aproximativ aceeasi putere ca a mea Citroen parca si se lauda ca masina lui la 115 la ora constant consuma 6%. Eu la 122 am fix 5 conform consumului instant. la 130 6 dar nu ma laud pe la vecini.
    http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/oprescutoma/

    Comment


    • Originally posted by oprescutoma View Post
      Salut Lupo. Imi pare rau c-ai avut vreme nasoala. pe mine parca m-a ocolit pe unde m-am dus. Sibiu - sighisoara - Cluj. Te laudai ca faci niste masuratori 0-100 cu sageata ta. Cineva pe alte forumuri spunea ceva de 14 s dar e imposibil daca ajunge in 8 s la 80. Am vazut ca esti un impatimit al turatiilor si probabil ca sti sa-i dai sa scoti un timp bun. Poate totusi poti face si niste filmulete. Bafta!
      Chiar intentionez sa fac. N-am avut cum in week-end deoarece a plouat non-stop si n-am avut nici o particica de asfalt uscat. Stai linistit , imediat cum se indreapta vremea si am si timp liber dau drumul la treaba. Trebuie sa mai iau pe cineva cu mine sa filmeze pt. ca singur e cam nsapa . Voi posta desigur rezultatele si filmuletul pe forum. Eu sunt convins ca se poate scoate un timp sub cel afisat de producator care e intr-adevar de 14S. In fond producatorul spune ca viteza maxima este de 174km/h, iar eu am mers cu 176 si mai ducea fara probleme. Consider ca si acel timp de 8.7 s (de pe youtube pana la 80) se poate depasi. Ma enerveaza totusi ca de la 6000 in sus am limitare. Chiar , mai are vre-un muschetar limita? Cred ca o sa-i fac un resoft prin luna iunie sa-i scot limita si sa-i mai pun 10 cp , o sa-i schimb si filtrul de aer . Sa vad ce prima iau la servici . Numai bine si va tin la curent cu masuratorile.
      '06 HONDA CIVIC 1.4 DSI SPORT BLACK PEARL

      Comment


      • Lupo vezi cand incepi sa filmezi sa arate camera si drumul pe care mergi ca nu e in vale si ca pornesti de pe loc sa nu mai aud pe unii ca filmuletele postate sunt trucate sau ca sunt facute in vale. De tine depinde imaginea motorizarii noastre in Romania. One for all and all for one! As fi facut-o si eu dar nu prea stiu sa conduc in conditii de genul asta. despre ce limita vorbesti? Liviuiron zicea ca a ajuns la 190 maxim si mai mergea. maximul e cand se aprind beculetele portocalii in viteza a 5 a sau a 6 a. Eu cred ca e 200 dar noi nu prea avem unde sa-i dam atat. pentru ca dupa 180 ia ft greu si e imposibil sa nu vezi un prapadit in depasire si sa nu trebuiasca sa reduci.
        http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/oprescutoma/

        Comment


        • de la 170 urca destul de grau pana la 185 iar pana la 190 greu de tot dar se simte ca se mai poate totusi. ai grija totusi la viteze de genul asta este greu sa reactionezi in timp util. bafta si te rog sa ne faci mandri ca suntem muschetari
          http://hondafan.etp.ro/gallery/v/caramalau/
          Nimic nu este ceea ce pare a fii !

          Comment


          • Originally posted by oprescutoma View Post
            Lupo vezi cand incepi sa filmezi sa arate camera si drumul pe care mergi ca nu e in vale si ca pornesti de pe loc sa nu mai aud pe unii ca filmuletele postate sunt trucate sau ca sunt facute in vale. De tine depinde imaginea motorizarii noastre in Romania. One for all and all for one! As fi facut-o si eu dar nu prea stiu sa conduc in conditii de genul asta. despre ce limita vorbesti? Liviuiron zicea ca a ajuns la 190 maxim si mai mergea. maximul e cand se aprind beculetele portocalii in viteza a 5 a sau a 6 a. Eu cred ca e 200 dar noi nu prea avem unde sa-i dam atat. pentru ca dupa 180 ia ft greu si e imposibil sa nu vezi un prapadit in depasire si sa nu trebuiasca sa reduci.
            Ziceam de limita la turatii. De la 6000 in sus imi taie elanul. O sa pun pe cineva sa filmeze din spate ca sa se vada si drumul. Oricum , n-am nevoie de vale ca sa ajung la 100 . Am vrut sa merg azi sa fac testul dar nu se mai opreste naibii ploaia asta Sper ca pana duminica sa am posibilitatea.
            '06 HONDA CIVIC 1.4 DSI SPORT BLACK PEARL

            Comment


            • lupo n-am zis sa filmezi din spate. Am zis doar sa filmezi la inceput terenul sa se vada ca e drept si nu vale.
              http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/oprescutoma/

              Comment


              • Da consumu, cat e consumu?
                http://hondafan.etp.ro/gallery/v/den1grator/

                Comment


                • http://hondafan.etp.ro/gallery/v/caramalau/
                  Nimic nu este ceea ce pare a fii !

                  Comment


                  • Mânat de discuțiile de pe forum şi de asemenea şi de curiozitate, astăzi am testat şi eu Civicul meu la 0-100 km/h. Nu am filmare, dar va pot spune ca din 3 încercări, cea mai bună a fost de 14,1 sec. Nu știu dacă e bună sau nu, dar după ce o să-i schimb filtrul de aer, o să scap de vreo 30 de litri de benzină din rezervor şi o să îmi găsesc un prieten care nu are 100 kg (ca şi cel de azi) să cronometreze de pe scaunul din dreapta sunt sigur că o să scot un timp mai bun. Acum mi-e ciudă că nu am făcut un test şi pe 0-80 km/h, dar uitasem de acesta.
                    Baftă tuturor!
                    Honda Civic 5D, 2007, 1.4 iDSI, Sport
                    http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/johannbis/

                    Comment


                    • se poate si mai bine. Cel scos de producator e in jur de 13,5. Dar poate unu cu experienta poate scoate si mai putin. Lupo ne bazam pe tine
                      http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/oprescutoma/

                      Comment


                      • Ieri pe autostrada mergeam plictisit la consum instant 6 cu 130 la ora. Si vrand sa depasesc un seat ibiza nu stiu cati cai avea sau daca era tdi nu m-a lasat nenorocitul. A accelerat si a vrut sa treaca in fata mea. Am dat a 4 a am vazut portocaliu in fata ochilor am luat vreo 150 am dat a 5 a si stiti cum m-am dus pe langa el. Omul s-a caznit sa ma depaseasca dar ghinionul lui ca s-a pus cu un civic chiar daca sunt mai mic. Apoi am incetinit la 130 iar si m-a ajuns dar a stat in spatele meu pana la Bucuresti. To be continue...
                        http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/oprescutoma/

                        Comment


                        • O fi fost vreun 1.2 de 65-70cp sau 1.4 tdi de 70cp ).
                          Dacia Logan 1.6 16v

                          Comment


                          • La fel de probabil sa fi fost un motor de peste 90 de cai insa el probabil a ramas a 5 a iar eu i-am dat a 4 pana am vazut portocaliu.Am ajuns deci mai repede ca el la 150 si a fost de ajuns sa-l linistesc. Apoi a crezut ca am 140 de cai si s-a lasat pagubas. Ce credeti ca scrie pe masina 1.4! Nu exista decat 3 masini 1.4 in Romania max 5 si e destul de sprintena sa se bata cu motoare mai mari asa ca nimeni nu poate sti din afara daca am 83 de cai sau 140 decat daca stie nr. Si pun pariu ca sunt ft multi oameni care nici nu stiu sau n-au auzit ca honda are motor 1.4 83 de cai. Asa ca cei care i-am facut au crezut ca am 140 de cai. Avantajul meu.
                            http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/oprescutoma/

                            Comment


                            • Un ochi de specialist isi da seama daca masina are 140cp sau 83cp dupa esapament

                              Asa ca cei care i-am facut au crezut ca am 140 de cai. Avantajul meu.
                              Multi dintre romani nici macar nu stiu ce marca e masina, iar de nr de cai de sub capota nici nu mai vorbim...
                              Nu contest ca este destul de sprintena, insa e clar ca este o masina mai de oras(in ceea ce priveste consumul).
                              2008 Honda Civic 5d i-shift

                              Comment


                              • esapament? pai la mine e astupat dar am vazut si 1.8 asa. Depinde de varianta si de unde e luata masina. E clar ca e de oras ca pentru asta exista motor de 1.4. 83 cai pe civic. Dar credeti-ma pe cuvant nu dezamageste nici la drum lung decat pe pante ft abrupte ca trebuie sa schimbi a treia sa urci cu 80 100. Pe autostrada eu merg cu minim 130 pana in 150 pot si 190 la consum de 6, 7 maxim 8 la viteza mai mare de 150. fac 830 km autonomie cu plin exclusiv afara si in jur de 700 exclusiv oras. Sunt ft multumit. Nu va luati motor de 83 ca sa fiu eu limited edition cel putin in Bucurestyi sunte 2 muschetari mandri. Atentie consum de oras estimnativ pana in 8.
                                http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/oprescutoma/

                                Comment

                                Working...
                                X